Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kermitak : no .. je to mozne . kazdy sme inaky .. mne trebars to ivove video , jak si panko strci do zadku pohar , pripadalo uplne v pohode .. ale tento pekac ma teda dost dostal ..

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Pytkin píše:kermitak : no .. je to mozne . kazdy sme inaky .. mne trebars to ivove video , jak si panko strci do zadku pohar , pripadalo uplne v pohode ..
Pytkin ty ses asi nedival dal, jak to video po zasunuti pohariku pokracuje? :D
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

A videls to Ivovo video cely? Tohle mi prijde v pohode, proste si nekdo uplacal z kousku masa figurku, ale to Ivovo video bylo fakt nechutny.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Jaké "moje video " ? :roll: Já jsem se na to samotné video nekoukal, jen pár vteřin, takže nevím co tam je ani mě to nezajímá... Pointa nebyla vůbec to video samotné, ale fakt že někdo dal na Rathovy stránky něco, co asi pan Rath nezamýšlel .... Co to bylo, už mi připadalo méně podstatné a po shlédnutí několika uvodních okamžiků jsem to hned vypnul ... Jestli tam byly nějaké nechutnosti, jde to mimo mě ... Jiná věc by byla, kdybych dal link přímo na to video, což by mě asi nikdy nenapadlo ...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Bylo to nechutny video a nebyly to Rathovy stranky ;) To je jedno ted uz...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Pohadky pro deti, na kterych jsme vyrostli, se hemzi mrtvolama a varenejma detma, tak nevim, co na tom mate ;)
Me ve skole nutili jako malyho cist Kytici nebo Babicku (nejvetsi shit co jsem cetl) a take se mi to vubec nelibilo. To video od Iva mi prislo take nechutnejsi, ale nejsem ani proti tomu, je to legrace a ta nema hranice, jen dokud se nikomu neublizuje. Lepsi je imho na tyhle veci davat jen odkaz a pod nej varovani. Proc mazat.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Ve které pohádce vařili děti ?

dano

Příspěvek od dano »

Ivo píše:Ve které pohádce vařili děti ?
janicek a marienka :-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

dano píše:
To bylo pečení a záměr byl nerealizován (aspoň tedy na dětech) ... :wink:

dano

Příspěvek od dano »

:-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Acid Punk píše:
Pytkin píše:kermitak : no .. je to mozne . kazdy sme inaky .. mne trebars to ivove video , jak si panko strci do zadku pohar , pripadalo uplne v pohode ..
Pytkin ty ses asi nedival dal, jak to video po zasunuti pohariku pokracuje? :D
pozrel som si to cele .. ziaden problem som s tym nemal ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Kermitak píše:A videls to Ivovo video cely? Tohle mi prijde v pohode, proste si nekdo uplacal z kousku masa figurku, ale to Ivovo video bylo fakt nechutny.
prave mne to video prislo uplne v pohode .. proste niekto si strcil do riti poharik a ten praskol .. a ?

mne pride nechutny henten pekac ..

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Ivo píše:
dano píše:
To bylo pečení a záměr byl nerealizován (aspoň tedy na dětech) ... :wink:
Jde o příběh o Jeníčkovi, Mařence a stařeně, která si plete pedofilní kanibalismus s víkendovým barbecue a bydlí v chatce vystavěné z perníku. Je to fakt good story před spaním, ono to obsahuje prvky mysteriózna, napětí a happy-endu, je to vykalkulované na usnutí. A dobře to je vymyšlené, to je pravda, takové jsou skoro všechny pohádky po světě, i Tibetské jsou plné mrtvol.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

vite co mne spis vadi? ze nikomu nevadi, ze to je mrtva krava. pytkinovi vadi vic nez skutecnost mrtvyho zvirete, predstava ditete na pekaci..
na doplneni, maso jim a vtip mi nevadil a prijde mi ok, i kdyz ja sam bych neco takovyho nemel silu "uplacat"

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

I mrtvola té krávy mi přijde dost morbidní :wink:

Ale myslím že tomuto (známému) videu se vyrovná máloco :)

Odpovědět