Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa

Příspěvek od Ivo »

Neucastnil ... ale pro mě je auto opravdu jen prostředek jak se (co nejrychleji a nejspolehlivěji) dostat z místa A na místo B ... Že bych s autem během toho cvičil nějakou spartakiádu, nebo si "užíval" nějakých specifických průjezdů zatáčkami - to jde úplně mimo mě a moc to nechápu :wink: V dnešní dopravě se spoustou nákladáků a přehuštěnými cestami je každá minuta v autě strašná otrava a ztráta času ... dříve jsme hodně jezdili po Evropě, včetně UK , Irska (kurzy, semináře), dnes přecházíme na variantu letadlo - i když to znamená omezený počet nástrojů. I kdyby člověk měl nejlepší Lexus limuzínu, vyjde to v rámci situace na silnicích úplně nastejno - opruz ...

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

to je článok ako z blesku :) imho stršná kravina.. btw:chodím občas servisovat gar.brány jednému chlapíkovi a jeho synovi čo májú vždy plnú garáž roznych 500 konových "nemcov", a vždy iných.. ked som tam bol naposledy tak mladý tam mal novú Carreru (myslím že 4), starý mu bol pre nu v Rimavskej Sobote a pičoval jak chorá vrana, že to bolo jeho najhoršých 200 km v živote a že nechápe ako také auto može byt tak drahé.. :).. na druhú stranu moj svokor celý život jazdil v malých japoncoch (yaris atd) z bodu A do bodu B.. ked išiel do dochodku, tak si kupil nejaké silnejšie Volvo a od vtedy jazdí ako mladík, svorka sa s ním bojí sediet v aute :)

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Volva jsou skvely auta, nenapadny, rychly, skvele udelane rizeni, podvozek a system trakcni kontroly, hodne dobry brzdy, pohodlny, prostorny... zabavy si s nim clovek uzije az, az.

Kdo by rekl, ze tohle ma pod kapotou 250hp.
Obrázek

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Malem bych zapomnel, hlavne jsou bezpecny, skoro neznicitelny. :)
Naposledy upravil(a) W.Cable dne 15 bře 2013 13:39, celkem upraveno 1 x.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No já si nedovedu představit že bych si ještě někdy koupil jiné auto než Volvo :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to je presne to iste , ako ja si nedokazem predstavit , ze by som si kupoval iny pocitac ako apple ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no nebojte, oni to ted cinani vemou za ten lepsi konec ;) jinak volvo je dost fadni, to mi na nem celkem vadi.. taky je to pomerne draha znacka a z ceskeho zastoupeni jsem mel pocit, ze s nimi nemluvim o volvu ale o bentley (to kdyz jsem pred nedavnem uvazoval o c30).

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Clovek si obvykle nedokaze predstavit nic jinyho, dokud nezkusi neco lepsiho ;]

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jj to je svata pravda. proto tolik lidi rika, jak je skodovka uzasna, a ze by nic jinyho nechteli ;)
tohle bych mozna tvrdil, kdyz bych v garazi huayru ;)

peteness

Příspěvek od peteness »

pěkné autíčko, ale težko by se s tím dalo zajet třeba do pargingu v Palladiu. Nebo třeba v Náměšti na Hané mají bezvadnou cestu, kde je víc děr než asfaltu. Tam by taky nezamachroval :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Co na to říct ... :(

Obrázek

biscuit

Příspěvek od biscuit »

snad jen ze bude hur. ja jsem si rekl, ze uz se nebudu nad cenama niceho pozastavovat a budu jen koukat, abych si vydelal dost na to, abych mohl spokojene zit. az mi ta "rovnovaha" prestane fungovat, bude cas plakat a stezovat si na nadrazi a u pulitru ;) nema cenu si kazit zdravi rozcilovanim se nad tou zlodejskou bandou.

jinak ale mi to prijde dost podezrele, ze v roce 2009 byly takovehle ceny..
http://www.cnb.cz/cs/menova_politika/zp ... box_2.html

hm, tak to byl zrovna nejakej propad. predtim byly ceny podobne tem dnesnim... takze nevim co tim obrazkem chtel autor rict..

dendy

Příspěvek od dendy »

Ivo píše:No já si nedovedu představit že bych si ještě někdy koupil jiné auto než Volvo :)
kazdy mame svojho milacika :-)) ja zase vzdy ked sadnem do dacoho ineho ako BMW tak si znovu a znovu uvedomim ze tato znacke je pre mna laska na cely zivot :))

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pro mě je rozhodující velikost zavazadlového prostoru :) žádné auto (kombi) ho nemá tak velký jako Volvo V70. Třeba předchozí Opel Omega ho měl teoreticky větší, ale do Volva se těch věcí vejde mnohem víc. Srovnat by se dal Mercedes kombi, ale Mercedesem bych jezdit nemohl, připadal bych si trochu divně, nevím proč :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Sused si kupil pred rokmi mercedes E kombi, lebo po zlozeni zadnych sedadiel vznikne plovha cez 2 metre a da sa tam spat...

Odpovědět