Ako chcela zena obrat Dedka o vsetko
Ako chcela zena obrat Dedka o vsetko
Takze mame tu medzi nami televiznu hviezdu .. Dedko si zahral v Sudnej sieni ..
http://www.joj.sk/sudna-sien/sudna-sien ... casti.html
http://www.joj.sk/sudna-sien/sudna-sien ... casti.html
Re: Ako chcela Dedka obraz zena o vsetko
A to je hraná fikce nebo záznam reálného líčení ?
Re: Ako chcela zena obrat Dedka o vsetko
Čili tam vybírají lidi z ulice do rolí v soudní síni ? Ale je to pěkné a zajímavé - zvlášt pro toho , kdo už něco podobného v reálu zažil ...
Dedko: a jak ses k tomu vlastně dostal ? To probíhá podle přesně daného scénáře slovo od slova a každá scéna se natáčí navíckrát dokud to není ono ? Je to pěkně realistické, až mrazí 

z recesie sme išli aj s manželkou na casting, potom mi zavolala nejaká produkčná či môžem vtedy a vtedy točiť, poslali mailom scenár, povedali čo mám mať oblečené, kedy a kam prísť a tak. Scenár sa učí len tak obsahovo, viac sa improvizuje, denne sa točia 3 epizódy, asi dvakrát-trikrát sa opakoval záber keď bolo moc ticho...
Ale z hlediska realismu tam dost chybí soudní zapisovatelka
Jinak mě to tak zaujalo, že se od toho nemůžu odtrhnout 

jo kedysi ked som to videl prvy krat, tiez ma ta relacia dostala... ale po dvoch-troch dieloch to zacne ist cloveku na nervy prave tym ze to je dost silene cele a malo autenticke...
v tomto diely ale Dedko hviezdil
v tomto diely ale Dedko hviezdil

vzhľadom ku skúsenostiam, že som robil 8 rokov prísediaceho na súde, tam chýba toho dosť, resp je to v skutočnosti trochu inak, ale my sme robili len trestné veci nad 5 rokov...Ivo píše:Ale z hlediska realismu tam dost chybí soudní zapisovatelkaJinak mě to tak zaujalo, že se od toho nemůžu odtrhnout
ja som myslel ze napises '...vzhladom na to ze som 8 rokov sedel za tazke ublizenie na zdravi...' 

V těchto dimenzích soudu (opatrovnický, rozvodový soud) tam chybí opravdu jen ta zapisovatelka a soudce/soudkyně jí pak vždy po výslechu každé osoby nadiktuje co by tam měla napsat. Jinak je to dost realistické ... (vedení procesu, reakce soudce i zúčastněných). Jen tu podmazovou hudbu si mohli odpustit 

jáj ale šak toto je šoubiznisIvo píše:...Jen tu podmazovou hudbu si mohli odpustit