Co kdybyses misto takovychhle slintu zapojil do debaty, a osvetlil nam, jak to teda podle tebe je...?ekral píše:Proč tu řešíte politiku? Proč narazím na fanatiky i tady? Maximalně vymazané hlavy propagandou
Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Studentske volby 2010
Nema cenu o nečem přesvědčovat fanatiky, ti mají svou víru v nějaký -ismus (počítá se tam i neoliberalismus) a víra není o rozumu ... já jsem se ale ptal proč ale chodí říkat své moudra na server o hudbě a zpracování zvuku ?Cyril píše:Co kdybyses misto takovychhle slintu zapojil do debaty, a osvetlil nam, jak to teda podle tebe je.. ?ekral píše:Proč tu řešíte politiku? Proč narazím na fanatiky i tady? Maximalně vymazané hlavy propagandou
Ekral tato tema je na Smetisku, takze sa mozes bud zapojit alebo ju ignorovat, ale to je asi tak vsetko.
ekral: kecas uplne mimo.
Nemá to tu co dělat, normalni politická propaganda. Existuji stovky diskusi o politice, realizujte se tam.dendy píše:ekral: kecas uplne mimo.
Ještě že tak, ale stejně to nechápu, jít na nějaké fórum o muzice a začít lidi masírovat případně nasírat politickou propagandou. Asi to není za hranicí pravidel serveru, ale stopro je to za hranicí slušnosti.dano píše:Ekral tato tema je na Smetisku, takze sa mozes bud zapojit alebo ju ignorovat, ale to je asi tak vsetko.
relaxuj a uzivaj si esoterickej hudby www.mindwarp.czekral píše:Ještě že tak, ale stejně to nechápu, jít na nějaké fórum o muzice a začít lidi masírovat případně nasírat politickou propagandou. Asi to není za hranicí pravidel serveru, ale stopro je to za hranicí slušnosti.dano píše:Ekral tato tema je na Smetisku, takze sa mozes bud zapojit alebo ju ignorovat, ale to je asi tak vsetko.
- ReaktoplazmAR
Nadpis tejto diskusie je "Studentske volby 2010", toto je diskusia o politike...ekral píše:Nemá to tu co dělat, normalni politická propaganda. Existuji stovky diskusi o politice, realizujte se tam.dendy píše:ekral: kecas uplne mimo.
no, ekral bude mat zjavne problem s volbou vlastnych osobnosti, preto tomu napdisu nepochopil
excom robola PEKELNA hlaska s tou ezoterickou hudbou
Možná to udělá někdy jindyEXCOM píše:
relaxuj a uzivaj si esoterickej hudby http://www.mindwarp.cz
Už nevím jak to říct jinak, takže jsem vám sesmolil tuhle odpověď, jak na mně první přízpěvek v této diskusi působí:
Mejte se
ekral
PS:
Člověk, který nedokáže odlišit ČSSD od KSČM je propagandista. ČSSD je naše nejstarší strana a za minulého režimu působila v exilu a asi nevíte, že měla nejvíce politických vězňů. V současné době neschválila ani nepodporovala ani jeden zákon, který by se dal označit jako totalitní. Naopak prosadila zákon o registrovaném partnerství, za vlády ČSSD jsme vstoupili do NATO a také do EU Než napíšete nějakou odpověd, přečtěte si něco od Erazima Koháka, nebo dalších lidí, kteří byli donuceni odejít do exilu . Tohle černobílé vidění světa je nešťastné a hodně hulvátske
EDIT:
no pročetl jsem si nakonec celou diskusi, naštěstí to potom celkově už není tak hrozné, každopádně dík za esoterickou hudbu, budu ji potřebovat, protože dalších 8 let nás nečeká nic dobrého. Proběhne desiluze z nových stran, tak jak to zatím bylo vždy v Evropě, zklamaná veřejnost se pak v příští obrátí na jednoduchá řešení místních fašistů. A možná, po 8 letech v opozici, bude volitelná zase ČSSD nebo nějaká jiná liberální (ne neoliberální) strana.
ekral
PS:
Člověk, který nedokáže odlišit ČSSD od KSČM je propagandista. ČSSD je naše nejstarší strana a za minulého režimu působila v exilu a asi nevíte, že měla nejvíce politických vězňů. V současné době neschválila ani nepodporovala ani jeden zákon, který by se dal označit jako totalitní. Naopak prosadila zákon o registrovaném partnerství, za vlády ČSSD jsme vstoupili do NATO a také do EU Než napíšete nějakou odpověd, přečtěte si něco od Erazima Koháka, nebo dalších lidí, kteří byli donuceni odejít do exilu . Tohle černobílé vidění světa je nešťastné a hodně hulvátske
EDIT:
no pročetl jsem si nakonec celou diskusi, naštěstí to potom celkově už není tak hrozné, každopádně dík za esoterickou hudbu, budu ji potřebovat, protože dalších 8 let nás nečeká nic dobrého. Proběhne desiluze z nových stran, tak jak to zatím bylo vždy v Evropě, zklamaná veřejnost se pak v příští obrátí na jednoduchá řešení místních fašistů. A možná, po 8 letech v opozici, bude volitelná zase ČSSD nebo nějaká jiná liberální (ne neoliberální) strana.
Naposledy upravil(a) ekral dne 04 čer 2010 00:16, celkem upraveno 1 x.