Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
www.nechcipokutu.cz Zajímavé, uvažuju o tom ... Jezdím vždycky velmi bezpečně a s přehledem, ale to se vždycky nerovná nerovná byrokratickým rychlostním paušálům a oblíbeného vybírání výpalného ... Zajímalo by mě na jakém principu praxe tohoto poskytovatele funguje ...
To vypadá teda hodně divoce...
Podle expertů, které Právo oslovilo, bude strategie firmy jednoduchá: natahovat pomocí nejrůznějších obstrukcí správní řízení tak dlouho, až bude přestupek promlčen.Ivo píše:Zajímalo by mě na jakém principu praxe tohoto poskytovatele funguje ...
Pokud totiž nepadne pravomocné rozhodnutí do dvanácti měsíců od zahájení řízení, přestupek už nikdy potrestán být nemůže.
http://www.novinky.cz/domaci/272357-rid ... proti.html
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Tak to je super ... pokud to funguje jak říkají, jdu do toho 

- ReaktoplazmAR
bravo! dalšie zrno do gagora nenažranych zbytočnych právnikov a dokaz o tom že zakony sa daju ohybat peniazmi
Já bych to spíš referoval na nenažrané policisty a úřady ... ("plán pokut" atd.)
- ReaktoplazmAR
ano, aj to je hnusné
Nevztahuje se to na trestné činy, alkohol, drogy, nehody ... což je v pořádku. Ale např. jako obrana proti městským šaškům co mají za úkol vylepšovat rozpočet radnice, jdou si stoupnout k cedulce obec a vybírají pokuty dokud nesplní "plán" je to myslím velmi adekvátní. S "bezpečností provozu" tyhle aktivity nemají společného absolutně nic
No, s bezpecnosti provozu ma neco spolecneho to predjizdeni pres plnou caru a prekroceni rychlosti. Hlavne s tim nedovolenym predjizdenim mam u nekterych tech bezohlednych ridicu problem.
Jinak to muze byt k necemu dobre. Ale obavam se, ze kdybych si takove pojisteni poridil, tak by me to nemotivovalo jezdit a parkovat podle predpisu.
Jinak to muze byt k necemu dobre. Ale obavam se, ze kdybych si takove pojisteni poridil, tak by me to nemotivovalo jezdit a parkovat podle predpisu.
- ReaktoplazmAR
možno aj to by vedeliIvo píše:Nevztahuje se to na trestné činy, alkohol, drogy, nehody ...

mj. nejezdite nekdo 7-mi mistnym automobilem?
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Ja tyhle auta fakt nemusim, protoze jsou vetsinou dost nespolehliva v porovnani s petimistnymi vozy (viz statistiky ADACu pro TUV) a jizdni vlastnosti jsou obecne dost spatne.
Mam osobni zkusenost s Ford Galaxy, VW Multivan, Toyota Avensis Verso a Peugeot 807.
Co se tyce jizdnich vlastnosti a spolehlivosti tak asi nejlepe mi z tehle aut vysla Toyota. Kdybych musel jit do 7-mistneho auta, tak bych ji asi koupil.
Problem je v tom, ze u nas se neprodava a jako ojetina se v Evrope hure shani.

Peugeot se take chova na silnici docela dobre, ale mam zkusenost jen s novym vozem a nevim jak to bude za 2-3 roky z poruchami.
Jizdni vlastnosti Galaxy a Multivanu povazuji za pruser. S Galaxy jsme se jednou skoro prevratili v zatacce na bok.
Co se tyce spolehlivosti, tak nejhur z techto aut na tom bude take Galaxy.
Mam osobni zkusenost s Ford Galaxy, VW Multivan, Toyota Avensis Verso a Peugeot 807.
Co se tyce jizdnich vlastnosti a spolehlivosti tak asi nejlepe mi z tehle aut vysla Toyota. Kdybych musel jit do 7-mistneho auta, tak bych ji asi koupil.
Problem je v tom, ze u nas se neprodava a jako ojetina se v Evrope hure shani.

Peugeot se take chova na silnici docela dobre, ale mam zkusenost jen s novym vozem a nevim jak to bude za 2-3 roky z poruchami.
Jizdni vlastnosti Galaxy a Multivanu povazuji za pruser. S Galaxy jsme se jednou skoro prevratili v zatacce na bok.
Co se tyce spolehlivosti, tak nejhur z techto aut na tom bude take Galaxy.
Osobní názor jakožto dlouholetý uživatel vozů Peugeot. Aktuálně mám 307SW (pátý rok), předtím 4 roku 206SW. Spolehlivost OK, pokaždé to byly nové vozy, za rok najezdím něco kolo 20tis km. Motory benzín (1.6l resp. 2l). Ani jedno z aut mě ještě nevypeklo nějakou poruchou. 807 je také z nové řady (xx7), takže pochybuju, že by kvalita provedení výrazně "falírovala" napříč modelovou řadou......ale uznávám, že dvě auta nejsou reprezentativní vzorek 
P.

P.
Tady je report z roku 2011 pro stredne stara auta (tedy 6-7 let):
http://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/ind ... 11-6-7/300
Pokud jsem dobre cetl, tak vsechny VANy, ktere se dostaly do hodnoceni, figuruji az na konci tabulky.
JInymi slovy podle teto statistiky jsou VANy obecne nejmene spolehliva auta.
To jsem chtel sdelit prispevkem vyse.
A srovnavat 206 s 807 je dost nekorektni. 206 byl zakladni model s minimalni vybavou, kde nebylo moc veci, ktere by se mohly pokazit.
807 je premiovy vuz precpany elektronikou.
Vsimni si v tech statistikach, jak se u Peugeotu lisi spolehlivost mezi jejich malymi a velkymi auty.
Cim vyssi model, tim vyssi poruchovost.
http://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/ind ... 11-6-7/300
Pokud jsem dobre cetl, tak vsechny VANy, ktere se dostaly do hodnoceni, figuruji az na konci tabulky.
JInymi slovy podle teto statistiky jsou VANy obecne nejmene spolehliva auta.
To jsem chtel sdelit prispevkem vyse.
A srovnavat 206 s 807 je dost nekorektni. 206 byl zakladni model s minimalni vybavou, kde nebylo moc veci, ktere by se mohly pokazit.
807 je premiovy vuz precpany elektronikou.
Vsimni si v tech statistikach, jak se u Peugeotu lisi spolehlivost mezi jejich malymi a velkymi auty.
Cim vyssi model, tim vyssi poruchovost.
ji .. auto precpane elektronikou je vzdy viac poruchove , ako zakladne ..