Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
- ECSON WALDES
- Profesionál
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné luphtrackoviny
uz som opravil linku 
ked uz si spominam na to gramoradio, tak aj jednu kultovu platnu ktoru som na nom tocil

ked uz si spominam na to gramoradio, tak aj jednu kultovu platnu ktoru som na nom tocil

Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute
demsky: tak presne takéto gramorádio bolo moje prvé "gitarové kombo" - niekedy v ´84 - tom. + Jolana Iris + doma robený booster. 

Remember When Is The Lowest Form Of Conversation
inak z tejto sceny som mal vzdy divny pocit, fakt je to pravda?
inak z tejto sceny som mal vzdy divny pocit, fakt je to pravda?

Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute
moje gramoradio bolo trosicku ine .. ale velmi podobne .. a tiez to bolo moje "prve gitarove kombo" .. ale palilo to dobre ..dedko píše:demsky: tak presne takéto gramorádio bolo moje prvé "gitarové kombo" - niekedy v ´84 - tom. + Jolana Iris + doma robený booster.
Dobrý den,
Pozdravy
Mé jméno je Miss Eucheria Viděl jsem (bandzone.cz) vaši e-mailovou adresu, na místě dnes a já se o vás zájem, takže pokud vám to nevadí, budu rád, abyste mě kontaktovat zpět s mým soukromým e-mailem (feucheria@hotamil.com) tak, že jsem vám může dát moje fotky, abyste věděli, na koho jsem, když jsem přišel on line vyhledávání věrný a poctivý člověk .. Věřím, že můžeme přejít od tady! ... Pamatujte, barvy pleti, jazyka nebo vzdálenost nezáleží, ale láska věcech hodně v životě.
podle mého nejlepšího jde
Od
Eucheria .
hodně lásky a kissssssssss
Pozdravy
Mé jméno je Miss Eucheria Viděl jsem (bandzone.cz) vaši e-mailovou adresu, na místě dnes a já se o vás zájem, takže pokud vám to nevadí, budu rád, abyste mě kontaktovat zpět s mým soukromým e-mailem (feucheria@hotamil.com) tak, že jsem vám může dát moje fotky, abyste věděli, na koho jsem, když jsem přišel on line vyhledávání věrný a poctivý člověk .. Věřím, že můžeme přejít od tady! ... Pamatujte, barvy pleti, jazyka nebo vzdálenost nezáleží, ale láska věcech hodně v životě.
podle mého nejlepšího jde
Od
Eucheria .
hodně lásky a kissssssssss
koma6: jo aj mne nieco podobne uz prislo na bandzone
tieto automaticke preklady to je velke peklo
))

- ReaktoplazmAR
mne už tiež podobných mailov prišlo x, hlavne na firemný mail, ale to znenie je v podstate vždy to isté a je jedno z akého zdroju.. nechápem o čo tým ludom vlastne ide
... jsem z Číně, ale já učím české. S nejvíce poklona.

... jsem z Číně, ale já učím české. S nejvíce poklona.
ReaktoplazmAR píše: ... jsem z Číně, ale já učím české. S nejvíce poklona.

jednym slovom dokonale !!!
[flash=450,370]http://www.liveleak.com/e/d96_1279024540[/flash]
ako sa vola ten thread ktory sa zaobera vyrobou zvuku a zvukovych efektov? nevedel som ho najst, rad by som to tam pridal
[flash=450,370]http://www.liveleak.com/e/d96_1279024540[/flash]
ako sa vola ten thread ktory sa zaobera vyrobou zvuku a zvukovych efektov? nevedel som ho najst, rad by som to tam pridal
dokonala koncentrace, ale naprosta silenost: