Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
kdyz uz jsme u tech deticek:
Tamron ? Moc pěkné. Tenhle "bokeh" mám moc rád ...
jj, tyhle asi vsechny
to je hruza fotka jako priloha
kdyz das link do zavorek, tak se shrinkne, ale tohle je ee
jinak fotka je prima. jak moc si pomahal kontrastu postprodukcne?
kdyz das link do zavorek, tak se shrinkne, ale tohle je ee
jinak fotka je prima. jak moc si pomahal kontrastu postprodukcne?
biscuit: ok, priste zkusim:) Co se tyce upravy, tak tezko rict, v zasade myslim, ze ty zasahy nebyly nejak vyrazny.. Ale uz si to nepamatuju a tohle je stazeny z facebooku, original jsem ted nemel po ruce:)
v cerstvom firefoxe mi staci na tu fotku kliknut a zobrazi sa cela, rolovaky zmiznu a zvysok stranky zostane nezmeneny. dalsim klikom sa to zase schova pod rolovaky...
V nečerstvém Chromu taky
Amorph :
biscuit : děvčátko sedící u stromu ( tady bych zase řezal, tentokrát nemilosrdně kolo pryč a byla by skvělá, pěkný výraz a takové zajímavé světlo )
Tak ode mě tedy také jedna dětská :
I PROTO SE TOČÍ
biscuit : děvčátko sedící u stromu ( tady bych zase řezal, tentokrát nemilosrdně kolo pryč a byla by skvělá, pěkný výraz a takové zajímavé světlo )
Tak ode mě tedy také jedna dětská :
I PROTO SE TOČÍ
muzikant
- ReaktoplazmAR
tak dám aj ja nejaké potomstvo.. boli sme na túre a začali velice machrovat, tak som ich zachytil
fotky sú bez akýchkolvek úprav presne tak jak mi vypadli z fotaku (starý kompakt sony dsc-h2)
.
.
.
fotky sú bez akýchkolvek úprav presne tak jak mi vypadli z fotaku (starý kompakt sony dsc-h2)
.
.
.
uz to tu s tymi deckami prehanate..
tak to by som mal rychlo asi urobit dajaku seriu...
ad rolovaky - dekuju, i me to samozrejme funguje, coz jsem netusil... takze beru zpet - moje blbost
jackies: vim ze to kolo rusi, ale nerad fotim na vysku a kvuli stromu to neslo jinak komponovat - byl jsem hrozne daleko (i proto ten vyraz a nerusena hra s mechem, kterej si na dalsi fotce veze jako skalp na kole. hrozne se ji libil ten koberecek)
jinak kdyby se vsechny deti tvarily jako ta holcicka v popredi, byl by to hotovej hitchcock
reaktoplazmar: hezke deti, zejmena ze slecny bude kost! ale kam strkaly ty prsty?!
jackies: vim ze to kolo rusi, ale nerad fotim na vysku a kvuli stromu to neslo jinak komponovat - byl jsem hrozne daleko (i proto ten vyraz a nerusena hra s mechem, kterej si na dalsi fotce veze jako skalp na kole. hrozne se ji libil ten koberecek)
jinak kdyby se vsechny deti tvarily jako ta holcicka v popredi, byl by to hotovej hitchcock
reaktoplazmar: hezke deti, zejmena ze slecny bude kost! ale kam strkaly ty prsty?!