Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
peteness

Re: Haluzoidné videá, obrázky a kilo cvikle

Příspěvek od peteness »

Ivo: klidne sem nahraj, jak Schwarzenberg sisla, jenom si uvedom jedno: S vadou vyslovnosti nic nenadela. Kdyby to slo, tak by se ji davno zbavil. To je stejne jako bys o mladym Klausovi rekl, ze ma ksicht jak uchyl. Za tyhle vady lidi NEMUZOU. Ze nekdo chlasta pred vystoupenim v televizi, to by clovek se silnym charakterem zmenit mohl, respektive mela by to pro nej byt hracka. :wink:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ivo: je dobre, ze to narod muze videt. a pokud se nejedna o skrytou kameru, ale o vystupovani na verejnosti, o jake etice to proboha mluvis? ja a myslim, ze ani ty, bychom se takto nikdy nechovali, ackoliv ja mam nektere alkoholicke napoje rad a piju je (vim ale jak se chovat - za strizliva i kdyz se napiju). tak proc to proboha tolerovat a omlouvat. mne osobne to prijde nechutne - ne to ze se napil, ale to jak se chova a jak z nej vyzaruje ta jeho nadrazenost.

a potom, tohle neni zadna kampan, to je jen ukazka reality. a jestli se takhle trapne choval masaryk, havel, schwarzenberg, nebo kdokoliv jiny, pohrdal bych jim naprosto stejne, jako pohrdam nasim budoucim prezidentem.
Naposledy upravil(a) biscuit dne 30 led 2013 17:21, celkem upraveno 1 x.

Settler

Příspěvek od Settler »

Ivo píše:"kterej prochlastal všechny roky svý vlády" - nevěděl jsem že jsi byl jeho osobním tajemníkem, případně členem rodiny ... a víš přesně co celé dny dělal (on nebo někdo jiný, to je fuk - anebo jen cosi papouškuješ z bulvárního tisku ? ) Obávám se že "b" je pravda
Pripada mi, jako bys toho cloveka nikdy nevidel.. skleneny oci a priznani se k panacku v snad kazde debate v mediich.. mozna sis jen u kandiadtu popletl jmena.. :(
Proste presne jak ted bylo napsano.. pokud kandidat na prezidenta nezvlada vydrzet strizlivy alespon ke svemu prvnimu viteznemu vystoupeni pred narodem.. co chces resit.. Jelcin cislo dve..? To uz snad Evropa videt nepotrebuje.. ale bude.. protoze bburaci rozhodli.. chlast jim nevadi.. vymenime je za "socialni jistoty", ktere stejne nikdy nenastanou..

Na druhe strane, ale priznavam a psal jsem to uz nekde tady vedle, ze z one devitky postupujicich si nedovedu vubec predstavit, ze by do finale sel nekdo jiny nez tihle dva.. oba jsou zkuseni politici a vi, co v danem uradu delat.. rozdil je v tom, ze Milos je onan, ktery si to ted bude radne uzivat.. a samozrejme taky patricne zapijet..

dano

Příspěvek od dano »

presne tak

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja som videl vcera Zemana v spravach .. Ze bol cely den doma .. dosli pre neho 2 auta s majakmi a siel si nakupit .. a furt sa tak usmieval a jemne ho hadzalo do predu , do zadu .. zjavne mal upito ..

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

a kdo je stale nespokojeny, muze si koupit vajicko!

:P
Přílohy
vajicko.jpg

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Tohle jsem dostal cca pred 15-lety od kamaradu. Dali s tim takovou praci, ze alobal od kinder vejce pomalicku sundali, cokoladu opatrne rozrizli, vymenili hracku za travu, papirek, filtr, skrtatko a sirku, cokoladu zpetne zatavili zapalovacem a alobalem peclive zabalili.. Nebyla šance to poznat.:-)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Je to sranda, zajímavé ale že v článku se píše "Komunikoval jsem pak s panem Ochvatem, že je mi to líto a omlouval jsem se za vzniklou situaci. Dohodli jsme se, že ten rozhovor nezveřejníme," řekl iDNES.cz moderátor." A v tom samém článku je kompletně ten celý rozhovor nahraný jako audio i v přepisu ... :)

dano

Příspěvek od dano »

jo to ale hovorili o tom case ked sa to uskutocnilo - teda pred druhym kolom volieb. potom sa to dostalo von a teraz to je uz verejne tajomstvo :-)

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

dendy

Příspěvek od dendy »

japonska produkcia.. treba si to dat nahlas ledva tam daco pocut

taka jemna citliva vec, hodne o emociach a jemnych spiritualnych zazitkoch

komor

Příspěvek od komor »

dendy: super, po ranu zvedlo naladu

komasix

Příspěvek od komasix »

ty jo to je pěkný, takový milý. Super zvuk !

Odpovědět