Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
ponozky v sandaloch nosim radsej od momentu, ked sa mi vysmala tlsta americanka...
dodnes sa na tym smejem, epizoda trapny kokot a hlupa pica
dodnes sa na tym smejem, epizoda trapny kokot a hlupa pica
tvl ved je uplne jedno co kto nosi. ked je mu v tom dobre... a pokial tym teda neobmedzuje mna: napr - prepotene umelinove tricko v kombinacii so sprchou raz tyzdenne a samozrejme absenciou aspon deodorantu (staci sprcha s mydlom podla mna ale), je na maslu.
cez vikend sme sa boli kupat, mlada mamina (nekojaca) sa postavila s rukami vbok, vietor vial od nej a to bolo normalne na tycku. za to dokazem cloveku aj vypicovat a odporucit mu navstevu sprchy.
cez vikend sme sa boli kupat, mlada mamina (nekojaca) sa postavila s rukami vbok, vietor vial od nej a to bolo normalne na tycku. za to dokazem cloveku aj vypicovat a odporucit mu navstevu sprchy.
i ja. a proto (protoze jsem zlobil) bydlim v dome, kde se to podobnymi dobytky jen hemzi a vic nez kazda druha rodinka jeste musi mit psa. a samozrejme, kdyz voni pan, jeho pes pak dvojnasob
mame dva vytahy. jeden se jmenuje "christian dior" a druhy "coco chanel".

toto !! Ja som pred 10 rokmi povedal dost, nechcem byvat v panelaku s idiotmi co v nedelu rano o 8mej klepu rezne alebo vecer o 23tej vrtaju do panelu, a do toho furt brese pes alebo prasiva macka chcije na rohozku ... radsej budem 30 rokov splacat hypoteku za dom ... a tak sa aj stalo 
Az na tu prasivu macku vsetko super - ta vsivava svina od susedov mi furt chodi srat na travnik

Az na tu prasivu macku vsetko super - ta vsivava svina od susedov mi furt chodi srat na travnik

@dendy: nech sere, moj pes to jebne na ranajky
skor ma sere, ze skurveny kocuri zavijaju pod oknom.

skor ma sere, ze skurveny kocuri zavijaju pod oknom.
minule tu susedom behal po zahrade 40 cm krokodyl - nevedeli kde sa tam vzdal a nez stihli zavolat policajtov zase zmizol - tak snad zubaty kamared ten chlpaty trash co tu pobehuje (a kvili po nociach !) "poriesi" 

tak uz jsou i v dunaji. parada! cechy zerou zraloci, slovaky brzo krokodyli 

ano, len nech sa to tu preriedi !! Ako vravel Stalin - "Net celobeka, net problema" 

jsem si vybavil veticku z meho milovaneho nekonecneho serialu rodinka - resp. tluchorovi.
pata tluchor o stalinovi - dil 60., rok 1992
pata tluchor o stalinovi - dil 60., rok 1992

ten vedel panecku, ten se s tim nesral, ten to vsechno zplanyroval, rozboural, znicil... a my jsme to pak prevzali... joj, to byly casy!
my sme dali plasic na macky a uz nechodia sediet na terasu na sedacku
@pytkin daj tip - aky plasic? ked funguje, tak by som rad overeny