vyhlasuju hladovku:-(pop a komercni hiphop me donutil prestat byt vegetarian(nekteri na tomhle foru vedi:) a uplne se zrict vseho...ted jen vzduch omasteny vetrem az se to zlepsi....asi pojdu co?dendy píše:to je pop .. to by som neriesil.. zhruba od polovice 90tych rokov pop a pop-dance ide spolahlivo kanalovou cestou a stale znova dokaze podliezat latku kvality... jednym uchom dnu druhym von.. aj ked lepsie je ked to ani nejde dnu..
najnovsie sa s megavolovinou vytasil byvaly tvrdak, po novom zrejme nova autotune spevacka hviezda Rytmus ...z tohto uz cloveku fakt zastava rozum
Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné luphtrackoviny
obavam sa ze to sa uz nezlepsi ani keby si zacal jest surove maso zo zivych zvierat... toto je proste nezvratny proces podliezania kvalitativnej latky... v niektorych pripadoch (secialne v pripade rytmusa) som pojal podozrenie ze ti ludia to robia naschval, ze skusaju aku az extremnu blbost mozu pustit do sveta ktoru im posluchac konzument este zozere aj s navijakom 

nj..prave..chjo:-)dendy píše:obavam sa ze to sa uz nezlepsi ani keby si zacal jest surove maso zo zivych zvierat... toto je proste nezvratny proces podliezania kvalitativnej latky... v niektorych pripadoch (secialne v pripade rytmusa) som pojal podozrenie ze ti ludia to robia naschval, ze skusaju aku az extremnu blbost mozu pustit do sveta ktoru im posluchac konzument este zozere aj s navijakom
zase mi siahas na moje detstvo .. Jozin z Bazin je moja prva platna , resp. singel , ktory mi dal brat ked som mal asi 6 rokov .. stale som to tocil do kola .. Je pravda ze kreacie Iva Pesaka vo videu su famozne .. Raz som videl samostatny koncert Rockec Ivo Pesaka a celkom sme sa pobavili ..dendy píše:
tie pohybove kreacie su tak neuveritelne ze sa mi az nechce verit ze im tam naozaj nehralo out of space a na tocenie nedohliadal keith)))))
Že to jde s hudební úrovní středního proudu dolů je fakt...i když zrovna toho Xindla X jsem vždycky spíš vnímal, že sebe ani tu muziku zas tak vážně nebere, takže je otázka, jestli to, že to poslouchají lidi, co jsou "in", dělá i z něj seriózní věc. Třeba tenhle jeho minulej klip mi přišel, že má celkem nápad i nadhled.
I když, pravda, u té novinky jsem taky trochu rozpolcený...
I když, pravda, u té novinky jsem taky trochu rozpolcený...
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
Otazkou je, jestli ten klip neni necim "inspirovany" 
Ja musim rict, ze s oblibou si o vikendu k jidlu (sic!) poustime Ocko chart novinky a to jsou nekdy radne haluze. Neuveritelna je hlavne ta recyklace hudebnich motivu, ale i aranzi a vubec vseho...

Ja musim rict, ze s oblibou si o vikendu k jidlu (sic!) poustime Ocko chart novinky a to jsou nekdy radne haluze. Neuveritelna je hlavne ta recyklace hudebnich motivu, ale i aranzi a vubec vseho...
minule ma napadlo ci neexistuje nejaky syntak na Nintendo Wii kedze to ma
zaujimavy ovladac a jejda niekoho to uz napadlo
P
zaujimavy ovladac a jejda niekoho to uz napadlo

Wohma: Hehe, jo, to máš pravdu - jak s těma možnějma inspiracema klipu (ač se přiznám, že o žádnym podobnym klipu nevím a jediný co, tak mi to připomnělo trochu Osvobozené divadlo, ale to hlavně líčením, což je asi záměr), tak s tou recyklací...bohužel mne tahle situace donutila přestat hudební televize vůbec zapínat - všude furt to samý, stokrát slyšený, stokrát vykradený, předvídatelný. Nevím, jestli v devadesátých (hlavně zezačátku) hrála MTV vážně o tolik lépe, byly o tolik lepší kapely, nebo jestli jsem byl prostě jenom mladej a nadšenej ze všeho....třeba tak, jak jsou dost možná pre/pubescenti dnes vyplácaný z věcí typu Rytmus... Ale mně prostě přišlo, že i ten pop se tou dobou uměl udělat dobrej, zvlášt koncem osmdesátejch.
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
demsky píše: minule ma napadlo ci neexistuje nejaky syntak na Nintendo Wii kedze to ma
zaujimavy ovladac a jejda niekoho to uz napadloP
Ja si Wii implementoval pomoci Max4live do abletonu a de tim pak ridit naprosto cokoliv. WiiRemote je i ve verzi s OSC, tak je to pomerne jednoduche a funguje to. Napr. v PD i MaxMsp je par aplikaci na Wii..treba SiimpleSynth:

v jinem threadu o Korg Monotron je v jedno videu videt MonoChuck, kdy se pohybem wii(nunchak) meni parametry korgu..
atp.
demsky : tak to je skvele !!!
tak ten 8bitovy manik , to je vazny masaker .. predpokladam , ze si to typek aj sam postavil ..
asi zadnejch z japonciku, kterej delal prepisy tech skladeb, nebo je skladal pro nejaky hry, netusil, ze se jednou budou takhle temer koncertne presentovat na osmibitovym troj"manualovym" monstru 
uchylarna, ale prijemna

uchylarna, ale prijemna

fantasticky pohlad na vystavbu zeleznice, s dnesnymi modernymi mechanizmami
[flash=450,370]http://www.liveleak.com/e/46a_1279680425[/flash]
[flash=450,370]http://www.liveleak.com/e/46a_1279680425[/flash]