Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
peteness

Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa

Příspěvek od peteness »

Lamborghini Veneno
ObrázekObrázek

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Karbonova "stihacka" k 50. vyroci firmy. Vyrobit do prodeje se maji pouhe tri kusy a kazdy ma cenu necelych 100.000.000 CZK,-

biscuit

Příspěvek od biscuit »

me spis oslovil novej giugiaruv koncept. konecne sportak, kterej se neplazi po zemi a clovek se nemusi bat, kde si urve spoiler... a ze by mu to ubralo na krase si nemyslim ;)

Obrázek

fova

Příspěvek od fova »

To Lambo od Pete nesse je nadherne. Ale nechtel bych to zivit a servisovat. Jenom vymena brzdoveho oblozeni u Lamborghini autorizovaneho prodejce je pry za 150000Kc!!!
pete ness píše:Dneska sem uklizel a nasel stare cedo s fotkama.
Tohle je ta slavna totalka. Uz je to devet let, od te doby bez nehod.
Zena nedavno skocila s Oktavkou do pole a otocila ji na bok, takze mame take totalku :-)
Provizorne jsem ji hned koupil 17 let starou Corsu, ale to auto je hruza a bes. Skace po silnici jako koza a je to strasne sezrane.
Uz je ale rozhodnuto, ze jeste letos kupujeme SUBARU :wink:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já jenom pořád nějak nedokážu pochopit k čemu jsou takové auta dobré ... 350 km/h , rozjezd za 3 vteřiny atd. Kde to ten člověk použije ?? Na všech dálnicích je maximální povolená rychlost 120-130 km/h (v USA ještě méně), ta malá část německých dálnic, kde je ještě teoreticky možné jet "neomezeně" nestojí za řeč (polovina z nich se opravuje, na zbytku je hustý provoz a každou chvíli značka 120 km/h). Tak co s tím ? Když si někdo takové auto pořídí, je jasné že asi tím nebude chtít jezdit běžně "pomalu", čili bude jezdit silně nad limity a "frajéřit". A obecně budit zbytečnou pozornost ... K čemu a komu je to dobré a proč se takové věci do běžného provozu vlastně vyrábějí, opravdu nechápu ...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

fova: jestli v rope, tak bych asi moc nedoporucoval toyotu. spousta lidi je sice u nas provozuje a bude se dusovat, ze je vse ok, ale podle kamarada servisaka, toyota neumi (nebo alespon do nedavna neumela) vyrobit nizkonakladovej naftovej motor.
vubec mi prijde spojeni japonec a diesel docela divny :-(

ivo: v nemecku se s tim muzes projet slusne.. jinak jsou mezi nami taci, co si radi zajezdi i na okruhu. ale hlavne, je to kazdyho vec. taky si myslim, ze lidi kteri si koupi auta za takovyhle ranec s tim jezdi mozna nekdy rychle, ale dle myho soudu i opatrne... ja samozrejme na supersporty nemam budget a to o te nadmerne pozornosti, je fakt, ktery by mi asi vadil, i kdybych na auto mel, ale na druhou stranu, jezdeni ve fadnich plechovkach povazuju za strasnej vopruz a vic nez jedno "sproste" auto bych ve vozovem parku nechtel a kdybych mel mit jen jedno jedine, tak by to bylo urcite auto hlavne zabavne - tedy sportovnejsi (tim nemyslim ospojlerovanej kombajn :-) )
Naposledy upravil(a) biscuit dne 11 bře 2013 12:25, celkem upraveno 1 x.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ivo: pokud to nechapes, tak to auto neni pro tebe a nemusis si s tim lamat hlavu ;)
BTW Lamborghini imho uz davno ztratilo kouzlo, mne se vic libi novej MacLaren, to je panecku supersport jak ma byt.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

Ivo: to je to isté ako ked si kúpiš obraz mony lisy.. čo s takým drevom.. málo aj do krbu aj na vratka od chlevka - drevo nanič..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No já po Německu a přes Německo jezdím hodně často a pasáže kde by se dalo jet opravdu volně rychle jsou minimální a je jich čím dál méně. Když se mi chvíli podaří jet 180-200 jsem rád a netrvá to dlouho ... za chvíli je značka 120 km/h nebo hustý provoz, předjíždějící nákladáky atd. Okruhy - to nevím, nejezdím po nich, neznám ..

Raketotoplazmar: to není úplně adekvátní příklad :wink: Ale když někdo chce, at si to koupí :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

fova: drzim palce, at se povede najit hezkej kousek a a t ti ho zena zas nekde neootoci na strechu :-D

ivo: jinak i v mezich rychlostnich limitu se da cesta uzit... ona zatacka na okresce v devadesati nekdy da nejakej ten adrenalin :-) samozrejme bezmozkum tyhle auta do rukou nepatri.
Naposledy upravil(a) biscuit dne 11 bře 2013 12:31, celkem upraveno 1 x.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

Ivo: je to proste kus umenia, to musíš uznat..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Kermiták: trochu si s tím lámu hlavu, protože spousta borců v těchto autech si myslí, že když to tak rychle jede, tak to musí všem ukázat a pohonit si ego (to je asi hlavní motivace) a i když sám nejezdím příliš pomalu, když tyhle porsche a ferrari hučí po CZ dálnicích 200-250, to mi přijde už trochu mimo ... ještě více to platí o motorkách ...riskatní nafukování mega ega .. (každou chvíli nám tady do kopečka na padesátce jede nějaký borec 150) ... Přijde mi to asi podobné, jako když se stanoví maximální povolená hlasitost produkce 100 dB, ale vyráběly by se luxusní bedny a nástroje co vyloudí 1000 dB :) Ale OK :)

Jinak tady taky uvažujeme o Subaru ... manželčin Fiat Punto je zralý do šrotu a ve zdejších sibiřských podmínkách je 4x4 základ ... Takže nějaké second hand Justy

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ivo: jak psal biscuit - to auto je jednak umelecky dilo, druhak to neni jen o maximalni rychlosti, ale i o zrychleni, o tom jak to sedi na silnici atd. To jsou vsechno veci, ktery si uzijes i kdyz nejedes 300.
A jak bylo receno - pitomcum to do ruky nepatri.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ivo, podle mejch zkusenosti si prave ega daleko vic za volantem honi ti, co jim to "nejede"... ocipovany turbokamna, tvori naprosto nejvetsi procento aut, jejichz ridici chteji zavodit. mne k radosti staci, ze mam auto hezci a blbce v pixle necham klidne jet, az se mu cerne dymi z komina a rikam si, at jede dost rychle, abych ho uz na silnici nepotkal ;)

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Myslim, ze si u Lamborghini pohlidaji komu to prodaji. Silne pochybuju, ze se dostanou do rukou namachrovanejm frajerum, kteri se predvadi v ulicich mesta nebo na dalnicich.

Odpovědět