Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
biscuit

Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa

Příspěvek od biscuit »

my meli aut nekolik. tata ale kupoval samy vraky :-) spartak, 603 ktera nas moc nepovozila (nakonec to vzdal a prodal), a carevnu (volha gaz-21 s logem jelena na kapote a volantu). to bylo jediny auto, ktery se tatovi opravdu povedlo. i kdyz to docela zralo a moc nejelo, byl to neskutecnej tank a v testu ncap by urcite za bezpecnost posadky ziskal 5 hvezd i bez airbagu :-) zazil jsem v aute nehodu, kdy do nas zezadu nabourala s105 a krom zamotany hlavy z piruetky, kterou jsme v krizovatce vykrouzili, se nikomu nic v aute nestalo (5 osob). skodovka totalka a jeji ridic mohl dekovat bohu, ze mu zustaly nohy :-) navic to auto bylo fakt moc pekny a dodneska mam pokuseni, jestli si jednu z nostalgie neporidit... nicmene vzdycky dojdu k zaveru, ze bych to musel swapnout na nejakej v12 a nechat dat moderni brzdy, abych se v tom nekde s tim motorem nezabil - tzn. nesmysl :-) takze zustavam u japoncu :-)

jinak za totace tady bylo v par exemplarich i jedno moc prima auto z myho pohledu. taky ho prodaval tuzex a krom grossmanna ho mel tehdejsi biskup a pozdejsi arcibiskup tomasek a taky hlava pomazana - husak.
Obrázek

rastis

Příspěvek od rastis »

vratim sa k nazvu temy :)

6,5 l /100 km celorocny priemer, 90% mesto, 1,9 turbodiesel, Citroen. mne sa nechce verit, jak vsetci TDI oktavkari prisahaju, jak jazdia celorocny priemer 5 litrov po meste. kazdy jeden kamos mi to tvrdi, ale fakt neviem neviem :)

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Moj znamy tu Oktafku 1.9TDi ma. Jazdim s nim opakovane na lyzovacky do hor a naspat - vyse 400km vacsinou dialnica, ale aj hory... priemer 4,9l :palec+:
S lahkou nohou na dialnici (130km/h max.) das aj 4,6l. Cize potvrdzujem.
Pre mna je to skor o tom, ze ako si mozes kupit Citrona a potom sa cudovat, ze nemecki a ceski inzinieri a monteri su lepsi ako francuzi. :wink:

rastis

Příspěvek od rastis »

ja sa nestazujem, je mi jedno :) zase je pravda, ze ja na to po meste rad aj dupnem a 6 a pol nafty je stale fasa.

rastis

Příspěvek od rastis »

inak a posledne co cesky inzinieri vynasli, bolo HTP

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

Hrozne Torpezni Piculin?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

sak ale porovnavate mesto a jazdu po dialnici ..

inak akurat si idem zajtra kupit citroen diesel :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

to jezdite vsichni dalky, ze kupujete ropaky? do mesta je to podle me chujovina. ja uz kdyz jen slysim ten zvuk, tak me prechazi chut s tim jet :-) traktor patri na pole :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

to je vec vkusu, ja by som ine ako diesel nechcel, vykastrovane kvilenie benzinaku fakt nemusim mueheheh :-D

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Kromě toho Biscuit asi naposledy slyšel zvuk nějaké staré oktávky :) U pokročilých dieselů ani nevíš že je to diesel ...

dendy

Příspěvek od dendy »

to je druha vec, to je fakt, ked na mojom trojlitriku dam plny plyn tak pekne vysoko zakrici :-) stale ro nieje (chvalabohu) to tenke benzinove pistanie ale taky pekne syty ale hodne vysoky zvuk..

... zena to vola ze "nasraty vysavac" :-)))))

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja chcem benzin , ale benzin neni skladom .. a 3 mesiace sa mi cakat nechce

maux

Příspěvek od maux »

Ivo píše:U pokročilých dieselů ani nevíš že je to diesel ...
Tak tohle mě přesvědčilo..... :D :D :D

rastis

Příspěvek od rastis »

ja mam starsi diesel. a ano, ten zvuk je ozaj ... ehm :) ale zere to malo, nafta je lacnejsia a ja mam ten klepot aj celkom rad :)

moderny diesel s CR, DPF a neviem cim este, s drahym servisom, by som si asi velmi dlho premyslal a do mesta by som taky urcite nekupil...

jazzym

Příspěvek od jazzym »

Pytkin píše:ja chcem benzin , ale benzin neni skladom .. a 3 mesiace sa mi cakat nechce
to je čo za nakup ? ako často kupuješ auta? .. neni sladom tak kupim hovadinu?

diesel je neekonomický v meste ,..motor ani nestačí zohriať a už si v cieli , turbo odchadza častejšie , filtre su drahšie , olej to žere ,..a pri tych studenych kratkych trasach znie ako tarktor aj ten namodernejši diesel. :roll:

Odpovědět