Bitcoin a dalsi kryptomeny

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Fractal

Re: Bitcoin a dalsi kryptomeny

Příspěvek od Fractal »

Dendy, to samozrejme nebude/nepujde protoze krypto bylo navazano a je vymenitelne za dolar/(a i jine meny). Tento prosty fakt ac se zda nedulezity, udelal z krypta jen dalsi menu poplatnou vsem mechanizmum trhu. Krypto uz nejde oddelit od burzy, kolobehu men, derivatu a deviz a tudiz se navzajem ovlivnuji, i kdyz stejne ma krypto nakonec zanedbatelný dopad

dendy

Příspěvek od dendy »

oddelit nejde, to je jasne .. prave preto hovorim ze ked akcie a dlhopisy pojdu dole, investori budu chciet preliat peniaze niekam inam .. a to "inam" je prave krypto .. vzhladom na mega perspektivu rastu vyznamnosti v buducich rokoch ... krypto je momentalne skorej komodita respektive nieco na dlhodobe uskladnenie hodnoty (aspon BTC urcite, kedze na mikroplatby je realne nepouzitelny)

matucha

Příspěvek od matucha »

Ja se teda klonim k tem, ktery rikaj, z kdyz celej trh bude utikat pryc z rizika, tak nebude utikat do jedny z nejrizikovejsich veci co si muzou vybrat ;).
Naprosta vetsina lidi kryptu vubec neduveruje i v dobe kdy roste a kdy vsechno roste. V momente kdy vetsina lidi zrovna prisla o dost penez a vsichni se bojej nemuzes cekat, ze budou dobrodruzne cpat velky castky do superspekulativnich asetu.

matucha

Příspěvek od matucha »

Trochu offtopic, ale urcite vec, ktera bude mit velkej vliv na vsechny trhy. Tohle je obri cup&handle na yuanu. Odtece cast toho pohybu do krypta? Euro a skandinavsky koruny ted na tom taky nejsou proti euru technicky moc dobre.
usdcny.png

dendy

Příspěvek od dendy »

Sledujes ten pohyb posledne dni na RVN ? Odkedy ho pustili na Binance :-) Sa pochvalim, som predal dnes vsetky zasoby RVN co som mal a zarobil som na tom pohybe 0.3 BTC :-) teraz cakam, myslim ze ze z aktualnych 0.00000500 to pojde do konca mesiaca este dole na 0.00000300, tak potom zase nakupim naspat :-)

Teda dufam ze to nevylezie na 0.00001, to by som si dost bil hlavu o mur ze som to predal na 500 sat.

matucha

Příspěvek od matucha »

Gratulace k dobrymu obchodovani.

Ja z altcoinu sleduju jenom BCH, ETH, LTC, XMR kdyz se dejou nejaky zajimavejsi pohyby, protoze me to zajima s ohledem na BTC. Nic z toho nemam a ani neplanuju kupovat/obchodovat. Jiny veci vidim jenom kdyz to nahodou ma nekdo na twittru a RVN graf jsem myslim vubec nikdy nevidel.

dendy

Příspěvek od dendy »

no.. z odstupom casu to bol pekne blby obchod :-D ... 800sat a stale rastie .. asch...

matucha

Příspěvek od matucha »

Jo to byl asi jeden z mala bullmarketu v soucastny dobe.

Tohle bych sem dal i kdyby to nebylo zakonceny tak jak je to zakonceny. Zajimavy shrnuti situace a jeji analyza:

matucha

Příspěvek od matucha »

Pekne se nam ten rok 2018 vyviji. Teorie ze 2018 bude 2017 pozpatku zatim nema moc trhlin. Uz jsem si rikal, ze BTC zustava tak dlouho na $6000+, ze z toho mozna vybrusli po rovince... ale ne. Nastesti ale nedoslo na nejakej falesnej malej bullmarket, to by bylo nejvetsi zlo.

Cenu za nejlepsi popkorn zabavu vyhrava jednoznacne proslula skupinka Jihan Wu, Roger Ver, Craig Wright a spol. V druhy serii svyho serialu dodatecne prokreslujou svoje postavy a je to cim dal tim stavnatejsi. Trochu teda skoda, ze se curanky z jejich vlastnich bazenku rozlejvaj i do dalsich. Ale asi to tak ma byt.
Bitcoin Cash ABC zaved dost neortodoxni prvky ochrany proti utokum Wrighta a dalsim logickym krokem uz je jenom prechod proof of stake nebo rovnou na SQL databazi.

McAffee asi premejsli o tom jak se vykroutit z anoncovany televizni show. Ma teda este nejakej cas a pomuze mu halvening (na BCH a Litecoinu nastane o neco driv nez na BTC).

2019 = 2015?. Najdeme dno a rok se ceny moc nehnou? Ceka nas este jedna uroven poklesu? Je to uplnej konec jak by si hodne lidi pralo?

dendy

Příspěvek od dendy »

Koniec urcite nie, ale na $3k sa rozhodne pozrieme :)

Osobne si myslim ze buduci rok sa bude BTC potacat, zato vyrazne poskoci niekolko altcoinov. A ked myslim vyrazne tak myslim naozaj vyrazne .. mam par kandidatov, uvidime :)

Velmim som zvedavy co podvodnici po ICO a Masternodoch vymyslia ako dalsi chytak na ktorom budu chciet obrat ludi o peniaze :mrgreen:

matucha

Příspěvek od matucha »

Pro bitcoin by bylo stylovy odrazit se od $2100 a zavrsit to $210000 behem 21 mesicu ;).

Aktualni sentiment (video):
https://www.pscp.tv/w/1BRKjXOABLaJw

dendy

Příspěvek od dendy »

to by bola parada, velmi rad by som za 2 roky vyplatil hypoteku na dom :-D

matucha

Příspěvek od matucha »

Cesky ministerstvo financi se snazi zorientovat.

https://www.kurzy.cz/zpravy/475191-bloc ... tace-mfcr/

matucha

Příspěvek od matucha »

Akcie na tom nejsou dobre.

Celkem zly znameni je, ze se dost propadaj dopravci jako Fedex.

Facebook vypada priserne. Amazon, Apple, Google sou dost na hrane zlomeni dlouhyho trendu.

Deutche Bank vypada jak nejhorsi shitcoin. To samy GE. Evropsky banky celkove slaby (i kdyz v CR rekodni vynosy).

Ceny nemovitosti v rade mist za zenitem (ale furt neskutecne drahy). Akcie americkejch "homebuilders" jsou uz nejakou chvili v prudkym padu.

Hezky vanoce a stastnej novej rok. 2019 nebude nudna.

Mozna se dockame konecne i dna v kryptu. Myslim, ze tenhle predvanocni odraz se este rozpadne a pudem niz.

Odpovědět