Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Bože můj na nebi a tohle tady vládne ... Yes, Prime Minister ...
Proti tomu je ještě Nicky Tučková velmi dobrá
Proti tomu je ještě Nicky Tučková velmi dobrá
no tak Sobotka me dostal. Neni ta nejaka sranda? Jestli ne tak to je teda husty.
- ReaktoplazmAR
Hudební nauka, pokročilé lekce ?
Pekne IKEA :)
Ale jak někdo psal v komentářích - ještě by to chtělo "Jony hands" :)
Ale jak někdo psal v komentářích - ještě by to chtělo "Jony hands" :)
- ReaktoplazmAR
to taketo pitomosti tlacia v hudobke deton do hlavy ? o boze.. skolstvo je este co vacsej prdeli nez som si myslel
Ale aspoň by si mohli ujasnit jestli se píše music nebo muzic {mjúzik}
Jinak je otázka proč před nějakou dobou zakázali jméno dítěte Půlnoční Bouře
http://pardubicky.denik.cz/galerie/g-mi ... mm=5486685
Ferrari Lakatoš se narodil 25. srpna ve 13:32 hodin mamince Nikoletě a tatínkovi Máriovi. Měřil 50 centimetrů a vážil 3400 gramů. Radost určitě udělal nejen rodičům, ale i pětiletému bratrovi Armandovi. Rodina je z Pardubic.
Jinak je otázka proč před nějakou dobou zakázali jméno dítěte Půlnoční Bouře
http://pardubicky.denik.cz/galerie/g-mi ... mm=5486685
Ferrari Lakatoš se narodil 25. srpna ve 13:32 hodin mamince Nikoletě a tatínkovi Máriovi. Měřil 50 centimetrů a vážil 3400 gramů. Radost určitě udělal nejen rodičům, ale i pětiletému bratrovi Armandovi. Rodina je z Pardubic.
ferrari lakatos, to je vytesana inteligence rodicu do jmena potomka opravdu neuveritelnym zpusobem.
k ty pulnocni bouri - to si urcite nevymyslel pro svy dite nejakej cikan. tomu by to totiz nikdo ani nezkusil zakazovat - to je zase dukaz o urovni nasi spolecnosti... "co ty do me kerujes, moje dzeci sa budou menovat jak chci ja, ty dilino! to je diskriminalizace!!"
k ty pulnocni bouri - to si urcite nevymyslel pro svy dite nejakej cikan. tomu by to totiz nikdo ani nezkusil zakazovat - to je zase dukaz o urovni nasi spolecnosti... "co ty do me kerujes, moje dzeci sa budou menovat jak chci ja, ty dilino! to je diskriminalizace!!"
Tak jestli je ta knizka ze soucasne doby tak by me zajimalo kdo takovyto nesmysl schvalil k tisku. Tahle stranka stoji za zaramovani, nebo z ni udelat plakat na festival elektronicky hudby. Takovyto nesmysl jsem jeste nevidel. Nevice me pobavio "o te si povime v 9.rocniku" a "vód". Jeste by to chtelo tu ukazku z CD.