znam osobne rodinu minimalne prumerne inteligentnich, ale ti zili po celou dobu obklopeni belobama... samozrejme se stykali i s "rodinou", jak oni tomu rikaji, ale normalne asimilovani, umeli normalne cesky, umeli pozdravit, pracovat a platit najem a vazit si veci (asi protoze si na vsechno sami praci vydelali). ale to je takova "svetla" vyjimka, kterejch moc neni.
nicmene mi prijde, ze tady v praze, ti, kteri tu ziji dyl, se uz chovaji trosku jinak. nedavno mi jeden mladej cikan doslova vyrazil dech svoji slusnosti, kdyz jsem se ho zeptal jestli je nutny, aby nam pred domem kazdej den volal na nejakyho svyho kamarada, ze jsou na baraku zvonky. on mi slusne odpovedel omluvnym tonem, ze jsem chvili nechapal co se deje. naprosta vetsina bilych v jeho veku by me myslim poslala do prdele, protoze jsem byl dost daleko a on byl navic obklopen bandou stejne opalenych kamaradu..
tu o smolickovi az priste

ne vazne, co jsem napsal je pravda a ja nad nima hul nelamu a hlavne je nehazim do jednoho pytle, i kdyz jim to 98,5% jejich soukmenovcu kazi.