Bitcoin a dalsi kryptomeny
Re: Bitcoin a dalsi kryptomeny
jedna mozna aplikacia mi napadla: keby chcel niekto predavat/distribuovat kopie artworku takymto systemom, mohol by smart kontrakt naprogramovat tak aby kupujuci zdielali celkove naklady, takze zjednodusene napriklad prvy kupujuci zaplati C=100, druhy zaplati 50 ktore pojdu prvemu, treti zaplati 33.3 z coho 16.65 ide prvemu a 16.65 druhemu atd, takze vzdy ked je N kupujucich tak pre kazdeho je vysledny naklad C/N a bude sa znizovat pribudanim kupujucich
Prave ze moznosti je hodne. Tezko se v tom ted vyznat. Furt tam vidim potencial, sice neumim konkretne ukazat co/jak. Ale prave zbaveni se zprostredkovatele a jeho nahrazeni blockchainem, kterej zabezpecuje jak "licenci" tak hodnotu... to neni mala vec. Jak presne budou vypadat hodne uspesny modely tohodle systemu nevim. Ale ciste z pohledu cloveka co by vydal svoji hudbu, by se mi libilo, kdyby byla prodana jako tokeny, co se daj preprodavat a z toho preprodavani bych mel penize. Ne ze by po moji hudbe nekdo steknul, ale to je na jiny povidani
.
Treba se nakonec ukaze, ze to byla slepa cesta jak tvrdi Dendy, ja nevim, ale nehodlam ted pred tim ted uzavirat. Popravde je to po dlouhy dobe v kryptu neco co mi prijde nejak zajimavy vyjma bitcoinu.

Treba se nakonec ukaze, ze to byla slepa cesta jak tvrdi Dendy, ja nevim, ale nehodlam ted pred tim ted uzavirat. Popravde je to po dlouhy dobe v kryptu neco co mi prijde nejak zajimavy vyjma bitcoinu.
John McAfee ded.
jj.. dufam ze v nebi roztoci riadnu party v jeho style
.. zil velky zivot a takyto koniec si nezasluzil, evidentne mu niekto dopomohol , prial som mu aby sa nakoniec dozil toho Bitcoinu za $500k .. RIP.