Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
-
- Profesionál
ne, i kdyz by v tom byl kus romantiky.Ivo píše:V%u17edyt to je vrchol absurdity .... Na internet má p%u159ístup p%u16fl miliarda lidí - to od v%u161ech bude %u10cT vy%u17eadovat poplatky ??
predpokladam, ze stejne jako treba bbc iplayer bude osetreny tak, ze bude fungovat jen pro lidi z UK, resp. cech.
nanestesti ceskej 'iplayer' je nabidkou a moznostmi na mile vzdaleny od BBC iplayeru.
Mají si na ty stránky dát placený přístup ... To je jako kdyby každý, kdo si koupí auto, musel povinně platit dálniční známku, i když po dálnici nejezdí. Já za to nemůžu že nějaká ČT má cosi na internetu - tam jsou miliony dalších (i placených) stránek. Kvůli tomu, že mám internet, mám platit za všechny z nich ? Nebo v čem je ČT nadřazenější nebo cennější ? Taková dementní hovadina nemůže nikdy projít doufám. A i kdyby prošla, já osobně nezaplatím ani halíř, i kdybych v base měl kvůli tomu sedět 

"Domácnosti, které vlastní televizor a zároveň počítač s internetem, by platily koncesionářský poplatek jen jednou."
Ivo klid, zaplaceno dostane moloch jen jednou.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Karamba, ale k vypalnemu za internet ji ted budete mit zdarma, tedy alespon jeji prijemIvo píše:My žádnou televizi nemáme ...Acid Punk píše:"Domácnosti, které vlastní televizor a zároveň počítač s internetem, by platily koncesionářský poplatek jen jednou."

Snad je to fake.. a dobre zivena novinarka kacenina

Peace

ja stale nechapem tuto aroganciu vladnej garnitury, ze si dovolia srat ludom na hlavu a ludia nie su schopni sa vzopret takejto podla mna slusne povedane KOKOTINE... nemozem si pomoct...
jak je mozne ze si niekto ked je prikorite zvoleny narodom robi co chce? kurva sak sa maju robit veci v prospech narod a nie naopak.. lebo ja stale registrujem vsetko mozne len nie to co by prospelo narodu...
uprimne grcam...
jak je mozne ze si niekto ked je prikorite zvoleny narodom robi co chce? kurva sak sa maju robit veci v prospech narod a nie naopak.. lebo ja stale registrujem vsetko mozne len nie to co by prospelo narodu...
uprimne grcam...
skor som sa vyventiloval vseobecne na koncesiach... povazujem to za nefer voci vsetkym... a este to aj vymahat kadejakymi divnymi praktikami...Settler píše:Ja spise nechapu to, proc to vubec resite.. CT to poprela.. stejne tak vlada uz jasne zahlasila, ze tohle se nikdy nestane a ze si s podobnyma uvahama muzou vytrit..