Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Studentske volby 2010
no nebyla to kobra, ale mucalinda - buh nagu, a hlav mel mit sedm, podle toho co si pamatuju, takze tu sochu maj blbe 

lidi típněte ty brka, nedělá vám to dobře 

V každém případě Buddha byl reálný člověk, který zemřel ve svých 80 letech (vlastním jménem Siddharta Gauthama) a to ostatní jsou jen "pohádky", kdežto Šiva je symbolická postava reprezentující určitý aspekt vesmírných energií
No ja to mam z jednoho detskyho kreslenyho filmu, takze to vim nejlip!
Zacinalo to Buddhovym zivotem a na konci tam strileli kouzelnyma laserama, sakra kdybych si vzpomnel, jak se to jmenovalo
bylo to super

ivo ty to urcite vis lip nez ja - gotama byl zrejme opravdu realnej a zatim posledni buddha a je povazovan za zakladatele buddhismu, ale asi nebyl prvni ani jedinej.
jinak me vzdycky fascinuje, jak nekteri lidi, protoze necemu veri, jsou sami presvedceni, ze to tak bylo a dokonce o tom presvedcuji i ostatni. verit muzu cemukoliv, ale nikdy netvrdim, ze to tak bylo, kdyz jsem to nevidel.
jinak me vzdycky fascinuje, jak nekteri lidi, protoze necemu veri, jsou sami presvedceni, ze to tak bylo a dokonce o tom presvedcuji i ostatni. verit muzu cemukoliv, ale nikdy netvrdim, ze to tak bylo, kdyz jsem to nevidel.
Tak pro tebe tím pádem není jisté nic před tvým narozením (resp. než jsi to byl schopen vnímat) a věříš jen tomu co jsi sám viděl ve svém bezprostředním okolí (a co samo o sobě mohla být iluze). Koneckonců ani zemi se otáčet kolem slunce jsi dostatečně průkazně neviděl ( z nějakého objektivního bodu), čili věřit tomu musí být pro tebe těžké ...biscuit píše: jinak me vzdycky fascinuje, jak nekteri lidi, protoze necemu veri, jsou sami presvedceni, ze to tak bylo a dokonce o tom presvedcuji i ostatni. verit muzu cemukoliv, ale nikdy netvrdim, ze to tak bylo, kdyz jsem to nevidel.
Jj, to už řekl Polívka v "kurva hoši". Ale ten věřil že jí má, i když jí taky neviděl 

asi ctete nejak spatne, panove.. napsal jsem, ze verit muzes cemukoliv, ale netvrd, ze je to skutecnost. jinymi slovy, verim, ze chylkova ji ma, ackoliv jsem ji nevidel. prijde mi to totiz velice pravdepodobne. ale nikde nebudu tvrdit, ze ji chylkova ma, protoze o tom nejsem presvedcenej. chapete ten rozdil? verim, ze jo 
proste rozdil mezi verit a vedet, je pro me zasadni. navic, casto i kdyz se snazim nekoho presvedcovat o necem co vim, mi vyvstane sokratovo "vim, ze nic nevim"

proste rozdil mezi verit a vedet, je pro me zasadni. navic, casto i kdyz se snazim nekoho presvedcovat o necem co vim, mi vyvstane sokratovo "vim, ze nic nevim"
Takze neveris treba ani jizdnimu radu (ten napsal nekdo jiny o tom, ze autobus jezdi autobus, coz vi zase od nekoho jineho a ten to vi zase od nekoho jineho ... ), protoze jsi ten autobus osobne nevidel? Nebo si myslis, ze nekdo nema psat jizdni rady, protoze by nekomu jinemu rikal, jaka skutecnost, coz je podle tebe nepripustne?biscuit píše:asi ctete nejak spatne, panove.. napsal jsem, ze verit muzes cemukoliv, ale netvrd, ze je to skutecnost. jinymi slovy, verim, ze chylkova ji ma, ackoliv jsem ji nevidel. prijde mi to totiz velice pravdepodobne. ale nikde nebudu tvrdit, ze ji chylkova ma, protoze o tom nejsem presvedcenej. chapete ten rozdil? verim, ze jo
promin, ale nebudu s tebou diskutovat. z tvych prispevku mam pocit, ze jsi mimo, ale treba je to naopak. kazdopadne ti nerozumim a nemam potrebu s tebou cokoliv rozebirat. diky za pochopeni.ekral píše:Takze neveris treba ani jizdnimu radu (ten napsal nekdo jiny o tom, ze autobus jezdi autobus, coz vi zase od nekoho jineho a ten to vi zase od nekoho jineho ... ), protoze jsi ten autobus osobne nevidel? Nebo si myslis, ze nekdo nema psat jizdni rady, protoze by nekomu jinemu rikal, jaka skutecnost, coz je podle tebe nepripustne?
Nechcete to tady prejmenovat? "Vasu *icu jsem taky nevidel...." uz je dost daleko od studentskych voleb
Ja to jeste navic furt ctu "Sudetske volby"...asi jak se furt pise o tech povalecnych vrazdach.

biscuit: vitaj v partebiscuit píše:promin, ale nebudu s tebou diskutovat. z tvych prispevku mam pocit, ze jsi mimo, ale treba je to naopak. kazdopadne ti nerozumim a nemam potrebu s tebou cokoliv rozebirat. diky za pochopeni.ekral píše:Takze neveris treba ani jizdnimu radu (ten napsal nekdo jiny o tom, ze autobus jezdi autobus, coz vi zase od nekoho jineho a ten to vi zase od nekoho jineho ... ), protoze jsi ten autobus osobne nevidel? Nebo si myslis, ze nekdo nema psat jizdni rady, protoze by nekomu jinemu rikal, jaka skutecnost, coz je podle tebe nepripustne?

Bud konkretni! Napsal jsi nesmysl a na ten reaguju. Pokud si to nedokazes nebo nechces obhajit, tak je samozrejme diskuse zbytecna. Neni v tom ale nic osobniho.biscuit píše:promin, ale nebudu s tebou diskutovat. z tvych prispevku mam pocit, ze jsi mimo, ale treba je to naopak. kazdopadne ti nerozumim a nemam potrebu s tebou cokoliv rozebirat. diky za pochopeni.ekral píše:Takze neveris treba ani jizdnimu radu (ten napsal nekdo jiny o tom, ze autobus jezdi autobus, coz vi zase od nekoho jineho a ten to vi zase od nekoho jineho ... ), protoze jsi ten autobus osobne nevidel? Nebo si myslis, ze nekdo nema psat jizdni rady, protoze by nekomu jinemu rikal, jaka skutecnost, coz je podle tebe nepripustne?
No diskuzi plnou pochopeni a zabavy ti nenabizimdendy píše:biscuit: vitaj v partebiscuit píše:promin, ale nebudu s tebou diskutovat. z tvych prispevku mam pocit, ze jsi mimo, ale treba je to naopak. kazdopadne ti nerozumim a nemam potrebu s tebou cokoliv rozebirat. diky za pochopeni.ekral píše:Takze neveris treba ani jizdnimu radu (ten napsal nekdo jiny o tom, ze autobus jezdi autobus, coz vi zase od nekoho jineho a ten to vi zase od nekoho jineho ... ), protoze jsi ten autobus osobne nevidel? Nebo si myslis, ze nekdo nema psat jizdni rady, protoze by nekomu jinemu rikal, jaka skutecnost, coz je podle tebe nepripustne?ja som k podobnemu zisteniu prisiel tiez nejakych 10 stranok dozadu