O/Z z Liedlu (alebo akehokolvek retazca) ?? NeblazniPytkin píše:nikde nemaju taku dobru zeleninu
Ceny elektřiny a kvalita brambor ve východní Evropě
Re: Ceny elektřiny a kvalita brambor ve východní Evropě
Re: Technické pravdy, mýty a pověry
Tak to ich dost lutujem..... Uplne uprimne. My chodime casto nakupovat do Rakuska, a neda sa to porovnat. Ani rakuske obchody typu Billa sa ani vzialene nepodobaju... A niektore Tesco v BA (Petrzalka/Lamac) to je hruza - zbierka low endu a vecer bezdomovcov... Do Tesca iba ked musim velke nakupy.dendy píše:Zena ma kolegov rakusakov co ziju vo viedni ale chodia si robit tyzdenne nakupy potravin do velkeho Tesca v BA pri zlatych pieskoch...
Ked tak citam, tak asi je skutocne znacny rozdiel medzi retazcami CZ/SK. To ma dost prekvapuje. Cakal by som nejaku jednotnejsiu sortimentnu politiku.
Nuz ale ked mi jeden clovek minule rozpraval, ako musia mat napr. v Tescu na nakupcov inspektorov, aby nenakupovali najvacsi shit len kvoli provizii do vrecka, tak su niektore veci jasnejsie. Nejde ani tak o retazec, ako o konkretnych ludi, ktori tam v danej krajine sedia.
Nuz ale ked mi jeden clovek minule rozpraval, ako musia mat napr. v Tescu na nakupcov inspektorov, aby nenakupovali najvacsi shit len kvoli provizii do vrecka, tak su niektore veci jasnejsie. Nejde ani tak o retazec, ako o konkretnych ludi, ktori tam v danej krajine sedia.
dendy : na mileticke predavaju rovnake sracky ako vsade inde .. tam uz nie su domaci pestovatelia .. velko predaj ako vsade inde .. par babiciek sa tam najde .. ale uz to neni ono ..
Tiez som mal ten dojem, ze to je to iste sklenikove, prehnojene Italy, Greece a Spain. Ale je tam aspon vacsi vyber, a tak to nemusis kupovat nezrele.
dva prispevky v jednom
Kupoval som si ryžu a toto som prečítal na obale
:
Lagris Extra kvalita , "Každé zrnko je po šetrném odstranění slupky vyleštěno"
http://www.lagris.cz/produkty/ryze/dlou ... ra-kvalita
včera a dnes som zapisal stavy elektromeru a plynomeru
a za 1 den som kuril dve izby chodbu kuchynu za cca 10eur a elektrikoval za 1,3 eur
Kupoval som si ryžu a toto som prečítal na obale
Lagris Extra kvalita , "Každé zrnko je po šetrném odstranění slupky vyleštěno"
http://www.lagris.cz/produkty/ryze/dlou ... ra-kvalita
včera a dnes som zapisal stavy elektromeru a plynomeru
a za 1 den som kuril dve izby chodbu kuchynu za cca 10eur a elektrikoval za 1,3 eur