Bitcoin a dalsi kryptomeny

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
charonme

Re: Bitcoin a dalsi kryptomeny

Příspěvek od charonme »

jedna mozna aplikacia mi napadla: keby chcel niekto predavat/distribuovat kopie artworku takymto systemom, mohol by smart kontrakt naprogramovat tak aby kupujuci zdielali celkove naklady, takze zjednodusene napriklad prvy kupujuci zaplati C=100, druhy zaplati 50 ktore pojdu prvemu, treti zaplati 33.3 z coho 16.65 ide prvemu a 16.65 druhemu atd, takze vzdy ked je N kupujucich tak pre kazdeho je vysledny naklad C/N a bude sa znizovat pribudanim kupujucich

matucha

Příspěvek od matucha »

Prave ze moznosti je hodne. Tezko se v tom ted vyznat. Furt tam vidim potencial, sice neumim konkretne ukazat co/jak. Ale prave zbaveni se zprostredkovatele a jeho nahrazeni blockchainem, kterej zabezpecuje jak "licenci" tak hodnotu... to neni mala vec. Jak presne budou vypadat hodne uspesny modely tohodle systemu nevim. Ale ciste z pohledu cloveka co by vydal svoji hudbu, by se mi libilo, kdyby byla prodana jako tokeny, co se daj preprodavat a z toho preprodavani bych mel penize. Ne ze by po moji hudbe nekdo steknul, ale to je na jiny povidani ;).

Treba se nakonec ukaze, ze to byla slepa cesta jak tvrdi Dendy, ja nevim, ale nehodlam ted pred tim ted uzavirat. Popravde je to po dlouhy dobe v kryptu neco co mi prijde nejak zajimavy vyjma bitcoinu.

matucha

Příspěvek od matucha »

John McAfee ded.

dendy

Příspěvek od dendy »

jj.. dufam ze v nebi roztoci riadnu party v jeho style :-) .. zil velky zivot a takyto koniec si nezasluzil, evidentne mu niekto dopomohol , prial som mu aby sa nakoniec dozil toho Bitcoinu za $500k .. RIP.

Odpovědět