Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné makové pagáče
evidentně je tak populární hlavně z toho důvodu, že se chlapům mezi 16 - 106 roky líbí... a ať už jako kapr, fanta, nebo jiná poživatina, prostě je to jenom o tom (ezone budiž toho důkazem, o ty kabelky vám asi nejde synci což?)
Tak nevím, mně se teda nelíbí
Je mi dost hrubě odpudivá v každém ohledu ... (vzhled nevyjímaje) 

No ja nevim, me v ni prijde neco hrozne detskyho, uplne asexualniho. Pripadal bych si jak pedofil. Takze kluci - zamyslete se nad sebou
Jinak me ale nijak zvlast nesokuje... coz je asi ten for, ze

Jinak me ale nijak zvlast nesokuje... coz je asi ten for, ze
Jak už jsem se zmínil, mně připadá těžce mentálně retardovaná ... no ale jestli je to standard jak říká 120KMH tak potom potom potěš pánbůh 

celkem nemá ani čím šokovat, původně to bylo určeno pro slečny v jejích letech... no dokud si toho nevšimli weboví onanisti 

Co rikam ja je absolutne nepodstatne a neni to nijak smerodatne. Jen jsem si vsiml jiz drive, narozdil od Iva, ze existuje i takovy druh a ve svem prostredi je to normal. Myslim tim zpusob projevu, ne jeho uroven nebo obecny prinos.Ivo píše:Jak už jsem se zmínil, mně připadá těžce mentálně retardovaná ... no ale jestli je to standard jak říká 120KMH tak potom potom potěš pánbůh
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
pánové, zbytečně to prožíváte, uvolněte se a berte to s nadhledem, jen jako jeden z mnoha příspěvků na téma haluzoidních videí pro pobavení.. 

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Souhlasim.PELF píše:pánové, zbytečně to prožíváte, uvolněte se a berte to s nadhledem, jen jako jeden z mnoha příspěvků na téma haluzoidních videí pro pobavení..

iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
Kapr - to se používá ve výchovně nápravných zařízeních se zvýšenou ostrahou. Dělal kapra, že jo. Ale aby byl někdo pořádný kapr, tak mu musejí nejdřív vymlátit všechny zuby.
Tak to byl jen takový OT z polosvěta a zase se bavte o blondýnách
btw: tahle holka neni blba, za tuhle nijak neskryvanou reklamu ji s nejvetsi pravdepodobnosti zustaly minimalne znackove hodinky, kalhoty, halenka, kabelka.....odhadem tak za 6-10 tisic. Az bude vetsi, bude treba delat reklamu na Subaru.
Tak to byl jen takový OT z polosvěta a zase se bavte o blondýnách

btw: tahle holka neni blba, za tuhle nijak neskryvanou reklamu ji s nejvetsi pravdepodobnosti zustaly minimalne znackove hodinky, kalhoty, halenka, kabelka.....odhadem tak za 6-10 tisic. Az bude vetsi, bude treba delat reklamu na Subaru.
kapr vysvetluje o stranu driv wohma
cyril: pockej, nikdo nemluvil o tom, ze ho sexualne pritahuje, tak proc nam rikas, abychom se zamysleli?
a to neco detskyho asi bude to, ze to jeste dite proste je.. a obavam se, ze mozna bude jeste ve triceti svym zpusobem "harant" 
cyril: pockej, nikdo nemluvil o tom, ze ho sexualne pritahuje, tak proc nam rikas, abychom se zamysleli?

biscuit: no specialne ty jsi se zajimal o jiste zvukove projevy... ale dobre, asi sem to blbe pochopil a mel jsi zajem jen o video materialy, ne o to to primo osobne zkouset 

Definice "Kapr" na predchozi strane je skvela, hodne jsem se pobavil.
Peteness to jeste vylepsil.
Nezapominal bych, ze lecktery slavny pisovatel dosel ve stari k tomu, ze smyslem zivota je poradne si zakaprovat:)
Jinak je to otresny video, vydrzel jsem asi jen 30 sekund sice, ale takovych slecen je dnes mnoho (bohuzel).
Doba je zla:)
Peteness to jeste vylepsil.
Nezapominal bych, ze lecktery slavny pisovatel dosel ve stari k tomu, ze smyslem zivota je poradne si zakaprovat:)
Jinak je to otresny video, vydrzel jsem asi jen 30 sekund sice, ale takovych slecen je dnes mnoho (bohuzel).
Doba je zla:)
Hele ale na druhou stranu, me z ty dnesni "nabidky", ac se to muze zdat neuveritelny, tenhle typ neprijde zdaleka jako nejhorsi... naopak bych rekl, ze je na nem treba leccos ocenit. Kdyz vidim levicacky spindiry vsech typu (a tim je dneska omladina neskutecne nasakla...), vselijaky muzatky - genderovy pomatenkyne, "aktivistky" vseho druhu, ruzny kurvy od pohledu, agresivni manazerky - "mlady, nezavisly, free cool in" atd. atd., tak takova hodna prostsi holka, co ji bavej holcici veci je docela osvezujici 

- ReaktoplazmAR
pamatám si že trapné maily z prekladačov sa tu už riešili, ale práve mi prišiel jeden z ktorého jedna veta ma extra pobavila:
""Dobrý den,
to mi velkým potěšením napsat vám jsem si prohlížel, když jsem přišel
přes poštu na bandzone.cz a i bez vás kontaktovat, budu velmi rád, že se v komunikaci s vámi, pokud budete mít touhu se mnou tak, že jsme se mohli seznámit se navzájem a zjistit, co se stalo v budoucnu.""
to je ako z červeného trpaslíka
tak "bude velmi rád sa v komunikácii so mnou ked budem mat túžbu aj bezo mna" , to je ešte ok, pokial bezo mna..
ale teda že "možme zistit čo sa stalo v buducnosti"..., ja mu tuším odpíšem..
ked ešte aj "to mu velkým potešením, že sme sa mohli zoznámit navzájom" (tiež jedine v buducnosti, lebo v minulosti som sa s ním určite nestretol a nezoznamoval !!!) no mám dost
""Dobrý den,
to mi velkým potěšením napsat vám jsem si prohlížel, když jsem přišel
přes poštu na bandzone.cz a i bez vás kontaktovat, budu velmi rád, že se v komunikaci s vámi, pokud budete mít touhu se mnou tak, že jsme se mohli seznámit se navzájem a zjistit, co se stalo v budoucnu.""
to je ako z červeného trpaslíka

tak "bude velmi rád sa v komunikácii so mnou ked budem mat túžbu aj bezo mna" , to je ešte ok, pokial bezo mna..
ale teda že "možme zistit čo sa stalo v buducnosti"..., ja mu tuším odpíšem..
ked ešte aj "to mu velkým potešením, že sme sa mohli zoznámit navzájom" (tiež jedine v buducnosti, lebo v minulosti som sa s ním určite nestretol a nezoznamoval !!!) no mám dost

ReaktoplazmAR:
to vypada, ze ten text byl puvodne ve dvou odstavcich a pak se to nak zdrclo a prolnulo, ze je vzdycky pulka radku z jednoho a pulka z druhyho odstavce, ne