Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
@dendy: nahodou, je vidiet, ze ten tvor co ten bobok vyprodukoval sa nezivi granulami (ak je to pes), ale napr barfom. ocenujem (alebo je to cisto prirodny bobok, tam je strava jasna)...
ja som vedel ze ta posledna fotka bu mat najvacsi uspech )))
Budiž světlo ... (aneb na včerejší procházce)
U nohou Mistrových:
A naprosté odevzdání
A naprosté odevzdání
A co je na tej fotke kocura take zaujimave ?
Neviem, ale mne to pride absolutne obycajne, nicim zaujimave, proste nahodny nepremysleny cvak...
Dendy: s tym hovnom to snad nemyslis vazne
Neviem, ale mne to pride absolutne obycajne, nicim zaujimave, proste nahodny nepremysleny cvak...
Dendy: s tym hovnom to snad nemyslis vazne
delay píše: * nenahrávajte kraviny, ale spíše něco hodnotnějšího po obsahové stránce, o techniku ani kvalitu fotografie nejde
Bassline - pošli nějaký vlastní příklad toho co máš na mysli
Fotka kocoura mi přijde velmi zajímavá ve zmíněném významovém přesahu (ale buď ho člověk chápe, anebo - jako asi ve tvém případě - ne ..)
Ale zapomněl jsi svou mrzutou náladu projektovat ještě do více věcí
Fotka kocoura mi přijde velmi zajímavá ve zmíněném významovém přesahu (ale buď ho člověk chápe, anebo - jako asi ve tvém případě - ne ..)
Ale zapomněl jsi svou mrzutou náladu projektovat ještě do více věcí
to snad nemyslis vaznebassline píše:Dendy: s tym hovnom to snad nemyslis vazne
ty fotky s kocickou jsou uzasne! treba ve me ty "krasne" umelecke fotky s paradnima barvama, filtrama, efektama nic moc nevyvolavaji, cejtim umelost a trvdy zasah lidskou rukou. tohle me bavi a mluvi to za vse, dekuju Ivo
Fotograficky to není nic světoborného, ale mě to moc pobavilo a inspirovalo: kočka místo do obvyklého měkkého gauče se jde najednou posadit na tvrdý parapet Budhovi k nohám (aby mohla uctivě naslouchat jeho tichému učení) a pak se mu v hlubokém pohroužení a extázi blízké osvícení plně odevzdá (= jde chrápat) A Budha je stále nepohnutý ve svém míruplném dokonalém stavu ...
macky jsou pro me velkou inspiraci a me se ty fotky opravdu moc libi. technickou stranku u fotek, stejne tak jako u hudby, knihy resi pouze profesionalove a mudrcove. me staci, kdyz se mi neco libi a nelibi
Jak jsem fotil Boha aneb Kdo je sakra ten Muf ?
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=BNEclgQFDNg
muzikant
dendy: no ja len nerozumiem ako sa niekto dokaze kochat fotenim naozajstneho hovna
Co ak by som nahodou pri prezerani stranky jedol, aspon si mohol dat varovanie ze fotka obsahuje exkrement a dat nepriamy link
Nic v zlom samorejme
Co ak by som nahodou pri prezerani stranky jedol, aspon si mohol dat varovanie ze fotka obsahuje exkrement a dat nepriamy link
Nic v zlom samorejme
jackies: moc pekna. z tvejch fotek mam fakt radost. a stylove si dodrzel hovnovou barvu... to se ceni, pane mara
ivo: uz od detsvi miluju pohled na paprsky pres mracna ci kour pronikajici. nicmene tvoje fotka je dle mejch meritek nevkusne zprocesovana. ta zare nad konturou horizontu je ee rucni prace tohle umi eliminovat pri stejnem zesileni kontrastu. chce to ale trpelivost a hrani si s tim...
ivo: uz od detsvi miluju pohled na paprsky pres mracna ci kour pronikajici. nicmene tvoje fotka je dle mejch meritek nevkusne zprocesovana. ta zare nad konturou horizontu je ee rucni prace tohle umi eliminovat pri stejnem zesileni kontrastu. chce to ale trpelivost a hrani si s tim...