[flash=450,370]http://www.liveleak.com/e/2a6_1279671450[/flash]
Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné luphtrackoviny
vyborne nasazeni zpevaka ve studiu. Dobry je,jak zvukar pri prvnim napevu malem spadnul ze zidle, ale v zaveru obstaraval chlapkovi smlouvu
Nebyla to spíš smlouva s doc. Chocholouškem ?Vlad píše:vyborne nasazeni zpevaka ve studiu. Dobry je,jak zvukar pri prvnim napevu malem spadnul ze zidle, ale v zaveru obstaraval chlapkovi smlouvu![]()
No az na ten maly detail, kdy spevak stoji metr od mikrofonu zady k nemu ale mikrofon ho bere porad uplne stejne jako z 10cm.. a kytara, ze ktere litaj trisky, ale zrovna dneska nemel kondik nejak silu sbirat dal jak z 10cm..
Proste predem natoceny fake a zadne nasazeni zpevaka.. ten uz si tam pri tom prazdnem placani pusou mohl delat klidne i ty salta.. chlapci nesmite verit hned vsemu, co vidite na YouTube..
Jinymi slovy.. zvukari nemeli co delat, tak si pro sebe natocili podobnou kravinu a proto, ze lidi dneska bezmyslenkovite verej tomu, co videj na youtube, dostala se az na iTunes..
Proste predem natoceny fake a zadne nasazeni zpevaka.. ten uz si tam pri tom prazdnem placani pusou mohl delat klidne i ty salta.. chlapci nesmite verit hned vsemu, co vidite na YouTube..
Jinymi slovy.. zvukari nemeli co delat, tak si pro sebe natocili podobnou kravinu a proto, ze lidi dneska bezmyslenkovite verej tomu, co videj na youtube, dostala se az na iTunes..
líbiloVlad píše:vyborne nasazeni zpevaka ve studiu. Dobry je,jak zvukar pri prvnim napevu malem spadnul ze zidle, ale v zaveru obstaraval chlapkovi smlouvu![]()
jj, je to mozny ze smlouval se zachrankou. Ten spray to je peklo, toho sem si poprvy vubec nevsimnul (zaver jsem poslouchal)Ivo píše:Nebyla to spíš smlouva s doc. Chocholouškem ?Vlad píše:vyborne nasazeni zpevaka ve studiu. Dobry je,jak zvukar pri prvnim napevu malem spadnul ze zidle, ale v zaveru obstaraval chlapkovi smlouvu![]()
To sprejování mikrofonu mimochodem zvukaře jistě moc nepotěšilo ..
navazuju dalsi peckou od barbiny, kterou poskytl pelf.. bacha na usi, slecna krome toho, ze je blba jak poleno, je taky tak hlucha..
A jsme zase u XXX Lutz tatatata..? vy si fakt myslite ze si ty weby dela slecna sama..? To, ze vypada na prvni pohled jako tupa, jeste nic neznamena.. stejne tak si ji vsichni na prvni pohled dokazou predstavit tancovat na kline.. a o to tady prave jde.. silne pochybuju o tom, ze tenhle blog ma jiny ucel, nez neco propagovat.. chytneme 13ti lete slecny, ktere zacinaj silet s fintenim se a hura.. za mesic tahle slecna bude propagovat konkretni shopy a vyrobky.. 
Nehlede na to, ze me fascinuje uz jen to, ze ma nekdo potrebu po podobnych vecech patrat, nedej boze se jimi nejak zabyvat a rozcilovat se..
Nehlede na to, ze me fascinuje uz jen to, ze ma nekdo potrebu po podobnych vecech patrat, nedej boze se jimi nejak zabyvat a rozcilovat se..
Settler píše:No az na ten maly detail, kdy spevak stoji metr od mikrofonu zady k nemu ale mikrofon ho bere porad uplne stejne jako z 10cm.. a kytara, ze ktere litaj trisky, ale zrovna dneska nemel kondik nejak silu sbirat dal jak z 10cm..
Zatím se tu nikdo jiný nerozčiluje, ostatní jsou v pohodě a baví seSettler píše:A jsme zase u XXX Lutz tatatata..? vy si fakt myslite ze si ty weby dela slecna sama..? To, ze vypada na prvni pohled jako tupa, jeste nic neznamena.. stejne tak si ji vsichni na prvni pohled dokazou predstavit tancovat na kline.. a o to tady prave jde.. silne pochybuju o tom, ze tenhle blog ma jiny ucel, nez neco propagovat.. chytneme 13ti lete slecny, ktere zacinaj silet s fintenim se a hura.. za mesic tahle slecna bude propagovat konkretni shopy a vyrobky..
A právě proto se Settlere zbytečně nerozčiluj. My se tím jen bavíme. 
Tak teď zase z jinýho soudku...
Tak teď zase z jinýho soudku...
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
i found your email somewhere and now decided to write you.
let me know if you do not mind. If you want I can send you some pictures of me.
i am a nice pretty girl. Don't reply to this email.
Email me direclty at lovesefral@hotmail.com
Tak to vypadá velmi nadějně, hned jdu odepsat.
let me know if you do not mind. If you want I can send you some pictures of me.
i am a nice pretty girl. Don't reply to this email.
Email me direclty at lovesefral@hotmail.com
Tak to vypadá velmi nadějně, hned jdu odepsat.
Ivo: tak to je nic proti tomuhle zamilovanemu emailu
. e-navrh s tury lasky. . . . . jdu do kolen
Dobrý den, moje láska,
Mé jméno je drahé Ndoye, cetl jsem pres váš profil dnešního dne hyperinzerce.cz a stal jsem se zajímá vás, budu také rád, aby vedeli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže Mužu vám dát muj obrázek, abyste vedeli, na koho jsem, a pro nás oba se vzájemne poznat velmi dobre a lepší život, a my mužeme dosáhnout v budoucnosti, protože tury lásku a pocit znamená hodne v future.Here je muj soukromý e-mailovou adresu, mužete me kontaktovat s ní. (preciousndoye20@gala.net) cekám na váš mail na mou e-mailovou adresu výše, a také pamatují na vzdálenosti nebo barva není záležitost, ale lásku, pocit, e- návrhy a soucitné lásky vecech hodne v živote.
Díky, a slibuji, že být uprímní a udržet velmi dobrý vztah s vámi.
drahé.
preciousndoye20@gala.net
Dobrý den, moje láska,
Mé jméno je drahé Ndoye, cetl jsem pres váš profil dnešního dne hyperinzerce.cz a stal jsem se zajímá vás, budu také rád, aby vedeli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže Mužu vám dát muj obrázek, abyste vedeli, na koho jsem, a pro nás oba se vzájemne poznat velmi dobre a lepší život, a my mužeme dosáhnout v budoucnosti, protože tury lásku a pocit znamená hodne v future.Here je muj soukromý e-mailovou adresu, mužete me kontaktovat s ní. (preciousndoye20@gala.net) cekám na váš mail na mou e-mailovou adresu výše, a také pamatují na vzdálenosti nebo barva není záležitost, ale lásku, pocit, e- návrhy a soucitné lásky vecech hodne v živote.
Díky, a slibuji, že být uprímní a udržet velmi dobrý vztah s vámi.
drahé.
preciousndoye20@gala.net