Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné luphtrackoviny
SMĚRNICE VNITROPODNIKOVÉ KOMUNIKACE

Ivo:
))
A jeste by jim k tomu mohla zazpivat Ester Ladova, ktera zmenila zanr...
A jeste by jim k tomu mohla zazpivat Ester Ladova, ktera zmenila zanr...

chcel by som byt v pozicii ze by som si ju mohol s kludom kupit.. teda nie koli tomu ze by som ju chcel.. ale.. ked si niekto moze dovolit kupit taku gitaru, pravdepodobne si moze dovolit kupit uz cokovlek
Proč ne, taková mistrovská kytara může existovat (viz třeba Smallman z Austrálie apod.). Divné ale je že je něco takového nabízeno v anonymním eshopu. Tyto mistrovské kousky se obvykle dělají a domlouvají velmi individuálně. Objednat si ji do e.košíku a nechat poslat poštou - to by bylo totálně crazy and myslím že impossible
Ivo : tak to je velka hamba ty volici CSSD, to je presne jak u nas... tu je aspon vidiet ako je zle nastavene "kto ma pravo volit"
volit by mal pravo len clovek ktory vykazuje platenie dani, statna sprava, socialne pripady, dochodcovia, a podobne by nemali vobec co chodit k urnam.. ved oni beru peniaze z rozpoctu do ktoreho neprispievaju.. len ten co prispieva do rozpoctu by mal mat pravo volby.. to je moj nazor, lebo inak toto su nic nehovoriace hlasy ktore ovplivnuju chod dalsich generacii.. vyjebany populisti, to snad ani neni pravda.. aku hodnotu ma volebny hlas niekoho kto nikdy neprispel do dani a len berie? to je zvratene...
volit by mal pravo len clovek ktory vykazuje platenie dani, statna sprava, socialne pripady, dochodcovia, a podobne by nemali vobec co chodit k urnam.. ved oni beru peniaze z rozpoctu do ktoreho neprispievaju.. len ten co prispieva do rozpoctu by mal mat pravo volby.. to je moj nazor, lebo inak toto su nic nehovoriace hlasy ktore ovplivnuju chod dalsich generacii.. vyjebany populisti, to snad ani neni pravda.. aku hodnotu ma volebny hlas niekoho kto nikdy neprispel do dani a len berie? to je zvratene...
Já nevím, to by už snad chtělo nějakou obecnou defenestraci. Fakt si ti "politici" myslí, že občané jsou úplní debilové ?
Tahle republika už mi připadá jako psychiatrická léčebna, kterou řídí pacienti ...
Tahle republika už mi připadá jako psychiatrická léčebna, kterou řídí pacienti ...
excom: presne automaticke volebne pravo pre vsetkeho je jeden z najvacsich omylov demokracie... jednoznacne volebne pravo by malo byt naviazane na vek/vzdelanie/vysku danoveho prizniania ....
ivo: nahodou hento na top09 sa mi paci
aspon je to vtipne.. jak tam vylievaju vedra s oranzovym a modrym sajrajtom
))) a je to pekne spravene (myslim technicky), niekto si dal zalezat na tom...
ivo: nahodou hento na top09 sa mi paci
Taky se mi to celkem libi, sice trochu podobne, jako volebni spot piratu, ale maji tam mnohem vic napadu 
No ale tohle není festival zábavných klipů, ale ti lidé chtějí vést tuhle republiku a to asi nebudou dělat na lodi s kbelíkama a prsatými ženskými na přídi ?
a jeste pred par dny kopal za modre...
Ivo:Takze je ti sympatictejsi slibovani nesplnitelneho? Nebo co by sis tam predstavoval? Predvolebnim slibum a spotum stejne nikdo neveri.
hombrefeo: Kdo kopal za modre? Schwarzenberg byl nominovany za zelene (ale primo stranik myslim nebyl) a Kalous byl leda lidovec.
hombrefeo: Kdo kopal za modre? Schwarzenberg byl nominovany za zelene (ale primo stranik myslim nebyl) a Kalous byl leda lidovec.