Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
- ECSON WALDES
- Profesionál
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke
Stanislav Řezáč - rozhovor ve 3 jazycích zároveň
.... velmi podobny : )

.... velmi podobny : )
Mistr pokračuje
gut vaxing aber small probleme ten kilometrs šůšn

gut vaxing aber small probleme ten kilometrs šůšn

Kajne sanc daunhil besr grupe. Ale je to frajer a klanim se pred nim.
no moh by mluvit blbe aspon dvema jazykama, ale placat do sebe tri.. popravde, kdyz jsem ale nedavno zkousel mluvit rusky a motala se mi do toho anglictina, znelo to asi dost podobne 

Mohl rict jednoduse Sorry, don't speak English a nastrcit jim toho kolegu.
Tohle uz je lepsi: http://www.bbc.co.uk/news/health-12810144
Tohle uz je lepsi: http://www.bbc.co.uk/news/health-12810144
Nevím kdo to je, ale vzhledem k tomu že cizí jazyk (angličtina) je u nás povinný od 1. třídy, tak jeho "vystoupení" působí dost dementně ... (reprezentace ČR ? 

ivo, tys mel anglictinu v prvni tride jo? a rekni kolik anglosasu umi nejaky jiny, nez rodny jazyk? jsou snad proto dementni? fakt neblazni, clovek s tvym nadhledem by to mel podle me hodnotit trochu jinak 

Ivo: http://cs.wikipedia.org/wiki/Stanislav_ ... 3%A1%C4%8D
Jen pro informaci Vasuv beh, ktery tam je nekolikrat zmineny, drtiva vetsina ruznych mistru sveta a olympijskych vitezu ani nedobehne.
Ja mel na zakladni skole jenom rustinu, fyi, treba mluvi skvele rusky. Nebo finsky, portugalsky, ...
Jen pro informaci Vasuv beh, ktery tam je nekolikrat zmineny, drtiva vetsina ruznych mistru sveta a olympijskych vitezu ani nedobehne.
Ja mel na zakladni skole jenom rustinu, fyi, treba mluvi skvele rusky. Nebo finsky, portugalsky, ...
Já jsem angličtinu v první třídě neměl
, ale od devadesátých let je angličtina základní předmět v ZŠ od první třídy a je to tak i ted. Ale nevím, pokud někdo cizí řeč neumí aspon v elementární podobě a jeho vystoupení snímají multimedia a zároven je i jakýmsi reprezentantem země tak by možná měl požádat o tlumočníka, jinak to vypadá opravdu trošku ... ehm ... V něčem mi to (zvukem, ne obsahem
připomnělo interview s Boratem ... 

ale jo, ale nebral bych to tak dramaticky. jen blbej nemec si na zaklade tohohle muze myslet o nas vsech, ze jsme blbci.
dokonce bych rek, ze je to vubec nezajima. dukazem budiz honza koller, kterej byl v dortmundu docela dost popularni a pritom neumi ani poradne cesky

dokonce bych rek, ze je to vubec nezajima. dukazem budiz honza koller, kterej byl v dortmundu docela dost popularni a pritom neumi ani poradne cesky

Jo, uz vidim jak v nejaky laponsky vesnici kvuli nejakymu mistnimu platku pro deset lidi shanej tlumocnika
)

Mi to připomělo Terminal

Jasně, v pohodě
Je to sranda