Zagorová je taky OK ... (některé písničky měla moc pěkné) Nevím ale jakou Hanku myslel Pytkin ...biscuit píše:aha, ja zas myslel tuto:
http://www.hanka-servis.cz/ btw. ta fotogalerie je husta!![]()
jinak zagorka mi nejak moc neva, ale poslouchat ji taky nemusim...
Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke
to je husty, docela me zajima dohra.. no evidentne si u vas mocni moc nelamou hlavu s tim, jak svou moc dat najevo.. prijde mi to trosku jak ve stredoveku.
ivo: jaky taky? a hlavne ok pro tebe, ne ze je

jo cisty hnus... zachvilu na teba poslu kuklacov ked nevratis knihu do kniznice... ale vrchnost kradne veselo dalej... je to v pici tuto vsetkobiscuit píše:to je husty, docela me zajima dohra.. no evidentne si u vas mocni moc nelamou hlavu s tim, jak svou moc dat najevo.. prijde mi to trosku jak ve stredoveku.
Ok ve smyslu, že umí zpívat, má zajímavý originální a nezaměnitelný hlas a zjevně nepotřebuje autotune ... (a to jsou objektivní atributy, nikoliv moje subjektivní preference). Což se nedá říct o většině dnešních zpěváků a zpěvaček ... Těch pěkných jednoduchých písniček byla spousta (ted si nemůžu vzpomenout ...biscuit píše:

Když jsem byl malý, byla u nás v městečku na koncertě Pilarová ... hodně dobré ... v jedné písničce odložila mikrofon a na celý sál zazpívala solo, bez mikrofonu a bez doprovodu ... znělo to jako někdo kdo umí opravdu zpívat ...
jo to maju moji spoluziaci z vysky ..kexik píše:http://www.hanka.sk/
to je smutne .. vidis .. dendy to vedel ..Ivo píše: Nevím ale jakou Hanku myslel Pytkin ...
ïvo: jo, tohle je jasny, ale to, ze nekdo umi zpivat neznamena, ze je ok (pro vsechny).. ja mam rad sex pistols a jejich zpevak, ani nevim jestli vlastne umi zpivat, spis tak zkrehota, ale mne se to libi a je pro me ok. "objektivne" asi ok neni, kdyz to budeme posuzovat tradicnima metodama.. ale jeho projev ma charisma, ktery vondrackova nema, ani kdyby se na hlavu stavela nebo si na ni udelala ciro
proste chci tim rict, ze virtuozita (v tomhle pripade hlasova), neni to nejdulezitejsi. a v punku je dokonce na obtiz 

Jasně, ale myslel jsem to v porovnání se zpěváky a zpěvačkami, kteří neumějí ani zpívat ani nemají charisma
)

- ReaktoplazmAR
..mi to pripomenulo celkom zábavné interview s rottenom pri preberaní nejakého ocenenia (myslím že najaká Icon Trophy..):
Myslím že Vondráčková, Zagorová atd. si přívlastek OK přece jen zaslouží

ivo : dost dobreeeee 

ocujte ten Frantisek Janecek to je ina hudobna mafia v Cechach nie?Ivo píše:Myslím že Vondráčková, Zagorová atd. si přívlastek OK přece jen zaslouží![]()
dano: jestli tě ta doba a lidi jako Janeček a spol. zajímají, pak doporučuju tenhle dokument (je to fakt nářez)

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Taky doporucuju ten Paskvil, nektery komentare jsou naprosto zabijacky
A kdo nezazil dobu, tak bude asi zirat, kdo vsechno hral a zpival.