Debata o politice - vazne aj nevazne

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Tommy Dee

Re: Debata o politice - vazne aj nevazne

Příspěvek od Tommy Dee »

Kto vie, či len ďalšia konšpirácia... http://panobcan.sk/odhalene-tajne-opera ... mericanov/

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

MDudas píše:A preco mame nesuhlasit so zakladnami NATO? Sme clenom NATO od 2004.
Zaujimali by ma nejake silne argumenty. Nie populisticky blabol, ale nejake vazne argumenty.
to by si sa mohol pýtat kebyže už tu niekolko rokov máme základnu nato a teraz sa začne písat petícia za jej odstránenie..
dnes otázka znie: prečo máme súhlasit so základnou nato na slovensku ?
že sme členom nato je pre mna irelevantné lebo s tým tiež možem nesúhlasit..
aj ked v tomto prípade suhlasit/nesuhlasit je abstraktný pojem, lebo nikto sa nás ani na nič nepýtal, proste to tu budeme mat lebo niekto si povedal že nám to sem dá.. písat o strategickej prítažlivosti v prípade konfliktu (nejakých zmrdov ktorý sú nám ukradnutý) hádam ani netreba..

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

Náhodou jsem narazil na tenhle článek, ale možná to tu už někdy bylo... hustá bilance... http://euserver.parlamentnilisty.cz/Art ... valek.aspx
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

tony9

Příspěvek od tony9 »

Pelf: tohle je typická mediální manipulace ze strany tzv. Parlamentních listů

ReaktoplazmAR

ja v tom članku nevidim žiadnu manipulaciu, ani lož ani "ohýbanie" faktov.. je to len prosté zhrnutie udalostí..

tony9

Příspěvek od tony9 »

Pro mě ta manipulace spočívá v tom, že jsou tam uvedeny pouze temné záležitosti z dějin USA. Já myslím, že USA mají i světlé stránky. Další manipulaci vidím v tom, že je to pouze o USA a jiné státy jsou jaksi vynechány. To kdyby udělal někdo podobnou rešerši o nás např. od dob Velkomoravaské říše, tak by sme se divili.

ReaktoplazmAR

je to súhrn vojnových záležitostí USA. keby to bol súhrn Číny, tak tam bude čína, atd.. toto je o USA, mne tam nič nechýba..
a myslím že s takouto bilanciou sa žiadna krajna v dnešnej dobe nemože rovnat.. stredovek a pod. by som do toho netahal..

tony9

Příspěvek od tony9 »

No a co ta bilance má o USA říct?

ReaktoplazmAR

že radi vedú vojnu daleko od svojho domova

tony9

Příspěvek od tony9 »

Aha. To mě fakt nenapadlo. Možná je dobré si položit otázku, jaktzože si to mohou dovolit, o co jím jde.

vras

Příspěvek od vras »

Aha. Hlavne verime kazde picovine, co nekde napisou na netu. Na stejnem principu se da snadno dokazat, ze Ceska republika je nejagresivnejsi zemi vsech dob. A bude to presvedcive.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

ReaktoplazmAR píše:ja v tom članku nevidim žiadnu manipulaciu, ani lož ani "ohýbanie" faktov.. je to len prosté zhrnutie udalostí..
Kefaline, a ako podla vas vypada taka manipulacia? :wink: Malo by tam byt niekde dole uvedene, ze fakty boli zamerne zhrnute tymto sposobom, aby sa dosiahlo silnejsieho efektu na svedomie citatela, ci ako? Ja vidim manipulaciu na kazdom kroku. Uplne vsade. A konspiracne servery uplne najviac.

Kokretne k tomuto serveru - fakt chces obhajovat veci z toho zdroja? Si si isty ? Ja myslim, ze autori su intelektualne asi o 6 levelov nizsie, ako Ty.
A navyse este uplne mimo.V slusnom state by ich zavreli na psychiatriu... :palec-:

http://euserver.parlamentnilisty.cz/Art ... lisna.aspx
http://euserver.parlamentnilisty.cz/Art ... uvody.aspx
http://euserver.parlamentnilisty.cz/Art ... -jim-.aspx

ReaktoplazmAR

ja som to sem ani nedal, ani netvrdím že je to "pravda".. ten članok je zjavne jednostranná minca, ale ked čítaš napríklad zoznam najuspešnejšých holywoodskych filmov tiež tam neni ktomu v zatvorke akú vojnu zrova viedli.. v každom prípade byt pohoršený tým že to niekto zhrnul viac než tým čo tam je napísané mi príde jemne povedané divné..

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

len si niekto nechce alebo nedokaze priznat, za aky tym kope...

vras

Příspěvek od vras »

jen mala odbocka - pod tim seznamem je podepsanej Chelemendik - jeho dusevni zdravi je buhvi kde, ale to nechme lekarum - je to dlouholety zastance tvrde nenavistne propagandy. Z toho jmena musi soudnemu ctenari predem docvaknout, vo co go, tak premyslejte, kdo jeste premyslet nezacal.

Odpovědět