Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné makové pagáče
Treba maji na Slovensku jine predpisy nez v ČR 

ja neviam chlapci, ale mali by ste ist na preskusanie z krizovatiek..Pytkin píše:ja na tom nevidim nic nezmyselne .. nic co by odporovalo predpisom ..
evidentne ten kto osadzal schemu pod tou znackou daj prednost v jazdne tam dal inu schematicku tabulu krizovatky .. mala tam byt vyznacena hlavna ako kriz kde vodorovna ciara je hruba a cesty do kriza su tenko vyznacene ako vedlajsie..
preto to aj niekto odfotil pretoze ta schema nezodpoveda logike, je to omyl dajake cestara ktory tu tabulu osadzal
takato tabula moze sposobit dopravnu nehodu, lebo auto prichadzajuce podla takehoto znacenia predpoklada, ze hlavna je tak ako ukazuje tabula, co ale nie je pravda, lebo hlavna v tomto pripade je zjavne cesta na ktoru prichadza a slepa cesta je oznacena z hlavnej ako vedlajsia, ale z tohoto pohladu ako hlavna.. a pravidlo pravej ruky hovori ze kludne ak mu neprichadza auto zo slepej cesty, tak moze kludne vojst na vozovku.. a auto prichadzajuce po skutocnej hlavnej donho vrazi z lava..
je to velmi nebezpecne osadena schematicka tabula pod znackou daj prednost v jadne..
a ak si neuvedomujete takto elementarne veci, tak sup, na preskusanie...

excome, ty jsi proste tatar, promin. opravdu si myslis, ze ta silnice, na ktery je nejhustsi provoz (a to ty se jen domnivas) MUSI byt hlavni?
prijed do prahy, ukazu ti takovejch krizovatek x, kde plati jine nez tve vysvetleni o urcovani hlavni silnice - za vsechny pripady treba smetanovo nabrezi a ulice divadelni v centru prahy.
aby se potvrdilo tve tvrzeni, musel bys mit k dispozici alespon jeden zaber na znacku z jinyho prijezdu, ktera vyvraci tuto znacku.
prijed do prahy, ukazu ti takovejch krizovatek x, kde plati jine nez tve vysvetleni o urcovani hlavni silnice - za vsechny pripady treba smetanovo nabrezi a ulice divadelni v centru prahy.
aby se potvrdilo tve tvrzeni, musel bys mit k dispozici alespon jeden zaber na znacku z jinyho prijezdu, ktera vyvraci tuto znacku.
Naposledy upravil(a) biscuit dne 06 říj 2010 17:37, celkem upraveno 1 x.
som presvedceny o tom, ze ta schematicka tabula by mala byt v skutocnosti takato :
a ak vam to stale nedochadza, tak fakt by ste si mali zopakovat autoskolu a hlavne krizovatky
a teraz si uvedomte tu nebezpecnost toho ako je znazornena schema v predoslom povodnom obrazku.. a ak vam to stale nedochadza, tak fakt by ste si mali zopakovat autoskolu a hlavne krizovatky

ja ti rozumim, ale tady se bavime o tom, co ty si myslis. ale dukaz neni - chapes to?
btw, takovouhle dodatkovou tabulku jsem jeste nevidel - nema logiku prave
btw, takovouhle dodatkovou tabulku jsem jeste nevidel - nema logiku prave

Naposledy upravil(a) biscuit dne 06 říj 2010 17:40, celkem upraveno 1 x.
nie, nie som tatar, tu fotku som ja nefotil, odfotil ju niekto aby poukazal na nebezpecnost nespravneho oznacenia.. pretoze sofer ak prichadza na krizovatku je v domneni ze moze v pohode vojst na cestu a cesta prichadzajuca z lava je vedlajsia.. to moze skocnit akurat tak nepeknou nehodoubiscuit píše:excome, ty jsi proste tatar, promin. opravdu si myslis, ze ta silnice, na ktery je nejhustsi provoz (a to ty se jen domnivas) MUSI byt hlavni?
ok, nebavme sa o tom, ja som sem len linkol fotku a zdravemu rozumu jasne hovori, ze nieco tu je nepsravne..biscuit píše:ja ti rozumim, ale tady se bavime o tom, co ty si myslis. ale dukaz neni - chapes to?
btw, takovouhle dodatkovou tabulku jsem jeste nevidel - nedava logiku prave
to neni zdravy rozum o cem mluvis, ale tva fantazie, pochop to
vysvetli mi teda prosim vyznam te dodatkove tabulky co jsi namaloval - jaky je rozdil mezi tim, kdyz tam je a neni? podle me zadny, proto se nepouziva.

clovece, chod sa toto spytat na dopravnu policiu a potom nam sem napis co sa udialo..biscuit píše:to neni zdravy rozum o cem mluvis, ale tva fantazie, pochop tovysvetli mi teda prosim vyznam te dodatkove tabulky co jsi namaloval - jaky je rozdil mezi tim, kdyz tam je a neni? podle me zadny, proto se nepouziva.
mas to celkom popletene, a ak si takyto sofer ako tu pises, tak v tom pripade si celkom nebezpecny sofer, je to normalne znazornenie krizovatky, ktora sa pouziva stale a pouzivat sa bude, mas to aj pod tabulou hlavna cesta, daj prednost v jadzde..
naozaj nechapem ako mozes nieco take napisat na elementarne veci ohladom cestne premavky a znaceni hlavna a vedlajsia cesta..
vysvetlis mi prosim, proc by tam byla takova dodatkova tabulka, kterou jsi namaloval. jak by se to lisilo od situace, kdyby tam byla pouze ta znacka prednosti v jizde? pak se zamysli nad tim, kdo z nas dvou je na silnici nebezpecny. jestli ten, kdo jezdi podle znacek, nebo ten co podle sve fantazie.
taky nepotrebuju chodit na policii. mam svuj rozum a jestli ty mas svuj, tak mi to jiste logicky polopate vysvetlis.
taky nepotrebuju chodit na policii. mam svuj rozum a jestli ty mas svuj, tak mi to jiste logicky polopate vysvetlis.
ja naozaj neviem preco sem pises nieco o fantazii..biscuit píše:vysvetlis mi prosim, proc by tam byla takova dodatkova tabulka, kterou jsi namaloval. jak by se to lisilo od situace, kdyby tam byla pouze ta znacka prednosti v jizde? pak se zamysli nad tim, kdo z nas dvou je na silnici nebezpecny. jestli ten, kdo jezdi podle znacek, nebo ten co podle sve fantazie.
prichadzas z vedlajsej cesty na krizovatku, podla coho ako chces zistit ktora je hlavna? znazornuje ti to predsa dodatkova tabula, alebo sledujes tabule obratene smerom k tebe? ak na taku krizovatku prichadzaju dalsie auta, ktoremu vies ze mas dat prednost? podla coho? len tabula daj prednost v jazde ti to nepovie, dodatkova tabula sa neosadza v pripade krizovatky T lebo tam je to jasne, ale ak mas kriz, tak co spravis?
ty ako vystupis z auta a ides si obzriet krizovatku?
nechapem jak mozes vobec nieco taketo popierat..
a fakt nerozumiem co tu treba vysvetlovat, na to je tu autoskola, ktora ta to mala naucit
- ReaktoplazmAR
jasne že v tom je rozdiel.. ked by platila tá dodatkova tabula na tej povodnej fotke tak ked by si chcel vojst do tej slepej ulice tak musíš dat prednost aj vozidlam prychadajucim zo slepej uličky odbočujucim vlavo.. ked by tam nebola tak tie vozidla musia dat prednost tebe..

Naposledy upravil(a) ReaktoplazmAR dne 06 říj 2010 17:57, celkem upraveno 1 x.
reaktorplazma : nemoze to byt tak vlastne, lebo je pod tabulou daj prednost v jazdne, v tom pripade by tam musela byt tabula hlavna cesta
- ReaktoplazmAR
ba prave že nie.. aj som to už zmazol, lebo keby ano tak tá tabula daj prednost by tam nebolaEXCOM píše:reaktorplazma : jo, dobre pises, je zle natocena..