Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a kilo cvikle
ojebavat to pujde, ale to pak nedava vubec smysl... ne ze by ho to davalo predtim...
ano, tak podobny upozorneni k muslim, jsem taky zvazoval kdysi v kancelarskem objektu vylepit. vetsina tam chodila s nosem nahoru, ale na zachodech se pak odkopali, desny 

biscuit: tak to ja se odkopavam porad. Minuly tyden jsem prespal u kamose ve Frydku a on rikal: Zase si tam nechal tri kapky na zemi. Uz minule jsem si vsimnul a ted jsem sel najisto 

kokos ja netusim o com tocite chlapci 

dano: o curani
peteness: stane se, ale tam to bylo v jinejch dimenzich, radeji nebudu zde rozebirat
peteness: stane se, ale tam to bylo v jinejch dimenzich, radeji nebudu zde rozebirat
aha ja ze o tom druhom obrazku kde je ten hamburger v pohari 

biscuit: jine dimenze vypadaji takhle (Desperado) 

no to nastesti ne.... ble
Smat se podobne veci muze jen debil.. bez ohledu na to, koho takto mladez chyta (kde neni soud, neni spravedlnost).. stejna videa jsem videl treba s turistama.. a nekoncily vypalenou trafikou, ale od zacatku trhani obcanky, pres mlaceni ocelovou tyci az po ubiti k smrti a zapaleni tela..
Ano.. mas pravdu.. ruska mladez se s tim nesere.. a smesne to opravdu neni..
este ze ta tu mame, moralistu tu treba
a toho debila si nechaj radsej pre seba, pozri rano do zrkadla ked uz tolko moralizujes.. lebo urcite si velmi slusny a spravodlivy clovek ked takto urazas.. moc ti to nesedi
a toho debila si nechaj radsej pre seba, pozri rano do zrkadla ked uz tolko moralizujes.. lebo urcite si velmi slusny a spravodlivy clovek ked takto urazas.. moc ti to nesedi