Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
-
- Profesionál
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke
ctyri stejny noty; takovejch skladeb by se nasly desitky. umela afera, ktera autory maximalne zadarmo jeste vic exponuje. proc ne :]Ivo píše:Tak nemůžu si pomoct, ale to spolu nemá společného skoro nic ... (kromě jednoho synth resjtříku). Nechápu co na tom kdo vidí společné - úplně jiná hudba ...Pytkin píše:tak toto sa podoba menej , ako toto :
Přesně tak ... v dnešním popu je všechno skoro uplně stejnéBrooklyn / juanita juarez píše:
ctyri stejny noty; takovejch skladeb by se nasly desitky. umela afera, ktera autory maximalne zadarmo jeste vic exponuje. proc ne :]

Od dob geniální Abby krásných originálních, prokomponovaných a nezaměnitelných písniček v každém případě rapidně ubylo

Ivo: V devadesatych letech se mi libili Cocteau Twins, indie rock kapela, ale urcite Abba influence tam jsou.
Třeba k téhle (skvělé) písničce by se hodně těžko našla i jedna vzdáleně podobná

a v tomto se prave velice mylis. tech podob je tam hned nekolik.Ivo píše:Třeba k téhle (skvělé) písničce by se hodně těžko našla i jedna vzdáleně podobná![]()
Fajn, dej několik příkladů
Co mám na mysli je to, že tahle písen ve své základní linii neomílá po tisícé dokola jedno z pár omšelých pop klišé, ale přichází s naprosto originální nezaměnitelnou melodickou linkou ...

prave ta zminovana abba, zepelini, queen
a samozrejme spousty dalsich kapel, ktere jiz v te dobe se snazily cerpat z tech slavnejsich. zkratka tezko neco noveho vymyslis, zvlast na poli rock pop melodico...
To jsou nicneříkající obecná konstatování
Já jsem zmínil tuhle píseň jako velmi originální (a docela "exotickou") ve všech směrech, ty říkáš že podobných je spousta, tak uved aspon jednu konkrétní ... 

tobe proste ta konkretni skladba pripada vyjimecna a originalni a budes hledat kazdou odlisnost, stejne jako ti raperi vyse uvedeni se nepriznaji nikdy k tomu, ze by si snad nekdy neco vypujcili...
A že bys už místo těch obecných opakujících se povídání dal příklad podobné skladby, abych se už konečně poučil ? 

kdo hleda, najde...
...tomu říkám haluzoidní dialog 

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Ty jsi zjevně hledal a nenašelhombrefeo píše:kdo hleda, najde...