Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné makové pagáče
EXCOM: Kam na ty <>oviny chodis? 

Kdyby tam měli Windows 7, tak maji toho "air" až až 

excom: ta druhou fotku jsem nepobral. co je na tom divnyho, nebo vtipnyho?
clovece, pekne odovzdaj vodicakbiscuit píše:excom: ta druhou fotku jsem nepobral. co je na tom divnyho, nebo vtipnyho?

vysvetli a nedrndej 

Jemu šlo asi o to, že hlavní silnice vede do slepý ulice 

no a to se nejak vylucuje?
clovece, odkedy hlavna cesta smeru do slepej?biscuit píše:no a to se nejak vylucuje?
dajaky sudruh v zelenom niekde spravil chybu ked osadzal tu krizovatku

mozno tam byva premier tak mu urobili hlavnu cestu 

ja se ptam, jestli je to nekde zakazany? ono urceni hlavne silnice ne vzdycky odpovida silnici s nejvetsim provozem. muze to bejt dopravni opatreni, napr. kvuli omezeni rychlosti, nebo treba kvuli zasobovani pro tu hospodu.. nesoudil bych na zaklade nic nerikajici fotky 
samozrejme moznost co napsal demsky, ze tam bydli nejakej sulin, taky prichazi v uvahu
i chyba ve znaceni je mozna, ale to z ty fotky fakt nejde vycist
o to mi slo

samozrejme moznost co napsal demsky, ze tam bydli nejakej sulin, taky prichazi v uvahu

Naposledy upravil(a) biscuit dne 06 říj 2010 17:22, celkem upraveno 1 x.
Nevylučuje.. jasně, kdyby tam místo limitu do 3tun byl zákaz vjezdu, tak je to kravina totál.. takhle to akorát vede do slepý ulice, kde navíc je ještě nějaký parking :c) ale i když se to nevylučuje tak mi to přijde jako kravina
mělo by to bejt minimálně tak, že hlavní bude ta kolmá ulice a vedlejší bude ta slepá a ta ze které je to focené.. nebo ještě ta na které stojíš by mohla bejt hlavní směrem doprava. No to je fuk :c)
Viděl jsem už horší zmatky.

Viděl jsem už horší zmatky.
clovece( po treti krat ) a ty si spravil testy z krizovatiek? sak prave ze je to tam uplne zretelne a jasne.. je to nezmyselne oznacena krizovatka..biscuit píše: i chyba ve znaceni je mozna, ale to z ty fotky fakt nejde vycisto to mi slo
ja na tom nevidim nic nezmyselne .. nic co by odporovalo predpisom .. tie dve vedlajsie cesty mozu byt uplne rovnako slepe .. ale aj keby neboli , tak nevidim dovod , preco by tam hlavna nemohla ist ..
excom: ano testy jsem zrobil
vysvetli mi prosim logicky, co je tam spatne, nebo kde je napsano, ze slepa nemuze bejt hlavni. diky 
pytkin: kdyby byly slepe i ty dve vedlejsi, tak je slepa i ta ctvrta a to uz by bylo hodne na picu

pytkin: kdyby byly slepe i ty dve vedlejsi, tak je slepa i ta ctvrta a to uz by bylo hodne na picu

Naposledy upravil(a) biscuit dne 06 říj 2010 17:31, celkem upraveno 1 x.