Tady to máme live ...
Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke
Říká že to má nahrané ... jinak č...k je jedna z nejdrsnějších cz nadávek
Ale je to stejně neuvěřitelné jaká lidská a mentální lůza "vládne" lidem ..
Tady to máme live ...
Tady to máme live ...
Hledal jsem ceny letenek na Krétu a vidím, že člověk si může svobodně vybrat kolik za naprosto stejný let se stejnou společností zaplatí ... Tak přemýšlím, asi zvolím tu poslední možnost
Není to trochu uhozené na hlavu ?

pribeh so stastnym koncom
hm.. neco se mi vybavilo
pred dvema dny se mi velmi podobnym zpusobem postavil do cesty nakladak s navesem, jenze ja ho zahlidl az kdyz byl asi 5 metru prede mnou. nastesti, protoze jsem nevidel dobre do krizovatky, jel jsem pomalu a koukal odkud neco muze vykouknout - nic nevykouklo, ale primo vyrazilo 

to rozbite auto je tvoje ?
Kdyby to nebyli ožralí čuráci, tak stačilo lehce přibrzdit a mohli ho krásně objet zleva.Pytkin píše:pribeh so stastnym koncom
pytkin: ano, bohuzel
jinak jak rika peteness.. kdybych ja mel takovejhle cas, vyhled a moznosti, mel bych auto v poradku
i kdyz teda nevime, co jelo vedle nich, nebo tesne za nima vlevo..
jinak jak rika peteness.. kdybych ja mel takovejhle cas, vyhled a moznosti, mel bych auto v poradku
Biscuit: uprimnou sosutrast, ale tohle se obcas stane kazdemu. Ja mel uplne stejnou bouracku s favosem, celni naraz vzdycky vypada hrozne i kdyz to byl maly tukanec. Jestli najdu fotku jak jsem rozesral ten Focus,ten byl uplne na sraccky. I predni sklo bylo vypoukle do kabiny jak ho nabral zadni naraznik kamionu. Nastesti zraneni byly minimalni diky airbagum a pasum.
-
longsleeper
...btw...já "boural" 2x v životě..poprvé v 18ti,asi týden po tom co mi dali řidičák...mě poprosil můj opilý strýc jestli bych ho neodvezl od našich domů a tam zaparkoval s širokou Cromou do garáže šikovně umístěné zarohem.Říkal sem mu...já tam netrefím,on na to jeeeď k..va!!!To dáš! Uražené zrcátko,rozbité dveře,celá pravá strana podřená,škoda 20k.Nechtěl to po mě.
Podruhé se mi to povedlo,o pár let později,když sem si půjčil od taty Fiestu...hrooozně sem spěchal..otevřu dveře od auta..nasednu..nastartuju...dám zpátečku..vyjedu z garáže,ale nezavřel sem ty dveře...nové stály 12k
Podruhé se mi to povedlo,o pár let později,když sem si půjčil od taty Fiestu...hrooozně sem spěchal..otevřu dveře od auta..nasednu..nastartuju...dám zpátečku..vyjedu z garáže,ale nezavřel sem ty dveře...nové stály 12k
no jo no, kapsovej pud, to z hlavy nedostanes 
peteness: vis co, kdybych udelal chybu, nebo kdybych si mel co vycist.. nekdy proste nedavam takovej pozor, ale tohle bylo ve chvili, kdy jsem nebezpeci vyhlizel a BUM
doufam, ze ty nasledky, co to na me zanecha, budou pro me jen pozitivni.. ale muzu ti rict, ze dneska jsem byl za volantem tak vzteklej, ze bych zbil minimalne tri ridice za jejich blbost a bezohlednost, protoze jsem mel pocit, ze svou debilitou ohrozujou ostatni
fakt rudo pred ocima 
peteness: vis co, kdybych udelal chybu, nebo kdybych si mel co vycist.. nekdy proste nedavam takovej pozor, ale tohle bylo ve chvili, kdy jsem nebezpeci vyhlizel a BUM