Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné makové pagáče
excom: no docela perlis.. uz jsi nekdy videl tu treti krizovatku zleva na obrazku nize? ta je podle me snad nejbeznejsi. a vidis tam nejake dodatkove tabulky?
stihol som prepisat svoj prispevok je to proste dost zmatocna krizovatka..ReaktoplazmAR píše:ba prave že nie.. aj som to už zmazol, lebo keby ano tak tá tabula daj prednost by tam nebolaEXCOM píše:reaktorplazma : jo, dobre pises, je zle natocena..
neviem kde perlim, ta schema co sem davas je oznaena semaformy, bavime sa o krizovatke bez svetelnej signalizacie..biscuit píše:excom: no docela perlis.. uz jsi nekdy videl tu treti krizovatku zleva na obrazku nize? ta je podle me snad nejbeznejsi. a vidis tam nejake dodatkove tabulky?
bisquit : jo, vidim, predstav si, hned prvy obrazok v poradi z lava, ak by si ho nenasiel...
fakt by si mal pouzvazovat o preskusani
fakt by si mal pouzvazovat o preskusani
tak ja vidim, ze te necham bejt, protoze tohle je fakt zbytecny. jen se zeptam, jakej je rozdil mezi krizovatkou kde jsou semafory a nejsou a jak to funguje, kdyz semafory nefungujou? odpovez si radsi pro sebe a o prezkouseni ve vlastnim zajmu premejsli sam. mas v tom fakt velkej zmatek.EXCOM píše: neviem kde perlim, ta schema co sem davas je oznaena semaformy, bavime sa o krizovatke bez svetelnej signalizacie..
no fakt neviem kto ma zmatok, ak si toto precita tvoj instruktor autoskoly, tak sa budem musiet moc hambit, lebo zisti ze ta nic nenaucil..biscuit píše:tak ja vidim, ze te necham bejt, protoze tohle je fakt zbytecny. jen se zeptam, jakej je rozdil mezi krizovatkou kde jsou semafory a nejsou a jak to funguje, kdyz semafory nefungujou? odpovez si radsi pro sebe a o prezkouseni ve vlastnim zajmu premejsli sam. mas v tom fakt velkej zmatek.EXCOM píše: neviem kde perlim, ta schema co sem davas je oznaena semaformy, bavime sa o krizovatke bez svetelnej signalizacie..
neviem ako dlho mas vodicak, ale rozmyslat nad krizovatkou je velka nevedomost cestnej premavky..
bavime sa o krizovatke bez svetelnej signalizacie a das sem svetelnu signalizaciu, kde v ponimani toho testovacieho obrazka nie je nutna dodatkova tabula( v ramci toho obrazku ) lebo sa tam ani nezmesti, ale v reali tam proste je.. a svoju nevedomost prekricis vlozenim krizovatky kde je svetelna signalizacia a celu debatu otocis na semafor..
ty by si mal byt politik
tym obrazkom si si vykopal vlastny hrob nad nedostatkom znalosti krizovatiek ktore mas, mal by si si z tohoto zobrat ponaucenie a doucit sa to, lebo moze prist v tvojom zivote moment, ked na to doplatis a potom si spomenies na tuto debatu, naco su vlastne tie dodatkove tabule..
preco by musela byt aj ta stvrta ? zoberme ze mame cesty v tvare "mec" .. co je na tom za problem ?biscuit píše:excom: ano testy jsem zrobil vysvetli mi prosim logicky, co je tam spatne, nebo kde je napsano, ze slepa nemuze bejt hlavni. diky
pytkin: kdyby byly slepe i ty dve vedlejsi, tak je slepa i ta ctvrta a to uz by bylo hodne na picu
neviem co je to MEC, a neviem co je to "preco by musela byt aj ta stvrta?"Pytkin píše:preco by musela byt aj ta stvrta ? zoberme ze mame cesty v tvare "mec" .. co je na tom za problem ?biscuit píše:excom: ano testy jsem zrobil vysvetli mi prosim logicky, co je tam spatne, nebo kde je napsano, ze slepa nemuze bejt hlavni. diky
pytkin: kdyby byly slepe i ty dve vedlejsi, tak je slepa i ta ctvrta a to uz by bylo hodne na picu
excom: sorry, ale jsi naprosto mimo.
pytkin: mame ctyri cesty v krizovatce, tri jsou slepe - tzn. ze i ta ctvrta je vlastne "budouci" slepa ve smeru prijezdu do krizovatky, protoze za krizovatkou musi pokracovat do opravdove slepe.
pytkin: mame ctyri cesty v krizovatce, tri jsou slepe - tzn. ze i ta ctvrta je vlastne "budouci" slepa ve smeru prijezdu do krizovatky, protoze za krizovatkou musi pokracovat do opravdove slepe.
Naposledy upravil(a) biscuit dne 06 říj 2010 18:18, celkem upraveno 1 x.
Excom: sorry, ta tvoje krizovatka je nelogicka, ale po legislativni strance je uplne v pohode. Jezdim 21 let a hodne, neda se rict ze bez nehody , a takovou krizovatku jsem jeste nevidel, ale urcite bych nemel problem ji projet. Ani na sekundu by me to nerozhodilo.
pockla trochu sa stracam .. prichadzam na krizovatku a na nej su 3 slepe .. tvar "mec" .. co je na tom za problem ?biscuit píše:excom: sorry, ale jsi naprosto mimo.
jaj .. ty myslis ze ona je slepa v prichode na tu krizovatku .. no to je .. to je jedno .. ale v odchode z tej krizovatky neni slepa ..
pytkin: no to ani nemuze bejt, jak by se tam prijelo? ale uz pred tou krizovatkou, teoreticky od mista posledni krizovatky se silnici, ktera neni slepa, musi bejt taky jako slepa znacena. ale v praxi je to asi blbost
Naposledy upravil(a) biscuit dne 06 říj 2010 18:30, celkem upraveno 1 x.
biscuit ; NO VED prave ty si sa tak vyjadril .. ze mame 4 slepe .. no jak by se tam prijelo ?
ale me ted jde o to, co tady nablabolil excom, protoze me jeho bohorovnost trosku nasrala
zacneme treba u dodatkove tabulky u klasicke krizovatky, kde hlavni a vedlejsi jsou na sebe kolme. to je nesmysl cislo 1
zacneme treba u dodatkove tabulky u klasicke krizovatky, kde hlavni a vedlejsi jsou na sebe kolme. to je nesmysl cislo 1
jo excom ma trosku problem s chapanim .. ale to uz by som neriesil ..