teraz budem za uplneho debila tak sa nesmejEXCOM píše:my sme taky v servise mali, odhali ti napriklad ako ktora brzda brzdi a vies ich doladit aby brzdili rovnakou silou a nestacali ti auto

teraz budem za uplneho debila tak sa nesmejEXCOM píše:my sme taky v servise mali, odhali ti napriklad ako ktora brzda brzdi a vies ich doladit aby brzdili rovnakou silou a nestacali ti auto
ja som zas ešte nikdy nebol na takom čo by točili kolesá, vždy má vlastný pohon.. mám permanentne pohon na všetky 4 kolá, takže to by museli byt tie valce 2 s nadstavitelným rozostupom.. a keby valec napr. na STK nemal vlastný pohon, tak ako otestuješ zadné brzdy na fabiibiscuit píše:no ja jeste nevidel takovej valec, kterej by se tocil vlastnim motorem. ale to co rikas zni logicky, tak ti budu verit, i kdyz jsem se s tim nikde nesetkal.
ReaktoplazmAR píše:
btw: ja to Dendymu neverím, to je zas niečo ako s tým vst watermarkom
Ja som cakal, ze v tych najvyssich otackach im to zoskoci z valcovky a poupratuje halubiscuit píše:valce na brzdy asi ano, ale valce na performance test rozhodne zadnej pohon nemaj![]()