Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke
je to montaz.
Presne! Asi nic lepsie nevyjadri chut Slovenska, ako Urpiner reznuty Fixinelou...

dano : tento moze ! 

hombrefeo píše:je to montaz.
neskutocne... vdaka bohu za takychto odbornikov, uz som sa zacinal bat ze mi nikto nevysvetli ako funguje vesmir...bassline píše:ChlapiVy nevidite tu nesumernost jednotlivych casti tela ? Ved to bije do oci... Nesedi to ani z jedneho ani z druheho pohladu. Realna fotka by nevytvorila takyto opticky klam... Vyzera to, ako keby to urobili z realneho zakladu kde muz sedi a zena stoji, ale jednotlive casti tela upravili tak, aby to vyzeralo ako opticky klam.

presne tak!EXCOM píše:a to ze to posobi opacne je prave to caro fotky, ktoru niekto odfotil a neplanoval nic extra a vyslo to takto.. cista nahoda nic viac.. ked sa na to pozrel, tak mu to prislo zaujimave a dal to na net..
jezismaria....to uz aby tu clovek ani nemohol napisat vlastny nazor 
Vy si myslite ze je to real fotka, ja si myslim ze je to upravene. Co dalej chcete riesit ?
Z vaseho stylu reakcii to vyzera, ako keby ste mali potrebu zhadzovat moj nazor a ukoncit diskusiu tym, ake pisem kokotiny a aky som ,,odbornik''...

Vy si myslite ze je to real fotka, ja si myslim ze je to upravene. Co dalej chcete riesit ?
Z vaseho stylu reakcii to vyzera, ako keby ste mali potrebu zhadzovat moj nazor a ukoncit diskusiu tym, ake pisem kokotiny a aky som ,,odbornik''...
jane ze mozesbassline píše:jezismaria....to uz aby tu clovek ani nemohol napisat vlastny nazor

a dyt muzes, ale nezlob se na me, ted je uplne blbej, tak se nediv, ze te s nejlepsimi umysly na tento fakt upozornujeme 

Hovoris to v tom duchu, ako keby sem niekto dal skutocne overenu realnu fotku a ja by som aj napriek tomu tvrdil, ze je upravena. Ale kedze nikto z nas nepozna povod hentej fotky, nevidim nic zle si o tom mysliet ze je upravena. Ma to byt usmevne len preto, ze vy ste to vyhodnotili na pohlad ako realnu fotku ?dano píše: jane ze mozeslen to v tomto pripade posobi minimalne usmevne... kriticke myslenie je jedna vec. ale asi nie za kazdu cenu

ale nikto okrem teba sa tu nesnazil niekomu nieco dokazovat.. dano pastol fotku, a ty si to zacal riesit, este si nam aj genezu "pravdy" zakreslil do obrazkubassline píše:jezismaria....to uz aby tu clovek ani nemohol napisat vlastny nazor

cize my tu nic neriesime, si tu na to sam.. ale niekedy zas, nie je az tak nutne hovorit o modrej stene ze je urcite cervena

a mozes mi to nejako vyvratit, ze nie je cervena? Poznas povod fotky ?EXCOM píše: ale niekedy zas, nie je az tak nutne hovorit o modrej stene ze je urcite cervena

Nechcete sem dát něco nového nebo to přesunout do jiného topicu ?