Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a kilo cvikle
tak kddyz nechces nikoho zarazovat, prestan obhajovat cloveka, ktereho vubec neznas a precti si tohle az do uplneho konce ovsem...
http://deliandiver.org/2012/09/vladimir ... nhead.html
http://deliandiver.org/2012/09/vladimir ... nhead.html
a co v tom clanku okrem vypovede landu (ktoreho teda neviem ci by som bral za relevantneho svedka:-)) a franzovho prejavu pred vystupenim orliku kde vobec ziadny nacizmus nehlasal, a naopak organizatorom tej udalosti zjavne po chuti nebol, tam svedci o tom ze je(bol) "nacek" ??
sorry ale prave tento clanok, vratane niektorych zaujimavych komentarov paradoxne tak nejak dokazuje ze ziadny nacek nieje a nebol... vidis len to co chces vidiet, zdravy usudok a odstup 0 bodov...
jo a hovoris ze nemam obhajovat cloveka ktoreho nepoznam... ja ho neobhajujem len ho odmietam skatulkovat na zaklade uplne pochybnych zdrojov ... ale ty ho teda zjavne poznas, ze si trufas ho zaskatulkovat ako "nacka" ? len tak na okraj sa pytam... ci si bol osobne pri nom v 90tych rokoch takze to vies posudit alebo, sa rozhodujes len na zaklade "hodnovernych" clankov z bulvarnych platkov a vypovedi "doveryhodnych" osob typu landa ))
na franza nemam ziadny hlbsi nazor - nemam na to dostatok relevantnych zdrojov - skatulkovat niekoho na zaklade par bulvarnych clankov nieje moj styl - jedine co mozem povedat o nom je, ze z jeho prejavov (co som mal moznost vidiet), ani nie tak z konkretnych veci ktore hovoril ale skorej zo stylu vystupovania, prejavu a nakoniec aj nekonvencnosti (a trebars aj tej jeho formou vyrazneho odlisovania sa od sedeho priemeru) mi je ten clovek sympaticky, keby som bol veriaci poviem chvalabohu ze takyto ludia, ochotny prekrocit "zauzivane zvyklosti a pravidla" existuju....
sorry ale prave tento clanok, vratane niektorych zaujimavych komentarov paradoxne tak nejak dokazuje ze ziadny nacek nieje a nebol... vidis len to co chces vidiet, zdravy usudok a odstup 0 bodov...
jo a hovoris ze nemam obhajovat cloveka ktoreho nepoznam... ja ho neobhajujem len ho odmietam skatulkovat na zaklade uplne pochybnych zdrojov ... ale ty ho teda zjavne poznas, ze si trufas ho zaskatulkovat ako "nacka" ? len tak na okraj sa pytam... ci si bol osobne pri nom v 90tych rokoch takze to vies posudit alebo, sa rozhodujes len na zaklade "hodnovernych" clankov z bulvarnych platkov a vypovedi "doveryhodnych" osob typu landa ))
na franza nemam ziadny hlbsi nazor - nemam na to dostatok relevantnych zdrojov - skatulkovat niekoho na zaklade par bulvarnych clankov nieje moj styl - jedine co mozem povedat o nom je, ze z jeho prejavov (co som mal moznost vidiet), ani nie tak z konkretnych veci ktore hovoril ale skorej zo stylu vystupovania, prejavu a nakoniec aj nekonvencnosti (a trebars aj tej jeho formou vyrazneho odlisovania sa od sedeho priemeru) mi je ten clovek sympaticky, keby som bol veriaci poviem chvalabohu ze takyto ludia, ochotny prekrocit "zauzivane zvyklosti a pravidla" existuju....
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
machr, velkej machr to ja blb si svou praci musim behem brouzdani po webu udelat sam
aj dalsie kusky su pekne ..
- ReaktoplazmAR
s toho odkazu sú uplne naj tie magico ultimate 48..
mne sa strašne páčia nautilus
http://www.bowers-wilkins.eu/Speakers/H ... rview.html
mne sa strašne páčia nautilus
http://www.bowers-wilkins.eu/Speakers/H ... rview.html
Kludne ma roztrhajte na kusy, ale podla mna skoro vsetky tie bedne vyzeraju doslova fekalne... od dizajnu High-End tachniky by som ocakaval eleganciu a dostojnost..
hammond : to su velmi relativne pojmy .. elegancia a dostojnost ..
trhat ta nebudeme ale mozeme s tebou absolutne zasadne nesuhlasitHammond píše:Kludne ma roztrhajte na kusy, ale podla mna skoro vsetky tie bedne vyzeraju doslova fekalne... od dizajnu High-End tachniky by som ocakaval eleganciu a dostojnost..
ten slimak je dizajnovy skvost, najviac sa mi paci ..
mne sa najviac pacia z toho zoznamu tieto
dendy: Nemyslel som zrovna Nautilus, i ked tiez by som si to osobne do obyvacky nedal.
Ja mam len pocit, ze niektori ludia sa obcas chovaju ako v Andersonovej rozpravke o cisarovych novych satach. Cim vacsiu pi*ovinu niekto vymysli, tym viac sa boja to nazvat pravym menom, aby nevysli za hlupakov a naopak, tym vacsiu prestiz tomu pripisuju. Mnohe produkty z tejto oblasti by sa vobec nepredavali, nech by mali akekolvek parametre, keby nemali taky "extravagantny design". Podla mna "hifisti" su vdacna cielova skupina, ktora parametrom vobec nerozumie, ale ked nieco vyzera ako vyustka klimatizacie, alebo lodny klakson, tak to predsa musi hrat genialne.
bedo: Tie Acony su krasne i ked nie vsetky modely sa mi pacia.
Pytkin: "De gustibus non est disputandum"
Ja mam len pocit, ze niektori ludia sa obcas chovaju ako v Andersonovej rozpravke o cisarovych novych satach. Cim vacsiu pi*ovinu niekto vymysli, tym viac sa boja to nazvat pravym menom, aby nevysli za hlupakov a naopak, tym vacsiu prestiz tomu pripisuju. Mnohe produkty z tejto oblasti by sa vobec nepredavali, nech by mali akekolvek parametre, keby nemali taky "extravagantny design". Podla mna "hifisti" su vdacna cielova skupina, ktora parametrom vobec nerozumie, ale ked nieco vyzera ako vyustka klimatizacie, alebo lodny klakson, tak to predsa musi hrat genialne.
bedo: Tie Acony su krasne i ked nie vsetky modely sa mi pacia.
Pytkin: "De gustibus non est disputandum"
vselijak sa da spievat
jo je velka pravda .. bohuzial je to tak, a ako si povedal, specialne HiFi-sti su extremne postihnuti v tomto ..Hammond píše: Cim vacsiu pi*ovinu niekto vymysli, tym viac sa boja to nazvat pravym menom, aby nevysli za hlupakov a naopak, tym vacsiu prestiz tomu pripisuju.