80's značky cigaret --> Nostalgický thread
Re: 80's značky cigaret --> Nostalgický thread
Marsky stipaly, hodne vysusovaly drzku. Byl to stejny tabak s klejkama.
Ceny, co si pamatuju Start - 4Kcs, Mars - 5Kcs. Daly se jeste koupit Detvy nebo neco takoveho, ty staly 1Kcs/10ks. Ale to uz nekourily ani zvirata, mozna naci brigosi. Vsechny ameriky staly stejne 25, pak to nekde pred revoluci tusim zdrazilo na 50. Petra 9, Sparta 14. Mezi tim byla velka plejada Hi-fi, Safari apod, chutnalo to vsecko stejne, cenove tak 7-8 korun. Kdyztak me opravte.
Vsichni kamosi kourili bud startky a kdo chodil do prace, tak si dovolil Petry, vyjimecne Sparty. BTcka taky nebyly spatne (pak jsem na ne narazil v r. 1995 v Bulharsku), ale taky staly tusim co Sparty. Matka kourila Milde Sorte, ale ta tomu hovno rozumela.
V Polsku v te dobe hodne frcely Klubowe, humac.
Ceny, co si pamatuju Start - 4Kcs, Mars - 5Kcs. Daly se jeste koupit Detvy nebo neco takoveho, ty staly 1Kcs/10ks. Ale to uz nekourily ani zvirata, mozna naci brigosi. Vsechny ameriky staly stejne 25, pak to nekde pred revoluci tusim zdrazilo na 50. Petra 9, Sparta 14. Mezi tim byla velka plejada Hi-fi, Safari apod, chutnalo to vsecko stejne, cenove tak 7-8 korun. Kdyztak me opravte.
Vsichni kamosi kourili bud startky a kdo chodil do prace, tak si dovolil Petry, vyjimecne Sparty. BTcka taky nebyly spatne (pak jsem na ne narazil v r. 1995 v Bulharsku), ale taky staly tusim co Sparty. Matka kourila Milde Sorte, ale ta tomu hovno rozumela.
V Polsku v te dobe hodne frcely Klubowe, humac.
to u nas v stanku sli marsky na dracku .. to vsetci eRkari fajcili ..Kermitak píše:Uplne se mi vybavuje ta od slunicka zezloutla krabicka Marsek za sklem v trafice, kde trcely rok, protoze je nikdo nekupoval
Ještě jsem tu nezahlídl Ex plzeňky.
Obal asi nenajdu.
Ty se taky dost bafali.
Obal asi nenajdu.
Ty se taky dost bafali.
Marsky a Startky sa vyrabali rovnako v cechach aj na slovensku.....cesi mali chutovo lepsie startky a my zase marsky....ked som bol na vojne (cheb) tak tam bol vymenny kurz 2x ceske startky za jedny svk marsky...ale to uz je davno
To je paměť, co? Trafika jak malovaná

Select - 10 Kcs, cervene a modre, neviem, ci v nich bol rozdiel. prve cigarety, co som si bezne kupovaval, hlavne z dovodu, ze krabicka posobila oproti domacim cigaretam strasne zahranicne. Bulgartabak, vela ludi nadavalo, ze bulharske cigarety sa nedaju fajcit.
-
marsky haha...dobrej flashback,nejlevnější retky...smrdělo to jak pochcaná sláma
Rastis, mel jsem to stejne. Nebyly spatne i kdyz jsem mel vzdycky podezreni, ze bulharske cigara jsou nejak "dochucovane". Kdyz nad tim ted uvazuju, tak mam dojem ze slovenske znacky v cesku postupne vytlacovali Bulhari. Konkurencni boj? Spis potreboval nejaky papalas zadarmo k mori 

az sem doletla vune tabaku...
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
rastis : tiez som chvilku skusal SELECTky .. ale prisli mi take nasladle .. ostal som verny dalilam ..
Ducados jsem mel pred lety v Pyrenejich, to byly slusny dehtovy hrebiky:)
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
sranda, ze ked som bol vtedy v Bulharsku, vobec som tam Select nevidel, ani ine bulharske, co sa u nas vtedy predavali...pete ness píše:Rastis, mel jsem to stejne. Nebyly spatne i kdyz jsem mel vzdycky podezreni, ze bulharske cigara jsou nejak "dochucovane". Kdyz nad tim ted uvazuju, tak mam dojem ze slovenske znacky v cesku postupne vytlacovali Bulhari. Konkurencni boj? Spis potreboval nejaky papalas zadarmo k mori
jackies: lokalnich znacek bylo plno, nechaly si to delat hotely, veletrhy, podniky k vyroci...
Tak ExPlzně si myslím, že moc regionální nebyl.
Ty jsem viděl na každém rohu, ale vzpomínky mám i na tyhle dvě krabky.
To byl masakr

Ty jsem viděl na každém rohu, ale vzpomínky mám i na tyhle dvě krabky.
To byl masakr