Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
ta plechovka tam uz byla! aj ufo tam je
(rovno z mobilu bez orezu, kona lavadome 1994)
(rovno z mobilu bez orezu, kona lavadome 1994)
- Přílohy
-
Ty si fotis vlastny bike, hombre ? To uz si vsetky lepsie temy vycerpal ?
uz som stary a napadaju ma len pixoviny
(tuna kona znamena pica)
(tuna kona znamena pica)
zasa jedna nepovedena, mister nemal cas ani stiahnut okienko
- Přílohy
-
pis nejak slovansky aspon, ty galicijsky pse
hombre vidim dobre ty nemaš ani odpružene predne koleso ? moja kolobežka má obe
pse neni zkratka pro prase, ale osloveni psa
- ReaktoplazmAR
jammix: v galicii su neni hrbole
hen ale na prilbu má keby jebol , a to čo tam máš v predu nejaký GPS príjmač aby si sa nestratil ? šak to predaj a kup si
vidlu čo pruži , ja som sa raz skoro zabil keby nebolo odpruženej vidly na cajku , a na kolobežke letim dole každu chvilu na to stači sebevačší kamienok alebo bublina na asvalte, zišla by sa mi nejaka rada aku prilbu kupit nech nevypadam ako idiot
vidlu čo pruži , ja som sa raz skoro zabil keby nebolo odpruženej vidly na cajku , a na kolobežke letim dole každu chvilu na to stači sebevačší kamienok alebo bublina na asvalte, zišla by sa mi nejaka rada aku prilbu kupit nech nevypadam ako idiot
gps ti rata watios.
a jebem ti odpruzenie, pilujem techniku...
a neserte ma lebo to tu zaseriem zasa cele
a jebem ti odpruzenie, pilujem techniku...
a neserte ma lebo to tu zaseriem zasa cele
- Přílohy
-
uz si niekedy na hlave prilbu mal? ake si mal pocity co sa tyka pohodlia?
ku tej poslednej fotke, ta cesta ide hore ci?...
nemal som ešte prilbu , len som si nejake skušal v obchode a všetky mi boli nejako malé a . ja som skor typ takeho bežneho turistu , nemam rad tie cyklistické obtiahnuté úbory ktoré spolu s prilbou spôsobia výzor mimozemského mutanta alé verím že nejaký vyrobca robí lepšie designy tak aspon typ na značku by sa zišiel , mám rád talianský design..
normalne ju asi nosit nebudem ale rad by som skusil nejaký zjazd ktorý može byť nebezpečný .. tak preto uvažujem.
Inak som prekvapený že na kolobežke sa lepšie posilnuje ako na bicykli je to fakt naročnejší sport odporučam , roky som mal chudučke nohy pri bicyklovaní a teraz par mesiacov čo jazdim kick scooter tak je zo mna skoro sexidol
normalne ju asi nosit nebudem ale rad by som skusil nejaký zjazd ktorý može byť nebezpečný .. tak preto uvažujem.
Inak som prekvapený že na kolobežke sa lepšie posilnuje ako na bicykli je to fakt naročnejší sport odporučam , roky som mal chudučke nohy pri bicyklovaní a teraz par mesiacov čo jazdim kick scooter tak je zo mna skoro sexidol