Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
aha no navrhuju, aby se k takovejmhle fotkam, ktery maj spis dokumentaristickou hodnotu, nez """umeleckou""", daval ten vysvetlujici popis hned. sami urcite poznate, kdy takovou fotku davate diky
dokumentarna fotka ziaden vyklad nepotrebuje, cize Klingac - dukumentarnej fotke by si sa asi venovat nemal
A ja že aké je to umenie..biscuit píše:aha no navrhuju, aby se k takovejmhle fotkam, ktery maj spis dokumentaristickou hodnotu, nez """umeleckou""", daval ten vysvetlujici popis hned. sami urcite poznate, kdy takovou fotku davate diky
To určite. Nenechám sa odradiť. Zle sa pozeráte..rastis píše:dokumentarna fotka ziaden vyklad nepotrebuje, cize Klingac - dukumentarnej fotke by si sa asi venovat nemal
A to tie minulé z "chotára" zostali nepovšimnuté. Tak foťák už visí na klinci. Beriem do ruky motyku a idem do záhradky radšej..
Brooklyn Bridge
dendy: jen tak narychlo...
ivo, uz viem, kde sa chodil hravat Spiderman, ked bol maly ...
biscuit - sikovny. iba PS alebo aj nejake dalsie tools?
biscuit - sikovny. iba PS alebo aj nejake dalsie tools?
mdudas: jen ps a opravdu to byla jen takova sup sup verze
jackies: ja tam schvalne nechal trochu ty perspektivy i krivosti, aby to nepusobilo jak podle pravitka. mozna by byl ideal nekde mezi, ale to tvoje uz mi prijde "az" moc.
ivo: suby duby amerikaaaa ta jojova je prima, jen bych kluka naaranzoval vic do prava, nebo si sam ustoupil do leva.
jackies: ja tam schvalne nechal trochu ty perspektivy i krivosti, aby to nepusobilo jak podle pravitka. mozna by byl ideal nekde mezi, ale to tvoje uz mi prijde "az" moc.
ivo: suby duby amerikaaaa ta jojova je prima, jen bych kluka naaranzoval vic do prava, nebo si sam ustoupil do leva.
bickoska a amerika zuper!
A ještě slušný chlapec na Times Square, Kapitán Amerika a newyorské chaloupky ...