Diskusia o nabozenstve
Re: Diskusia o nabozenstve
veriaci ludia taketo clanky povazuju za bulvar! 

- ReaktoplazmAR
moderná/civilizovaná spoločnost je imo taká kde si jej členovia uvedomujú že: spoločnost je taká silná aký silný jej ej najslabší článok
a že druhého neokradnem preto že tým nič nezískam a nie zo strachu z trestu..
dnes takú spoločnost nepoznám.. dnes všetko riadi strach a krátkozraká chamtivost.. čest výnimkám !!! ktoré sú ale bohužial stále len výnimky
a že druhého neokradnem preto že tým nič nezískam a nie zo strachu z trestu..
dnes takú spoločnost nepoznám.. dnes všetko riadi strach a krátkozraká chamtivost.. čest výnimkám !!! ktoré sú ale bohužial stále len výnimky
Dnes? Ty si iny idealista. Dnes su akurat vacsie moznosti. Etika a humanizmus vzdy lezali na pleciach par percent ludi.
- ReaktoplazmAR
tým "dnes" som nemyslel že kedysi to tak bolo a dnes už nie, ja len dnešnú spoločnost nepovažujem za modernú.. tým zasa nemyslím že nám k tomu chýbajú nejaké technologie.. ale duševný stav..
Trosku to postrada uroven, sa mi zda...
pelf:hahaha perfektne a trefne, to co paroduje paroduje genialne
pobavilo
Mucha je dobra, ona si robi srandu z kadecoho, a nema problem si ju robit aj zo seba, a nie kazdy to pobere a chyti... ale je to inteligentna holka, paci sa mi jej styl..
ale asi si to mal dat skorej do haluzoidnych videi aby sa zas niekto neurazil

ale asi si to mal dat skorej do haluzoidnych videi aby sa zas niekto neurazil

Tohle je snadné, ale udělat podobné video Mucha - Mohammed , to už by borci ukázali, že mají rádi adrenalin, případně se o reálných aspektech reinkarnace chtějí dozvědět ve zrychleném procesu 

ivo a myslim si ze holka nechce ukazovat ze ma rada adrenalin, proste paroduje tychto magorov:

To už pak dává smysl....
v haluzoidnych to uz bolo ..dendy píše:ale asi si to mal dat skorej do haluzoidnych videi aby sa zas niekto neurazil
dendy: chtěl jsem to dát nejdřív do haluzí (i když koukám jak píše Pytkin, že už to tam bylo, což já ani nevěděl), ale autoři té parodie by byli určitě víc potěšeni tím, že můžou někoho popíchnout v diskusi o náboženství 

ake potesujuce drbat do serioznej temy haluze... a este pritom zahlasit radost z podpichnutia v teme o nabozenstve. ako je mi to fuk, ale rozmrdavate tu picovinami (poslednou dobou odkazmi) topicy, ktorych autori to mysleli vazne. ak ma niekto naozaj pocit, ze je ironicko-satiristicky-ustipacny, yebnite to do haluzi. takto je to len trapne a viac ako na odkazoch sa bavite na reakciach ludi.