Tak tady tomu řikám Power Seller

http://cgi.ebay.com/Vintage-1942-Martin ... 4aa6e5b556
btw to s tim solarkem je dost provarenina, uz to tady tusim kdysi davno bylo nekde mezi Haluzoidnyma videama a pagacema (co to kuwa jsou ty pagace?).
Tak sorry, byl to ten policajt kdo se choval jako totální blbec (a je za to ještě placený) a ne ten řidič a je dobře že to bylo zdokumentováno. Pokud policista není schopen na jasnou otázku dát jasnou odpověd a místo toho se tváří jako žák zvláštní školy u tabule, případně opakuje "nevěříte policii, nevěříte policii" apod. a ta jeho kolegyně vypadá jak inkarnovaná koza, tak to má od profesionálního výkonu funkce hodně daleko. Řidič (který si nemusel být vědom přestupku), se zeptal přirozenou legitimní otázku: můžete mi můj přestupek nějak doložit ? (a zeptal se tak 20x). A policajt (pokud není retardovaný) na to měl hned jasně říct: Ano mohu nebo Ne nemohu z těch a těch důvodů (nedovoluje mi to zákon xyz apod.). Tečka ! A není co dál řešit ... Tazatel by se jistě touto profesionální odpovědí uspokojil (on sám to nemusí vědět jestli to policista může nebo nemůže ukázat). Ale za tu šaškárnu, co tam ten policista předváděl, by ho měli suspendovat ... A bohužel se tak chová velká část policistů u nás. A je proto dobře když je to dokumentováno ..pete ness píše:Co to je za šaškárnu? V Německu nemůžeš policajta ani vyfotit. Tady kašpar udělá přestupek a místo aby držel hubu a zaplatil, tak zkouší dělat z policajtů blbce.
přece Novinky.cz, nejzábavnější bulvární portál v CZrastis píše:co to je za portal ? paradny bulvarny nadpis, ale clanok je o niecom inom, nie ?