Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
fova

Příspěvek od fova »

Znam cloveka (podnikatele), ktery vyzkousel leccos mezi velkymi BMW a Mercedesy a kvuli neustalym problemum skoncil u Toyoty Camry. Ted uz ma druhou generaci za sebou a jine auto nechce.

Obrázek

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

EXCOM píše:fova : pruser je ten, ze to bude stale len skodovka...
tak tak .. embeecko bych si taky nikdy nekoupil ..

fova

Příspěvek od fova »

Pytkin, jaky Ford mas? Ja chci jit do Mondea

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

fova : C-MAX

fova

Příspěvek od fova »

WOW, Nice choice

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Fova : S-MAX by bol lepsi :) ale ked som ho kupoval pred 2mi rokmi tak S-max este nebol .. a Uz aj cenovo to je mimo mojho rozumneho ramca ..

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

občas mám pocit, že majitelé baworů a podobných hraček říkají s oblibou o svých miláčsích, že jsou to auta, zatímco ostatní jsou renolty, citrony... pro to, že se bojí přiznat, že se to kazí úplně stejně, jako ty obyčejný mrdky ;-) známej co má autobazar, by mohl vyprávět. Pak stačí blbá srnka a za nárazním bys měl oktávku :-)

A mimochodem - AUDI. Mě by v autě za trojnásobek hodnoty fabie vadilo, že mám stejný ovládaní světel a jiný koncernový doplňky :-) Audi je jenom lepší konfekce

fova

Příspěvek od fova »

Fantozii, ale statistiky poruchovosti hovori jinak nez tvuj znamy.
V poslednich letech je na tom BMW hodne dobre.

Mrkni se treba sem:

http://automix.centrum.cz/clanek.phtml?id=5424

Jakmile je auto v prvni tretine, tak je to vynikajici vysledek.
Naposledy upravil(a) fova dne 11 úno 2008 23:31, celkem upraveno 3 x.

nunu

Příspěvek od nunu »

Jinak opravy...Mam ho cca dva roky, je to uz postarsi auto. Za tu domu jsem nekolikrat vymenil zarovky, jednou predni desky a zadni dil vyfuku, ten jsem menil velmi rad, protoze puvodni majitel byl kokot, narval tam lazeny DTM vyfuk, bylo to excelentni delat s tim tak ve dve rano bordel po meste, ale jakakoliv jizda pres 20km byla za trest, v hlave mi hucelo jeste dve hodiny potom. Jednu cestu jsem malem nezvlad, to byly opava plzen na otocku, z praglu uz jsem jel tak devadesat, uplne mi z toho hrabalo. No a jeste jsem menil sportovni filtr za origo airboy. Oleje a filtry nepocitam, rocne najezdim tak okolo 20 000.Jo a pres zimu mi umrel jeden motorek na central a vyhrivaci pytel v sedaku, jelikoz hodne trpim na zada a daval jsem mu celou cestu z prahy plnou zatez. Jo a zapomnel jsem, jeste svisle cepy, ty siroke kola jim zavaji dost zahul. Ceny: desticky okolo 1000, cepy 700 jeden, vyfuk 4000. Ceka mne jeste volant, ten parchant si vzal ten Mkovy a dal mi takovou obycejnou ctyrramenou svini, chci loketni operku.

Nepripada mi to nejak zavratna suma. Jinak ten vyfuk byl relativne ok, nevydrzelo privodni potrubi, ale nesnasel jsem ho tak letel.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

fantozzi : nekecaj :) toto je RELAXACNY THREAD :) uvolni sa, vyjadri sa a relaxuj 8)

ked sa mi nieco pokazi na Bawore, dam ti vediet... uz ma 5 rokov a zatial som len ziarovky vymienal :)

nunu

Příspěvek od nunu »

To toho moc nenajezdis -)))Za pet let a puvodni deky na brzdach ???

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Fordy sa mi nikdy nepacili ako auta, ale je tu jedna jedina vynimka a to je Ford Mustang.. to povazujem za jedno z velmi podarenych aut ktore ma tiez svoj nezamenitelny charakter

Obrázek

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

nunu píše:To toho moc nenajezdis -)))Za pet let a puvodni deky na brzdach ???
ja som ho kupoval v 2006 a to auto bolo v podstate nove, majitel predosli najazdil zhruba 12.000 rocne co je nic.. :) to auto vonalo novotou.. mal som proste stastie na kupu... ale prave si spominam ze predosli majitel pred predajom dal nove brzdove oblozenia, takze som dopohody na nejaky cas...

fova

Příspěvek od fova »

Mustang muzu :)

Jako treti rodinny vuz jen na vyjizdky se zenou bych si nekdy rad koupil tuhle starou verzi:

Obrázek

Odpovědět