Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke

Příspěvek od Ivo »

Říká že to má nahrané ... jinak č...k je jedna z nejdrsnějších cz nadávek :) Ale je to stejně neuvěřitelné jaká lidská a mentální lůza "vládne" lidem ..

Tady to máme live ...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Hledal jsem ceny letenek na Krétu a vidím, že člověk si může svobodně vybrat kolik za naprosto stejný let se stejnou společností zaplatí ... Tak přemýšlím, asi zvolím tu poslední možnost :D Není to trochu uhozené na hlavu ?

Obrázek

biscuit

Příspěvek od biscuit »

hm.. neco se mi vybavilo :-( pred dvema dny se mi velmi podobnym zpusobem postavil do cesty nakladak s navesem, jenze ja ho zahlidl az kdyz byl asi 5 metru prede mnou. nastesti, protoze jsem nevidel dobre do krizovatky, jel jsem pomalu a koukal odkud neco muze vykouknout - nic nevykouklo, ale primo vyrazilo :-(
Obrázek

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to rozbite auto je tvoje ?

peteness

Příspěvek od peteness »

Pytkin píše:pribeh so stastnym koncom
Kdyby to nebyli ožralí čuráci, tak stačilo lehce přibrzdit a mohli ho krásně objet zleva.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

pytkin: ano, bohuzel

jinak jak rika peteness.. kdybych ja mel takovejhle cas, vyhled a moznosti, mel bych auto v poradku :-( i kdyz teda nevime, co jelo vedle nich, nebo tesne za nima vlevo..

peteness

Příspěvek od peteness »

Biscuit: uprimnou sosutrast, ale tohle se obcas stane kazdemu. Ja mel uplne stejnou bouracku s favosem, celni naraz vzdycky vypada hrozne i kdyz to byl maly tukanec. Jestli najdu fotku jak jsem rozesral ten Focus,ten byl uplne na sraccky. I predni sklo bylo vypoukle do kabiny jak ho nabral zadni naraznik kamionu. Nastesti zraneni byly minimalni diky airbagum a pasum.

longsleeper

Příspěvek od longsleeper »

...btw...já "boural" 2x v životě..poprvé v 18ti,asi týden po tom co mi dali řidičák...mě poprosil můj opilý strýc jestli bych ho neodvezl od našich domů a tam zaparkoval s širokou Cromou do garáže šikovně umístěné zarohem.Říkal sem mu...já tam netrefím,on na to jeeeď k..va!!!To dáš! Uražené zrcátko,rozbité dveře,celá pravá strana podřená,škoda 20k.Nechtěl to po mě.
Podruhé se mi to povedlo,o pár let později,když sem si půjčil od taty Fiestu...hrooozně sem spěchal..otevřu dveře od auta..nasednu..nastartuju...dám zpátečku..vyjedu z garáže,ale nezavřel sem ty dveře...nové stály 12k

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no jo no, kapsovej pud, to z hlavy nedostanes :-D

peteness: vis co, kdybych udelal chybu, nebo kdybych si mel co vycist.. nekdy proste nedavam takovej pozor, ale tohle bylo ve chvili, kdy jsem nebezpeci vyhlizel a BUM :-( doufam, ze ty nasledky, co to na me zanecha, budou pro me jen pozitivni.. ale muzu ti rict, ze dneska jsem byl za volantem tak vzteklej, ze bych zbil minimalne tri ridice za jejich blbost a bezohlednost, protoze jsem mel pocit, ze svou debilitou ohrozujou ostatni :-( fakt rudo pred ocima :-(

Odpovědět