Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět

PELF
Profesionál

Re: Haluzoidné videá, obrázky a kilo cvikle

Příspěvek od PELF »

Obrázek
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

vasek

Příspěvek od vasek »

Landa se mi maximálně ekluje, ale pozornost prostě získat umí. Úpadek medií spočívá v tom, že je k tomu potřeba čím dál větší hnus.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pekne to robert napisal ..

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

v správny čas na správnom mieste aneb správny nadpis v správny čas (na to aby ho ludia objavili náhodou ked hladajú landov prejav), pán doktor landu zjavne nemá rád a profesionalna etika mu tiež moc nehovorí, nehovoriac o tom na základe čoho spravil tak podrobnú analýzu.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

k tomu neni co rict, jen mu, prosim, nedelejte reklamu!

Jens Ludwig

Příspěvek od Jens Ludwig »

to je na mě moc anglicky - udělal by někdo nějaký krátký resumé prosím???

ReaktoplazmAR

Ludwig: niekde som o tom videl obsiahlejší článok v čj ale nejak ho už neviem najst.. tak aspon toto:
http://www.vlastnihlavou.cz/microsoft-v ... v-obyvaku/

Jens Ludwig

Příspěvek od Jens Ludwig »

Díky - přesně takovýhle resumé jsem si představoval... je pravdou, že tomuhle jsem porozuměl i v tej angličtině - jen jsem tomu nechtěl uvěřit...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Ten Landa mi příjde jako taková lehce agresivní sebestředná exhibice ... Ale pořád lepší než ten vítězný "slavík". Zatím jsem o něm nikdy neslyšel, tak jsem si ze zvědavosti něco poslechl a přišlo mi to dost málo působivé - chraplavý nevýrazný (dolaďovaný) zpěv v rozmezí plus minus 3 tónů na těch nejlacinějších a nejprofláklejších popových klišé ... ale když je vítezem jiné kategorie Kabát, tak to tak nějak odpovídá :) Karel je přece jen o pár podstatných lig jinde ...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ReaktoplazmAR píše:v správny čas na správnom mieste aneb správny nadpis v správny čas (na to aby ho ludia objavili náhodou ked hladajú landov prejav), pán doktor landu zjavne nemá rád a profesionalna etika mu tiež moc nehovorí, nehovoriac o tom na základe čoho spravil tak podrobnú analýzu.
tak je to reakce na ten projev. rozhodne to pak neni analyza osobnosti. jak je dole ve clanku naznaceno, mohlo tam byt napsano "že podobnost se skutečnými osobami je čistě náhodná", ale panu doktorovi se zda, ze je tam podobnost priznaku tak velika, ze tam tu vetu nenapsal. ma na svuj nazor na svym blogu pravo, jako kazdej jinej obcan a profesne bych to vubec nehodnotil. ja s nim souhlasim. na druhou stranu, treba landa ukaze ted nejaky kejkle, kterejma me presvedci, ze jsem mel o nem spatny mineni nepravem 8) popravde... moc tomu neverim, spis se bojim opaku. ale kdo v tomhle svete rekne, ze je o nekom presvedcenej, jeste asi moc rozumu nepobral. cim jsem starsi, tim min vecem rozumim a az mi bude 44 jako landovi, taky se treba zblaznim. a ani k tomu nebudu potrebovat gatesovu kameru v obyvaku... :wink:

ReaktoplazmAR

mne sa zda ten landov prejav tiež trochu zmateny.. ale ten članok toho psychologa mi pride nefer.. to je jedno, neriešim žiadneho z nich, slavici ma tiez netrapia, landa hadam asi jediny z nich za niečo stojí aj ked imho nie za vela, jeho hudba ma nikdy nezaujimala, ale aspon je uprimny a pracovity :) za mlada som ho z roznych dovodov neznašal.. ale dnes, či su jeho postoje a rozhodnutia spravne alebo nie ja neviem posudit, nepoznam ho.. pačila sa mi ta jeho reality show Peklo s Landou, čo točil so ženou par rokov dozadu..

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

http://news.yahoo.com/clinton-pushes-us ... 33314.html

inak vedeli ste to, ze ked napisete naopak www.illuminati.com tak to skoci na nejaku stranku americkeho gov-u?

Odpovědět