Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
tato by to mohla dat zfleku dokopy s lacom majstrom slova!
https://facebook.com/zomriofficial/vide ... 453133142/
https://facebook.com/zomriofficial/vide ... 453133142/
my ked sme boli deti tiez sme robili jadejake kokotiny - nastastie este nebol internet/youtube takze sa teraz nemusime prepadavat od hanby pred svojimi detmi...
.. ona sa raz bude:-)))
.. ona sa raz bude:-)))
Dávám sem naprostou raritu. Fakt sem nevěděl kam to dát. Nakonece sem se rozhodl, že video patří sem.
Olivie Žzková!!!
Olivie Žzková!!!
zacinam byt priznivcem zavedeni absolutisticke monarchie a zruseni volebniho prava.
s nabozenstvim to nesouvisi. jen si myslim, ze moudry monarcha je vetsi prinos nez parlamentni demokracie. neber me zas tak vazne ale, jo
Ale ved s dobrou pesnickou vzdy vsetko ide lahsie...
Ja volim KGB, ja volim KCS, ja volim EKG, ja volim TBC... to je vlastne univerzalny popevok.
Btw. mudry monarcha existuje tak akurat v rozpravkach. Tych par vynimiek v historii... to bola nahoda.
Ja volim KGB, ja volim KCS, ja volim EKG, ja volim TBC... to je vlastne univerzalny popevok.
Btw. mudry monarcha existuje tak akurat v rozpravkach. Tych par vynimiek v historii... to bola nahoda.
dnes existuje ekonomicka forma odpustku. potom, co ti zjisti stat, ze okradas na danich, staci zalozit nadaci a ta da par melounu na lecbu rakoviny. a vsechno v suchu. viz caso amancio ortega (jeden z nejbohatsich na planete mj.)
ja sa v tom urcite nevyznam, ale neni hentaka pesnicka s videom dokonale kontraproduktivna ? definitivny zabijak percent a preferencii ? tu stranu od nas registrujem len letmo a velmi priblizne, ale po takomto marketingovom vykone mam akurat tak pochybnosti o ich intelektualnej urovni.
v 90tych rokoch ked bol u nas stary dobry Vlado na absolutnom neohrozenom vrchole, prisli tiez s uzasnou pesnickou a odvtedy uz len pomaly padali az do rozpustenia. je akurat usmevne, ako sa autori (inak slavne a vazene mena) dodnes k tomu moc nechcu priznat ale tak jest sa musi a peniaze nesmrdia
v 90tych rokoch ked bol u nas stary dobry Vlado na absolutnom neohrozenom vrchole, prisli tiez s uzasnou pesnickou a odvtedy uz len pomaly padali az do rozpustenia. je akurat usmevne, ako sa autori (inak slavne a vazene mena) dodnes k tomu moc nechcu priznat ale tak jest sa musi a peniaze nesmrdia
Pokud by chtěli expandovat, tak nic moc, ale podle mě takových 80 % aktuálního elektorátu s tou písničkou absolutně nebude mít problém. Ti lidi ten průser prostě neslyší a ještě jsou rádi, že "někdo zhudebnil pravdu".
Navíc negativní reklama je taky reklama a mně teda vadí, když to někdo sdílí na facebooku i když jakože srandu.
Navíc negativní reklama je taky reklama a mně teda vadí, když to někdo sdílí na facebooku i když jakože srandu.