Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné makové pagáče
dobre, dam na starsiho a zkusenejsiho 

to je cover? opravdu haluzoidni 

Teda to byla diskuze
Mně připadlo legrační to že slepá ulice by měla být "hlavní" a o to asi šlo, že ? Na druhé straně jsem nějak nepochopil pointu toho počítání dolarů ... a o čem je ten Pelfův obrázek, to nemám ani tušení ... 

krome excoma odevzdejte ridicak vsichni!
a vysvetlis mi to? pokecame, klidne pm. odevzdavat byste meli ty a excom, jestli s nim souhlasishombrefeo píše:krome excoma odevzdejte ridicak vsichni!
ivo: jmenuje se to tu "Haluzoidné videá, obrázky a iné makové pagáče", kde vidis neco o pointe?
a proc je slepa ulice jako hlavni jeste legracni? protoze je to neobvykle?
demsky: opravdu frustrujici

Mozna existuje naka norma, ktera urcuje ze hlavni cesta ma vest odnekud nekam a ne odnekud do prdele (potazmo k baraku nakeho slovenskeho papalase
), ale pravidlum silnicniho provozu to neodporuje. Schvalne muzeme nekdy na srazu trochu prekroutit znacky nekde na krizovatce, pujcit si policajtske uniformy a uvidime, kolik lidi ochotne odevzda ridicaky 

Nemam silu tu diskusi cist, ale tu Excomovu fotku muzu brat dvema zpusoby:
1) tabulka s tvarem krizovatky je umistena spravne -> haha, hlavni vede do slepy, dobre, je to trochu haluz, ale muze byt
2) tabulka je umistena spatne a hlavni je ve skutecnosti ta rovna silnice z prava do leva -> sakra sakra, pak je to fakt o zabiti
Je na tom neco dalsiho k reseni na tri stranky?
1) tabulka s tvarem krizovatky je umistena spravne -> haha, hlavni vede do slepy, dobre, je to trochu haluz, ale muze byt
2) tabulka je umistena spatne a hlavni je ve skutecnosti ta rovna silnice z prava do leva -> sakra sakra, pak je to fakt o zabiti
Je na tom neco dalsiho k reseni na tri stranky?
souhlasim s kermitakem add 2.
Jestli to nekoho pali, tak poslete tu fotku na Dopravni Inspektorat k vyjadreni. Treba jim to zavari mozkovnu . . .
Jestli to nekoho pali, tak poslete tu fotku na Dopravni Inspektorat k vyjadreni. Treba jim to zavari mozkovnu . . .
tedy neco pro odlehceni dopravni situace

kua ved to je Android, Dendy bude pindat co mu urobiliVlad píše:tedy neco pro odlehceni dopravni situace

hombrefeo píše:krome excoma odevzdejte ridicak vsichni!

- ReaktoplazmAR
Realna fotka alebo fikcia ?? vraj realna fotka, ale to teda čumim..

No pri vybuchu sopky jsou pry v tom mraku dost silny vyboje, takze by to i mohl byt real. Uz jsem videl par podobnych, ale jako tato je opravdu masakrozni.