Fotokoutek uživatelů A/E zone

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
delay

Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone

Příspěvek od delay »

Mě nejvíce vadí, že tam je asi nějak uměle dodané divné zrno + sharpness, asi proto to více působí jako malba než fotka... !? Přijde mi to prostě unreal... což je škoda. U fotek oceňuju, když mi naskočí třeba asociace známé vůně, zvuku... Tady prostě nic, nula :/

biscuit

Příspěvek od biscuit »

aby to tady nechciplo, davam nejakou urodu z poslednich dni. a hlavne si rejpnu do zdejsich motoristu, aby si poradne prohlidli, jak vypadaji auta pro chlapy :mrgreen:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

biscuit

Příspěvek od biscuit »

breclav
Obrázek

casovy paradox
Obrázek

srst mamuta
Obrázek

pivovar a sladovna - nebe pro milovniky piva... nebe plne pivni peny
Obrázek

delay

Příspěvek od delay »

To červený auto (třetí foto od konce) má otevřenej kufr :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

:-) to neni kufr, ale motordekl :-)
dela se to schvalne, je na to takovej forichtung aby to drzelo takhle pootevreny - kvuli vetsimu proudeni vzduchu dovnitr. osobne mi to prijde mozna i kontraproduktivni (aerodynamika), ale nevim jestli nahodou nema tenhle clovek dodelavany turbo, nebo co ma za upravy. kazdopadne obcas je to u vykonnejsich aut k videni (tahle mxka rozhodne ale zadnej trhac asfaltu neni :-) )

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to je to co maju aj mustangy vpredu ?

maux

Příspěvek od maux »

Ty voe, ten Wankel, to upaluje jako kráva....škoda, že potřebuješ na deset let tři motory. Nechápu tu jejich zarputilost.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

pytkin: mustangy mivaj casto primo otvor v kapote pro nasavani vzduchu. ma to i velky mnozstvi aut s turbem.
tady jde o ne tolik obvyklou upravu. vetsinou to maji totiz lidi (myslim u nonturbo aut) nadzvednuty u okna, aby tamtudy dobre odchazelo teplo z pod kapoty. vepredu je to aerodynamicka brzda :-)

maux: jede to pekne a kor na ten objem motoru. ono kdyz to ma nekdo jako vikendovku (coz je s tou spotrebou asi hodne rozumny) a motor si necha treba zgeneralkovat, tak na tom mozna i tech sto najezdi. osobne se mi vic libej mrkackovy rx7. nejvic mi na tom ale vadi, jak to smrdi - to je skoro jak letadlo. btw. potom co mazda rotary motory zamrazila, chysta snad znovu neco s wankelem... ale nevim jak to bude v konfrontaci s eko byrokracii. ja bych wankely priroval k elektronkam - neni to pro kazdyho, musis to opecovavat, neni to na veky a presto to ma neco do sebe.
nicmene pro normalnejsi lidi jsou mxky skvely reseni, teda kdyz se do nich vejdou. ja jsem v tom aute napresovanej jak spunt v lahvi od vina. pripadam si v tom vzdycky jako kdyby to podle me odlili, a ze uz se pak do toho musi vejit kazdej (japoncici sileni) :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja som videl na mustangoch take droty , ktore drzia kapotu .. myslel som , ci je to to , co pises ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jo to jsou zase zamky kapoty. to je aby ten vzduch co je nasavanej pod kapotu ve vetsi mire nez u normalnich aut v nejakejch ultrarychlostech nezpusobil jeji otevreni, coz by asi i znamenalo jeji odlet smerem za auto :-) nicmene u vetsiny aut je to jen "dekorace", protoze takovou rychlost, ktera by zpusobila problem ani nevyvinou ;-)

opodstatneni to ma potom taky u karbonovejch, nebo jinejch lehkejch kompozitovejch kapot.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Dnešní yoyo západ slunce :) (fotky jsou skoro neupravované, je to jen hra expozice a zaostření)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

biscuit

Příspěvek od biscuit »

za me jednoznacne zaostreni na objekt vpredu, pripadne vetsi zacloneni pro zvetseni hloubky ostrosti a zaostreni i zadni casti sceny.

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Obrázek
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

jusuf

Příspěvek od jusuf »

Mne by to sedelo skôr s takým uzavretejším priestorom (vzťahom?) medzi dieťaťom a mamou (predpokladám) - takže až taký orez :
Obrázek

Z Ivových sa mi páči práveže 2., so zaostreným pozadím, kde "jojovanie" sa deje akoby len tak mimochodom. 3. by sa mi ľúbila viac "zosiluetizovaná". Tie dve ma zaujali vizuálne viac asi aj preto, že nemajú v pozadí siluety stromov , tým pádom pôsobí chlapec ako "solitér".
Přílohy
Oxy-orez.jpg

dendy

Příspěvek od dendy »

z ivovych fotiek u mna boduje ta 3, len by som mu neodrezal lavu ruku a naopak spodok este trochu viac nech tam vobec nevidno tie stromy..

Odpovědět