Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět

dano

Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke

Příspěvek od dano »

Presne! Asi nic lepsie nevyjadri chut Slovenska, ako Urpiner reznuty Fixinelou...

Obrázek

dano

Příspěvek od dano »

Obrázek

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dano : tento moze ! :)

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

Obrázek
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

dano

Příspěvek od dano »

hombrefeo píše:je to montaz.
bassline píše:Chlapi :) Vy nevidite tu nesumernost jednotlivych casti tela ? Ved to bije do oci... Nesedi to ani z jedneho ani z druheho pohladu. Realna fotka by nevytvorila takyto opticky klam... Vyzera to, ako keby to urobili z realneho zakladu kde muz sedi a zena stoji, ale jednotlive casti tela upravili tak, aby to vyzeralo ako opticky klam.
neskutocne... vdaka bohu za takychto odbornikov, uz som sa zacinal bat ze mi nikto nevysvetli ako funguje vesmir... 8)
EXCOM píše:a to ze to posobi opacne je prave to caro fotky, ktoru niekto odfotil a neplanoval nic extra a vyslo to takto.. cista nahoda nic viac.. ked sa na to pozrel, tak mu to prislo zaujimave a dal to na net..
presne tak!

bassline

Příspěvek od bassline »

jezismaria....to uz aby tu clovek ani nemohol napisat vlastny nazor :)

Vy si myslite ze je to real fotka, ja si myslim ze je to upravene. Co dalej chcete riesit ?

Z vaseho stylu reakcii to vyzera, ako keby ste mali potrebu zhadzovat moj nazor a ukoncit diskusiu tym, ake pisem kokotiny a aky som ,,odbornik''...

dano

Příspěvek od dano »

bassline píše:jezismaria....to uz aby tu clovek ani nemohol napisat vlastny nazor :)
jane ze mozes :-) len to v tomto pripade posobi minimalne usmevne... kriticke myslenie je jedna vec. ale asi nie za kazdu cenu :-)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

a dyt muzes, ale nezlob se na me, ted je uplne blbej, tak se nediv, ze te s nejlepsimi umysly na tento fakt upozornujeme ;)

bassline

Příspěvek od bassline »

dano píše: jane ze mozes :-) len to v tomto pripade posobi minimalne usmevne... kriticke myslenie je jedna vec. ale asi nie za kazdu cenu :-)
Hovoris to v tom duchu, ako keby sem niekto dal skutocne overenu realnu fotku a ja by som aj napriek tomu tvrdil, ze je upravena. Ale kedze nikto z nas nepozna povod hentej fotky, nevidim nic zle si o tom mysliet ze je upravena. Ma to byt usmevne len preto, ze vy ste to vyhodnotili na pohlad ako realnu fotku ? :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

bassline píše:jezismaria....to uz aby tu clovek ani nemohol napisat vlastny nazor :)

Vy si myslite ze je to real fotka, ja si myslim ze je to upravene. Co dalej chcete riesit ?

Z vaseho stylu reakcii to vyzera, ako keby ste mali potrebu zhadzovat moj nazor a ukoncit diskusiu tym, ake pisem kokotiny a aky som ,,odbornik''...
ale nikto okrem teba sa tu nesnazil niekomu nieco dokazovat.. dano pastol fotku, a ty si to zacal riesit, este si nam aj genezu "pravdy" zakreslil do obrazku 8)

cize my tu nic neriesime, si tu na to sam.. ale niekedy zas, nie je az tak nutne hovorit o modrej stene ze je urcite cervena 8)

bassline

Příspěvek od bassline »

EXCOM píše: ale niekedy zas, nie je az tak nutne hovorit o modrej stene ze je urcite cervena 8)
a mozes mi to nejako vyvratit, ze nie je cervena? Poznas povod fotky ? :) Ziadnu genezu pravdy som nevytvoril. Len som konstruktivne popisal, preco si myslim ze je to upravene. Opakujem, ze je to moj subjektivny NAZOR/POHLAD, nikoho nepresviedcam a netvrdim ze tento nazor je pravda.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Nechcete sem dát něco nového nebo to přesunout do jiného topicu ? 8)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

proc, je to docela haluzoidne :-D

http://www.r2d2.euweb.cz/animace/navrat_domu.swf
70m a uz na to kaslu :-)

Odpovědět