Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
dendy

Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke

Příspěvek od dendy »

PELF píše::lol: ten blábol vypadá spíš jako nepovedené logopedické cvičení pro retardované jedince...

Zuby makové oo-oo
Uši brafčové oo-oo
Chlpy fajnové ay-ya
Žiadne kakové

co to je? :mrgreen:

ale no tak :) mam pocit ze malokto toto pochopil... ved to je recesia jak prasa... mne sa to paci... hudobne je to spravene kvalitne v ramci zanru, klip to ma tiez v ramci zanru aky ma byt... a text ? proste rytmus :) kto caka ze spravi tanecny hit a da tam textovu hlusinu typu "move your bode dance with me blablabla" je hodne mimo obraz.... podla mna toto vychytal...

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

dendy: v pohodě, souhlasím že muzika a klip jsou v rámci žánru ok, jen nerozumím některým jeho slovům... asi je to tak náročný text, že jsem jedním z těch malokto :)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Settler

Příspěvek od Settler »

Tak ono staci skouknout par rozhovoru a vubec jeho pusobeni v mediich a je vcelku jasne, ze zrovne tenhle clovek neni jeden z tech, ktery se chopil prilezitosti a dela si z lidi za dobry prachy srandu.. tenhle clovek to mysli opravdu vazne.. :|

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ja si myslím že tento nový hit je zatial najvydarenejšia Riťhnusova pejka, to čo som od neho počul doteraz bolo nič.
teraz je cítit že hudbu robil niekto kto vie robit hudbu a tu jeho držku vytunil tiež dobre, takže aspon ako to logopedické cvičenie by to mohlo obstát, alebo ako vypočítavanka pre deti.. a vobec sa nečudujem že je to u nas taky hit, možno by to bol ešte väčší hit keby pridal do klipu o jednu osadu viac brikiet a spieval len "ty si kokot, ty si kokot" to by myslím u nás oslovilo ešte viac ludí..

dendy

Příspěvek od dendy »

settler celkom nemas pravdu... "rytmus" je produkt, patrik vrbovsky nema v hlave nasrate a to co robi, vie velmi dobre preco to robi prave tak... potvrdilo mi viacero ludi co s nim mali nieco docinenia v sukromi - ze zdaleka nieje take hovado ako si ludia povrchne myslia, ma to vraj v hlave dobre usporiadane... je v tom treba hladaj aj velky kus nadsazky a specialne tento song to je cista recesia a sebaironia... bez debaty... vlastne to ako sa prezentuje v superstar ako porotca potvrdzuje ze je sice svojsky samorast ale rozhodne nie prvoplanovy blbec... treba vediet citat medzi riadkami... rozhodne mi je cim dalej tym viac sympaticcky na rozdiel od roznyh popovych pseudohviezdiciek co sa
tvaria ze su zo vsetkymi kamarati a potim pre bulvar s radostou kazdeho ohovoria

samozrejme hiphop mi nic nehovori, nepocuvam ho vlastne ho dost nemam rad... produkt rytmus nieje moj "sialok kavy" ale patrik vrbovsky ako clovek, showman, producent ma moj respekt. nasiel si svoje presne miesto na trhu a to co
robi robi excelentne - je to presne take ake to ma byt.

Settler

Příspěvek od Settler »

ReaktoplazmAR píše:...a vobec sa nečudujem že je to u nas taky hit, možno by to bol ešte väčší hit keby pridal do klipu o jednu osadu viac brikiet a spieval len "ty si kokot, ty si kokot" to by myslím u nás oslovilo ešte viac ludí..
To si nemusis myslet.. nedavno se Rytmus mihnul i v nasich koncinach a presne takhle to probihalo.. nastup na podium a krik.. vsichni chalani su koko*i.. a dav pred podiem - uaaaaaaa... vsechny holky su dev*y.. a dav pred podiem - uaaaaaa..
Takze oni to ti jeho zakaznici takhle vlastne chteji.. coz samozrejme pouze podporuje to, ze Rytmus je velmi dobra znacka, ktera tady ma obsahlou generaci bezmozku, kteri ji podpori svymi penezi.. coz je ale samozrejme z pohledu podnikani fajn..
dendy píše:settler celkom nemas pravdu... "rytmus" je produkt, patrik vrbovsky nema v hlave nasrate a to co robi, vie velmi dobre preco to robi prave tak...
Ja nepopiram, ze znacka rytmus a cely tenhke business je spatne.. to vubec ne.. viz. odstavec vyse.. nejsem ten, kdo tvrdi, ze je to idiot a nesnasim ho a ja nevim co.. o to tady nejde.. ale at to shrnu.. netvrd mi, ze nekdo, kdo se prakticky na kazdem festivalu porve, protoze se nekdo cizi pousmeje nad teplakama s rozkrokem u kotniku, je inteligentni.. netvrd mi, ze nekdo, kdo okrikuje novinare, kteri ho zpovidaji a dela na ne baf a huuu, jako male dite, aby se lekli, je inteligentni..

Netvrdim, ze tenhle projekt je spatne.. vubec ne.. tvrdim jen to, ze je to proste normalni nevzdelany blbec, ktery se dostal s super prilezitosti a tak ji vyuzil a ano v tomto ohledu vi co dela, to nepopiram.. v tomto ohledu mu fandim.. stejne tak mi proste nikdo nenamluvi, ze tyhle texty jsou jen nejaka sranda intelektuala, kterej je nad veci.. to proste nejsou.. nerikam, ze je nedelaj prvoplanove a ze to nema svuj ucel, rozhodne je ale netvorej s tim, ze by to brali jako srandu a nebrali celou tuhle kulturu opravdu vazne.. to se na me nezlob, ale na to uz jsem ho videl vystupovat mockrat.. :)
Uznavam tenhle business jako kus dobre vymyslene a odvedene prace.. uznavam tuhle znacku jako zlaty dul, ktery presne jak rikas, zaplacl onu pomyslnou diru na trhu..
Nikdy ale nebudu verit, ze patrik vrbovsky je inteligentni clovek, ktery neskonci tam, kde zacal.. jeho potencial jakozto lidske bytosti zacal a skoncil prave timhle kseftem a az tenhle kseft skonci, skonci nekde s dluhy i tento nevzdelanec.. tot cely muj nazor.. a to rikam i presto, ze jak jsem uz napsal.. Rytmus je super znacka kterou uznavam a ano.. souhlasim s tim, ze presne takhle se to ma delat.. kluci jsou fakt dobri..
Naposledy upravil(a) Settler dne 10 dub 2011 12:12, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

povies o hercovi za to ze hra ulohu zaporaka ze je zmrd ? je to divadlo netvrdim ze na 100%, ale z nadpolovicnej vacsiny urcite...

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

presne tak, ludia dostavaju to čo chcu, len neviem že prečo to chcú ?? aj tak si myslím že to ide k lepšiemu, rytmus dáva aspon akú-takú silu svojim poslucháčom.. ked si predstavíme že kedysi tam bol žbirka, ráž, habera.. :) :)
no radšej už nič nepíšem..

Settler

Příspěvek od Settler »

dendy píše:povies o hercovi za to ze hra ulohu zaporaka ze je zmrd ? je to divadlo netvrdim ze na 100%, ale z nadpolovicnej vacsiny urcite...
No jenze to je to, na co jsem narazel.. tyhle vsechny veci, ktere se deji okolo, nejsou o hercove hrani.. tyhle vsechny aferky jsou veci typu, stalo se nekde nekdy.. pripadne jak jsem psal.. rozhovor s dospelym clovekem, ktery se pta na vazne otazky a ktery samozrejme moc dobre vi, jak tyhle ksefty fungujou nemusi byt honorovan opicarnama vlastnima 15ti letemu klukovi.. neresim oficialni vystupy v mediich, kde musi byt za drsnaka a kde to je soucast kseftu.. resim to vsechno co leze na povrch okolo tehle oficialit.. a takto se proste dospely, inteligentni clovek nechova.. je to klasicky agresivni blbecek, kterych na kazde diskotece potkas desitky..
Tenhle mel jen trochu stesti a dost pile na to, aby se vypracoval, tam kde je, coz samozrejme uznavam.. klobouk dolu.. jako znacka v tomhle zanru jsou tady rozhodne na spici.. to bez debat..
ReaktoplazmAR píše:aj tak si myslím že to ide k lepšiemu, rytmus dáva aspon akú-takú silu svojim poslucháčom.. ked si predstavíme že kedysi tam bol žbirka, ráž, habera.. :) :)
Na jedne strane.. ta sila je ale i v tom, ze ti pak nekde nahodne da nejaka bandicka pres drzku, prtooze jsou prece frajeri ty ko*ot.. :)
A zbirka apod.. no.. mas recht.. nechme toho.. :D

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tak toto sa podoba menej , ako toto :

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

nepochybuju o tom, že v rámci byznysu tihle "umělci" semelou cokoliv (a vzhledem k úrovni textů klidně i svoje dětské idoly), ale taky je fakt, že když všichni stavěj svoje supermegahity na celosvětově omílaných loopech, samplech a hotových smyčkách třeba z Elastiku, tak to zákonitě musí znít velmi podobně, ne-li úplně stejně
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Kdo je skutecny boss a kdo obycejny zlodej?

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

dendy píše:...da tam textovu hlusinu typu "move your bode dance with me blablabla"...
ta fraze je nahodou bozi! v ceske kotline uz to muze prekonat jen "kolik visni tolik tresni, nepropasni pitku dnesni".

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:tak toto sa podoba menej , ako toto :
Tak nemůžu si pomoct, ale to spolu nemá společného skoro nic ... (kromě jednoho synth resjtříku). Nechápu co na tom kdo vidí společné - úplně jiná hudba ...

Odpovědět