PELF píše:ten blábol vypadá spíš jako nepovedené logopedické cvičení pro retardované jedince...
Zuby makové oo-oo
Uši brafčové oo-oo
Chlpy fajnové ay-ya
Žiadne kakové
co to je?
ale no tak

PELF píše:ten blábol vypadá spíš jako nepovedené logopedické cvičení pro retardované jedince...
Zuby makové oo-oo
Uši brafčové oo-oo
Chlpy fajnové ay-ya
Žiadne kakové
co to je?
To si nemusis myslet.. nedavno se Rytmus mihnul i v nasich koncinach a presne takhle to probihalo.. nastup na podium a krik.. vsichni chalani su koko*i.. a dav pred podiem - uaaaaaaa... vsechny holky su dev*y.. a dav pred podiem - uaaaaaa..ReaktoplazmAR píše:...a vobec sa nečudujem že je to u nas taky hit, možno by to bol ešte väčší hit keby pridal do klipu o jednu osadu viac brikiet a spieval len "ty si kokot, ty si kokot" to by myslím u nás oslovilo ešte viac ludí..
Ja nepopiram, ze znacka rytmus a cely tenhke business je spatne.. to vubec ne.. viz. odstavec vyse.. nejsem ten, kdo tvrdi, ze je to idiot a nesnasim ho a ja nevim co.. o to tady nejde.. ale at to shrnu.. netvrd mi, ze nekdo, kdo se prakticky na kazdem festivalu porve, protoze se nekdo cizi pousmeje nad teplakama s rozkrokem u kotniku, je inteligentni.. netvrd mi, ze nekdo, kdo okrikuje novinare, kteri ho zpovidaji a dela na ne baf a huuu, jako male dite, aby se lekli, je inteligentni..dendy píše:settler celkom nemas pravdu... "rytmus" je produkt, patrik vrbovsky nema v hlave nasrate a to co robi, vie velmi dobre preco to robi prave tak...
No jenze to je to, na co jsem narazel.. tyhle vsechny veci, ktere se deji okolo, nejsou o hercove hrani.. tyhle vsechny aferky jsou veci typu, stalo se nekde nekdy.. pripadne jak jsem psal.. rozhovor s dospelym clovekem, ktery se pta na vazne otazky a ktery samozrejme moc dobre vi, jak tyhle ksefty fungujou nemusi byt honorovan opicarnama vlastnima 15ti letemu klukovi.. neresim oficialni vystupy v mediich, kde musi byt za drsnaka a kde to je soucast kseftu.. resim to vsechno co leze na povrch okolo tehle oficialit.. a takto se proste dospely, inteligentni clovek nechova.. je to klasicky agresivni blbecek, kterych na kazde diskotece potkas desitky..dendy píše:povies o hercovi za to ze hra ulohu zaporaka ze je zmrd ? je to divadlo netvrdim ze na 100%, ale z nadpolovicnej vacsiny urcite...
Na jedne strane.. ta sila je ale i v tom, ze ti pak nekde nahodne da nejaka bandicka pres drzku, prtooze jsou prece frajeri ty ko*ot..ReaktoplazmAR píše:aj tak si myslím že to ide k lepšiemu, rytmus dáva aspon akú-takú silu svojim poslucháčom.. ked si predstavíme že kedysi tam bol žbirka, ráž, habera..![]()
![]()
ta fraze je nahodou bozi! v ceske kotline uz to muze prekonat jen "kolik visni tolik tresni, nepropasni pitku dnesni".dendy píše:...da tam textovu hlusinu typu "move your bode dance with me blablabla"...
Tak nemůžu si pomoct, ale to spolu nemá společného skoro nic ... (kromě jednoho synth resjtříku). Nechápu co na tom kdo vidí společné - úplně jiná hudba ...Pytkin píše:tak toto sa podoba menej , ako toto :