Pytkin píše:dendy : Lidl je podla mna fajn .. nikde nemaju taku dobru zeleninu .. aj pecivo mi od tial vyhovuje .. ano v sortimente mi chyba dost veci , a vela veci tam maju podivnych .. na tie chodim radsej do tesca .. resp. do metra .. kaufland a billa su mi nesympaticke .. v lidli este vzdy prebieham ten spotrebny tovar , lebo tam maju casto super veci za super ceny .. elektroniku a podobne .. svetla do kupelne som tam kupil .. a podobne ..
potvrzuji, ze v lidlu maj bezkonkurencni drogerii, ruzne cistice, pleny, papirove uterky hajzlpapiry, tablety do mycek, praci prostredky, sampony atd... ceny smesny, ucinnost i oproti znackove drogerii uplne jinde.
konkretne rady W5, Formil, Cien - vsechno made D.
jinak ocenuji u zeleniny a ovoce, ze maji jen vyber adekvatni sezonne a tomu take odpovida cena a kvailta.. Ja nepotrebuju starou dyni nebo hrusky na jare. A naopak na podzim nemusim mit jetej chrest.
A co se tyce "prumysloveho" zbozi, tak opravdu pecka jsou veci pro male deti, at uz obleceni nebo hracky.. Zadna sracova vetes vse 100
Co me naopak moc nebavi je pecivo - jen rozpejkany, zadnej poradnej chleba - to kupuju v pekarnach a pak mizerna nabidka hoveziho - maj jen zadni a to me moc nebavi