Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
Tak si najdi na netu nejaky rusky videa bohatejch synacku, co prohanej svoje lamba, ferrari a bugatky ulicema. Prachy vzdycky vyhrajou.
Znam ty videa, ale to byvaji "obycejne" seriove supersporty, tohle je precejenom neco jineho.
No jestli ti Veyron prijde jako seriovy supersport... ;] tak ok.
Biscuit: To Subaru nebude pro zenu Ta dostane Mondeo.
Jinak nejen Toyota ma problemy s dizly. I u Subaru je to pruser. Musis menit spojku kazdych 20 tisic km.
To moje Subaru bude Legacy, benzin, 2.5l, 170 koniku, r.v. 2007-2009.
Neco takoveho:
Kazdy mi to rozmlouva, ale pro me je to srdcovka.
Jinak nejen Toyota ma problemy s dizly. I u Subaru je to pruser. Musis menit spojku kazdych 20 tisic km.
To moje Subaru bude Legacy, benzin, 2.5l, 170 koniku, r.v. 2007-2009.
Neco takoveho:
Kazdy mi to rozmlouva, ale pro me je to srdcovka.
Ano prijde, to auto je seriovka, kterou prodaji kazdemu kdo ma penize a projevi zajem. Ale, az jim bude padesat a vyrobi ke kulatemu vyroci exkluzivne pouhe tri kusy vyjimecneho modelu, tak ver ze penize nebudou hrat zas takovou roli, ale pujde hlavne o prestiz.
Naposledy upravil(a) W.Cable dne 11 bře 2013 13:22, celkem upraveno 1 x.
Pro mě je hlavní parametr auta (kromě toho jak to jede) co se do toho vejde. A do Ferrari bych monochord a gong určitě nenaložil Takže pro mě nepoužitelné auto
ivo : ale s tvojim autom by sa zase pretekar na okruhu moc nezabavil .. kazdy ma to svoje oblubene ..
220 mi to jede a to mi stačí Já se potřebuju dostat z místa A do místa B, spartakiáda pro mě netřeba
to nevyvracia to co som povedal ..
Bojuješ s větrnými mlýny, nikdo ti nic nevyvracel
ja s nikym nebojujem .. len sa ti snazim vysvetlit , ze kazdy sofer potrebuje auto na nieco ine , lebo mam pocit ze tu bojujes ty
Ufff... kazdych dvacet vytahovat prevodovku s poloosou a mozna celym motorem, je sila. Nekdo meni olej a filtry, jiny spojku.fova píše:Jinak nejen Toyota ma problemy s dizly. I u Subaru je to pruser. Musis menit spojku kazdych 20 tisic km.
Ještě že tě tu máme, to jsem fakt nevěděl ...Pytkin píše: len sa ti snazim vysvetlit , ze kazdy sofer potrebuje auto na nieco ine
Taky jsou bazary plne Subaru dieselu Kdo vi, ten si je nekoupi.W.Cable píše:Ufff... kazdych dvacet vytahovat prevodovku s poloosou a mozna celym motorem, je sila. Nekdo meni olej a filtry, jiny spojku.
Stejne neblaze proslule byly dieselove Fordy Mondeo 2001-2003. Tam se zase kazdou chvili musely menit vstriky.
Kdyz si chce clovek koupit auto, tak krome konkretniho modelu musi resit i jaky motor v danem voze byl dobry a jaky prusvihovy.
A idealni je kupovat auto pred koncem vyrobniho cyklu, ktere ma uz vychytane skoro vsechny mouchy.
To je zrovna priklad tohoto Subaru, ktere se prestalo vyrabet v roce 2009 a dnes je nahrazeno novym modelem.
Ja chci prave vuz z toho posledniho rocniku 2009. Vim, ze jeste v roce 2008 na tomto modelu v Subaru delali zasadni upravu.
fova, tak ja jsem prvni, kdo ti to vyvracet nebude a naopak ti fandim. a to svezeni ti pak bude nejlepsi odpovedi... spotreba neni vsechno, znam spoustu lidi co by svoje v6 a v8 nemenili a na spotrebu si ani nestezuji - ono stejne nejvic zalezi na stylu jizdy. jasny, ze jezdit s tim tejdne 2.000 je asi hloupost pro vetsinu normalne vydelavajicich, tam ma asi nejaky alternativni palivo velkej vyznam
btw. zaregistrovali jste toto? (myslim tuhle upravu)
http://tyre.marangoni.com/en/Tuning/Pro ... T3jxVeJl7o
btw. zaregistrovali jste toto? (myslim tuhle upravu)
http://tyre.marangoni.com/en/Tuning/Pro ... T3jxVeJl7o