ReaktoplazmAR píše:...a vobec sa nečudujem že je to u nas taky hit, možno by to bol ešte väčší hit keby pridal do klipu o jednu osadu viac brikiet a spieval len "ty si kokot, ty si kokot" to by myslím u nás oslovilo ešte viac ludí..
To si nemusis myslet.. nedavno se Rytmus mihnul i v nasich koncinach a presne takhle to probihalo.. nastup na podium a krik.. vsichni chalani su koko*i.. a dav pred podiem - uaaaaaaa... vsechny holky su dev*y.. a dav pred podiem - uaaaaaa..
Takze oni to ti jeho zakaznici takhle vlastne chteji.. coz samozrejme pouze podporuje to, ze Rytmus je velmi dobra znacka, ktera tady ma obsahlou generaci bezmozku, kteri ji podpori svymi penezi.. coz je ale samozrejme z pohledu podnikani fajn..
dendy píše:settler celkom nemas pravdu... "rytmus" je produkt, patrik vrbovsky nema v hlave nasrate a to co robi, vie velmi dobre preco to robi prave tak...
Ja nepopiram, ze znacka rytmus a cely tenhke business je spatne.. to vubec ne.. viz. odstavec vyse.. nejsem ten, kdo tvrdi, ze je to idiot a nesnasim ho a ja nevim co.. o to tady nejde.. ale at to shrnu.. netvrd mi, ze nekdo, kdo se prakticky na kazdem festivalu porve, protoze se nekdo cizi pousmeje nad teplakama s rozkrokem u kotniku, je inteligentni.. netvrd mi, ze nekdo, kdo okrikuje novinare, kteri ho zpovidaji a dela na ne baf a huuu, jako male dite, aby se lekli, je inteligentni..
Netvrdim, ze tenhle projekt je spatne.. vubec ne.. tvrdim jen to, ze je to proste normalni nevzdelany blbec, ktery se dostal s super prilezitosti a tak ji vyuzil a ano v tomto ohledu vi co dela, to nepopiram.. v tomto ohledu mu fandim.. stejne tak mi proste nikdo nenamluvi, ze tyhle texty jsou jen nejaka sranda intelektuala, kterej je nad veci.. to proste nejsou.. nerikam, ze je nedelaj prvoplanove a ze to nema svuj ucel, rozhodne je ale netvorej s tim, ze by to brali jako srandu a nebrali celou tuhle kulturu opravdu vazne.. to se na me nezlob, ale na to uz jsem ho videl vystupovat mockrat..
Uznavam tenhle business jako kus dobre vymyslene a odvedene prace.. uznavam tuhle znacku jako zlaty dul, ktery presne jak rikas, zaplacl onu pomyslnou diru na trhu..
Nikdy ale nebudu verit, ze patrik vrbovsky je inteligentni clovek, ktery neskonci tam, kde zacal.. jeho potencial jakozto lidske bytosti zacal a skoncil prave timhle kseftem a az tenhle kseft skonci, skonci nekde s dluhy i tento nevzdelanec.. tot cely muj nazor.. a to rikam i presto, ze jak jsem uz napsal.. Rytmus je super znacka kterou uznavam a ano.. souhlasim s tim, ze presne takhle se to ma delat.. kluci jsou fakt dobri..