Hrad zatiaľ nechávam v takomto stave , počkám až sa mi skúsenosti ustália v hlave a prídem na to ako to opraviť. potom budem pokračovať. Idem skúsiť jednu rychlovku možno dnes ju stihnem.
Supr! Makej. Já mám rozdělané teď dva větší formáty. 130x90cm
Ten vzadu bude 3d akrylovým tmelem a bude taky v barvě.
Nesmíš se s tím prostě srát. Tak jak mozek zrovna dává a nic neřešit
To sú už slušné rozmery .... že ty máš nejakú zákazku od firmy .. lebo neviem si predstaviť kde to skladuješ
ja sa budem ešte flakať ... skušam aj volne improvizovať ale neni to dobre musim to premazať.
Hrad zatiaľ nechávam v takomto stave , počkám až sa mi skúsenosti ustália v hlave a prídem na to ako to opraviť. potom budem pokračovať. Idem skúsiť jednu rychlovku možno dnes ju stihnem. Hradndkmu640.JPG
Ciplo bylo premaloval som jeden nepodarok na čierno a seklo ma v chrbte, tak som hladal stare fotky že si niečo vyberiem a dotoho tá vačica vybehla niečo mala v hube si hovoroim to bola moja fantazia ukradla svina.
Ale určite niečo vo mne bude lebo sa ulakomim na farby zakaždym v actione.. len to možno budem liať ne patlať.
Nesmíš se s tím prostě srát. Tak jak mozek zrovna dává a nic neřešit
Toto urcite, ,,, ale len v prvej lige... u ludi, ktori "umeji i se zavrenyma ocima".
Jammix este musi zrovnavat tu strechu hradu. Potrebuje oci otvorene.
Naposledy upravil(a) MDudas dne 25 zář 2024 23:22, celkem upraveno 2 x.
Včera som testoval woodless ceruzky .. na bloček sketchovací... romantika kýč .
Ten hrad neopravujem .. to je dokumentacia prvotiny.. a pokazil som ho lebo som chlastal moc pri tom.
Musim si premiestnit malovatka tam kde mam youtube alebo naopak inač sa k tomu nedostanem.