Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke
tywe, asi pošlu Ivovi fakturu za pozvracenou klávesnici 

Tyjo, cela stopa s Karlem je uplne nemozna. Jak to mohli takhle smichat?
To je asi naschvál - "moderní" zvuk...
On je imho problem tyhle krkolomny cesky texty nacpat do rytmickych pisnicek, navic s tim jeho hlasovym exhibicionismem. Natahuje to jak ptacek jarabacek, Lounova taky a je to trapne.
Mně přijde zvláštní že na stará kolena má zapotřebí účastnit se podobných trapných a prázdných hudebních, obsahových a koncepčních sr...ek ... Z finančních důvodů to asi nebude ... A že tyhle strašlivosti se lidem líbí, to už jsme si zvykli 

Přesně... proč tam lezl? Chápal bych nějakou rychlokvašku, co se chce prodrat na světlo boží, ale Karel to zapotřebí teda nemá. Tomuhle ale úspěch neprorokuju, je to fakt o ničem.
ja myslim, ze ma potrebu bejt na ocich, ze mu to chybi. a jelikoz vi, ze uz mu nikdo nic poradnyho nenapise (protoze svoboda), tak se ucastni i tehle prujmu.. navic, jak tu nekdo trefne poznamenal, jeho hlasovej exhibicionismus, kterej uz ho mimo jiny taky usvedcuje z toho, ze uz na to nema (coz je vzhledem k jeho veku naprosto v poradku), by zhatil cokoliv moderne, i treba dobre, napsanyho.
je taky zajimavy, jak nekteri zpevaci i pres svuj vcelku zachovaly zjev, ztrati sve hudebni charisma v pozdnim veku a jini naopak naberou s roky, i pres evidentni hlasovou zmenu, velkou emocionalni silu do svyho projevu (johnny cash).
je taky zajimavy, jak nekteri zpevaci i pres svuj vcelku zachovaly zjev, ztrati sve hudebni charisma v pozdnim veku a jini naopak naberou s roky, i pres evidentni hlasovou zmenu, velkou emocionalni silu do svyho projevu (johnny cash).
Asi se nepletu když slyším mohutný Auto-tune nejen u té zpěvačky ? (hned v jejím uvodním zajodlování ..)
jebte na karlika .. mame tu lepsie pecky ..
pici .. ja ze horsie nemoze byt .. a komar ma hned odpinkal , ze na toto nic nema ..
zacinam chapat , co slavik drmoli v talente o ceskom zabavnom priemysle
zacinam chapat , co slavik drmoli v talente o ceskom zabavnom priemysle

Nahodou, to ako v klipe spievaju do dynamickych mikrofonov s "windshusmi" bez zapojeneho kabla je celkom posobive 

Pytkin: to má být parodie nebo to snad ti lidi myslí vážně ?
Nestraš ...

ivo : obavam sa, ze obaja to myslia vazne .. a je to fakt strasidelne 

smal jsem se dvacet vterin, dokonce jsem si skoro ucvrknul, ale pak mi vyraz tuhnul, protoze oni to asi fakt mysli vazne. ta pani co kvici, jak kdyz ji na noze berou, ten strejda, co ma mocinky krasny vlasky i ten parez co tam onanuje s kytarou. ten klip hodne silne nastavuje zrcadlo nasi dobe
tihle a mnohem horsi, nas obklopuji ze vsech stran. trosku zombie horror to pro me zacina bejt 
jinak ten "rikej mi klaus" je jeste hodne v pohode, i kdyz pobavil mocne
jen pro srovnani

jinak ten "rikej mi klaus" je jeste hodne v pohode, i kdyz pobavil mocne

jen pro srovnani