Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a kilo cvikle
Landa se mi maximálně ekluje, ale pozornost prostě získat umí. Úpadek medií spočívá v tom, že je k tomu potřeba čím dál větší hnus.
pekne to robert napisal ..
- ReaktoplazmAR
v správny čas na správnom mieste aneb správny nadpis v správny čas (na to aby ho ludia objavili náhodou ked hladajú landov prejav), pán doktor landu zjavne nemá rád a profesionalna etika mu tiež moc nehovorí, nehovoriac o tom na základe čoho spravil tak podrobnú analýzu.
k tomu neni co rict, jen mu, prosim, nedelejte reklamu!
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
- ReaktoplazmAR
- Jens Ludwig
to je na mě moc anglicky - udělal by někdo nějaký krátký resumé prosím???
- ReaktoplazmAR
Ludwig: niekde som o tom videl obsiahlejší článok v čj ale nejak ho už neviem najst.. tak aspon toto:
http://www.vlastnihlavou.cz/microsoft-v ... v-obyvaku/
http://www.vlastnihlavou.cz/microsoft-v ... v-obyvaku/
- Jens Ludwig
Díky - přesně takovýhle resumé jsem si představoval... je pravdou, že tomuhle jsem porozuměl i v tej angličtině - jen jsem tomu nechtěl uvěřit...
Ten Landa mi příjde jako taková lehce agresivní sebestředná exhibice ... Ale pořád lepší než ten vítězný "slavík". Zatím jsem o něm nikdy neslyšel, tak jsem si ze zvědavosti něco poslechl a přišlo mi to dost málo působivé - chraplavý nevýrazný (dolaďovaný) zpěv v rozmezí plus minus 3 tónů na těch nejlacinějších a nejprofláklejších popových klišé ... ale když je vítezem jiné kategorie Kabát, tak to tak nějak odpovídá
Karel je přece jen o pár podstatných lig jinde ...

tak je to reakce na ten projev. rozhodne to pak neni analyza osobnosti. jak je dole ve clanku naznaceno, mohlo tam byt napsano "že podobnost se skutečnými osobami je čistě náhodná", ale panu doktorovi se zda, ze je tam podobnost priznaku tak velika, ze tam tu vetu nenapsal. ma na svuj nazor na svym blogu pravo, jako kazdej jinej obcan a profesne bych to vubec nehodnotil. ja s nim souhlasim. na druhou stranu, treba landa ukaze ted nejaky kejkle, kterejma me presvedci, ze jsem mel o nem spatny mineni nepravemReaktoplazmAR píše:v správny čas na správnom mieste aneb správny nadpis v správny čas (na to aby ho ludia objavili náhodou ked hladajú landov prejav), pán doktor landu zjavne nemá rád a profesionalna etika mu tiež moc nehovorí, nehovoriac o tom na základe čoho spravil tak podrobnú analýzu.

- ReaktoplazmAR
mne sa zda ten landov prejav tiež trochu zmateny.. ale ten članok toho psychologa mi pride nefer.. to je jedno, neriešim žiadneho z nich, slavici ma tiez netrapia, landa hadam asi jediny z nich za niečo stojí aj ked imho nie za vela, jeho hudba ma nikdy nezaujimala, ale aspon je uprimny a pracovity
za mlada som ho z roznych dovodov neznašal.. ale dnes, či su jeho postoje a rozhodnutia spravne alebo nie ja neviem posudit, nepoznam ho.. pačila sa mi ta jeho reality show Peklo s Landou, čo točil so ženou par rokov dozadu..

http://news.yahoo.com/clinton-pushes-us ... 33314.html
inak vedeli ste to, ze ked napisete naopak www.illuminati.com tak to skoci na nejaku stranku americkeho gov-u?
inak vedeli ste to, ze ked napisete naopak www.illuminati.com tak to skoci na nejaku stranku americkeho gov-u?